Biedne wiejskie koty-minęła setka prosimy o zamknięcie wątku

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt gru 29, 2006 11:18

Kociamo ja równiez często zaglądam do twojego wątku i podziwiam twoje zaangażowanie i wytrwałość w niesieniu pomocy wiejskim kotom :)
Koty śliczne, czemkam na więcej zdjęć :)
viewtopic.php?f=1&t=93727 koty z Platynowej

seniorita

Od: Pt kwi 01, 2005 22:18

Post » Pt gru 29, 2006 12:17

Kociamo, prosimy o wiecej zdjęć! Zaostrzyłaś nam apetyt :lol: Maciek i Łatka :ok: :1luvu:

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Pt gru 29, 2006 13:20

Kociamko, masz PW :wink:
Obrazek Tosia Obrazek Kaziu

Nikajka

Od: Pt lis 03, 2006 17:22

Post » Pt gru 29, 2006 14:58

Obrazek

Na zaostrzenie apetytu :wink:
Wita się z Wami Sula

Kociama

Od: Czw gru 07, 2006 18:34

Post » Pt gru 29, 2006 15:09

uch, jakia piękna mordziasta kota! :love:

ewa74

Post » Pt gru 29, 2006 15:14

Obrazek

Zaraz,zaraz nie wszyscy naraz :wink:

Czas na muszkietera z wąsami :D
Nazywam się Dartek

Kociama

Post » Pt gru 29, 2006 15:28

Hariett pisze:witam!!!!
ja tez mieszkam na wsi. mam kotkę, ale po wsi wałęsa się pełno bezdomnych kotecków....
ale u nas kazdy dostaje troche kieŧbaski, serka, i mleczka.
ciesze się, ze myslisz o kotkach jako o stwożeniach, które czują, i kochają.
Pizdrowonka!!!

Witaj, Hariett,
Fajnie, że dbasz o koty, ale lepiej nie podawaj im kiełbaski, jak nie chcesz rozwalić im wątroby i żołądka...Kiełbasa zawiera przyprawy i konserwanty. Koty nie powinny jeść dokładnie tego co ludzie. Serek i wiejskie mleko jeszcze ujdzie...
Już lepiej kup im suchy pokarm i dawaj wodę do picia w miseczkach, jak np. nie stać Cię na dobre mięsko czy puszki...

Mimisia

Od: Nie lut 05, 2006 11:27

Post » Pt gru 29, 2006 15:56

Dartek :lol: Matka Natura ja cie robiła to pewnie chichoczac wsadziła ci pyszczek do czarnej farby :lol: Pięęęęęęęękny jesteś dzieciaku! :ok:

ewa74

Post » Nie gru 31, 2006 0:48

Hariett pisze:witam!!!!
ja tez mieszkam na wsi. mam kotkę, ale po wsi wałęsa się pełno bezdomnych kotecków....
ale u nas kazdy dostaje troche kieŧbaski, serka, i mleczka.
ciesze się, ze myslisz o kotkach jako o stwożeniach, które czują, i kochają.
Pizdrowonka!!!

To może warto- tak jak robi to m.in. Kociama- zająć się kastracją tych bezdomnych kotów, i Twojej kotki, jeśli nie przeszła tego zabiegu? ;) Poczytaj forum, dowiedz się, co i jak, na pewno poszerzysz swą wiedzę i spędzisz miło czas :) Witam i pozdrawiam :D

Kociamo, koty PIĘKNE! :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie gru 31, 2006 20:14

No nareszcie jestem znowu.Wiecie sasiadka miała tyle pytań odnośnie pielegnacji swojej persiczki Xani,no i wydarzyło się tyle rzeczy że nie miałam doslownie glowy ani czasu by siąść przed komputer :roll: Kocica przebadana jak trzeba,no i zdrowa :D Czeka ja teraz sterylka.Sluchajcie ale ubaw dzisiaj mialam po pachy :D Patrzę a sąsiadka spaceruje z kotka po ogródku z wysoko uniesioną glową.Kocica oczywiście na smyczy spaceruje :D Pytam ją a gdzie piesek Puszek ktory mieszka w budzie?a gdzie wlaściwie podziala sie buda? :strach: Nogi sie pode mną ugięły,bo ja tego psiaka uwielbiam.Sąsiadka na to no,tak mi pani w glowie namacila że Puszek też teraz będzie mieszkał w domu :D Haha no to podwójny sukces mamy.Mówie wam jak ja się cieszę :dance: i do tego mam świadomość ze wcale to mi się nie śni.Trzymajcie nadal kciuki bo jestem na dobrej drodze :D No ale niestety stalo sie tez cos co mnie strasznie zdenerwowało i nie wiem co o tym myśleć :evil: Ktos w nocy wybil nam okienka w pomieszczeniu na parterze,dobrze że akurat nie mieszka tam narazie żaden kot,dziczki mieszkaja gdzie indziej uff.Ktoś poprostu sie znowu złości.Ale 8O tak wyszły mi z orbit bo zastałam w tym pomieszczeniu śpiacą kunę.Czmychnęła gdy mnie zobaczyła.Ta kuna mieszka raczej w stodole ale widocznie jabłka jej zapachniały i weszla,najadła się i zasnęła :D Przed północą ide na obchód bo zwierzęta boja się strasznie sztucznych ogni :( Kiedyś jelonek ucjekał w popłochu i zaczepił się różkami o płot.Ale udalo sie go uwolnić :D

Kociama

Post » Nie gru 31, 2006 20:28

Obrazek

Ja nazywam się Kunia,jak byłam mała miałam puszysty ogon i wszyscy mylili mnie z kuną no i tak mnie nazwali,ale to nic mnie się podoba :wink:

Kociama

Post » Nie gru 31, 2006 22:31

wszystkie ślicznoty, ale mnie (i pewnie nie tylko) najbardzioej jak na razie podoba się Dartek :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Nie gru 31, 2006 23:11

Kociama pisze:Obrazek

Karolka czy tak wklejać te zdjęcia? widać tam kota?
Jeśli coś zepsułam to pewnie mnie wywala z tego forum :(

Wszystko w jak najlepszym porządku :ok:

Koteczki przepiękne i charakterne. 8O

Miziaki dla nich.
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Pon sty 01, 2007 15:36

Kociamo gratuluje Ci sukcesów na tak wielu frontach - sąsiadka porządnie wyedukowana, zdjęcia wklejasz na forum jak stary wyga, no, no, no!!! :wink:
Życzę Tobie, Twoim bliskim i Waszym kociulkom wiele radości, szczęscia i pomuślności w Nowym Roku!
Obrazek Tosia Obrazek Kaziu

Nikajka

Od: Pt lis 03, 2006 17:22

Post » Wto sty 02, 2007 11:38

Dziekuję Nikajko za życzenia :D
Wyedukowana sąsiadka to naprawdę kropla w morzu potrzeb,ale może z czasem uda się wiecej takich kropli nakapać :D
Wiesz jeśli chodzi o stara wygę to wygą raczej nie jestem ,ale stara to raczej tak :D
Odczułam to biegajac w noc sylwestrową po okolicy.Ależ sie wszyscy bawili hoho,tylko zwierzakom nie było raczej do śmiechu :evil: Moje Kociaki jak zawsze siedziały ukryte w mojej szafie,a Maciek warczał jak pies.Zresztą on zawsze warczy jak mu się cos lub ktoś nie spodoba.Mała Kicia wtulona w mojego męża,a Rudi miał to wszystko w swoim różowym nosku i spał spokojnie :) Sarenki przykucnęły w zacisznym miejscu w moim ogrodzie,ale zające to biegały jak oszalałe,nie dziwię się biedakom.A wczoraj gdy tylko zapadł zmierzch znowu to samo :evil:

Kociama

[poprzednia][następna]