Łódź - są koty, które potrzebują domku

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 23, 2006 0:56 Łódź - są koty, które potrzebują domku

Na osiedlu na którym do niedawna mieszkałam mieszka wiele kotków, które bardzo chciałyby znaleźć się u kogoś w domku, a niestety szwędają się po piwnicach albo pomieszkują czasowo u dobrych ludzi. Jedna znajoma pani ciągle szuka domu kociakom, przez co co moment ktoś jej podrzuca, zwykle schorowane koty. Obecnie ma 8 kotów, a to zdecydowanie za dużo jak na warunki jakie ma w domu. Koty są przesympatyczne, grzeczne, znają instrukcję obsługi kuwety itp.
Wzięłam od niej jedną kotkę niedawno. Zostało jeszcze kilka kotów, w tym dwa czy trzy kilkumiesięczne kocięta, oraz kilka dorosłych (wszystkie koty są sterylizowane/kastrowane).
Bardziej potrzebują domu i właścicieli mogących poświęcić im uwagę koty dorosłe, które są chore. Jest kilka czarnych kotek, piękny biały kocór i kilka we wzorek.

Poza tym są dwa kocięta podkarmiane przez inną panią. Mają może dwa miesiące. One nie mają gdzie się podziać.

Magda:)

Od: Sob gru 23, 2006 0:43

Post » Sob gru 23, 2006 9:26

Magda wrzuć zdjęcia kociaków o ile możesz ,łatwiej wtedy znależć dom,mże wpadną komuś w serducho.
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Sob gru 23, 2006 17:25

Nie mam aparatu, bo już by były. Jak tylko znajdę, to wkleję zdjęcia.
Narazie mogę opisać. Ogólnie większość kotów to odpowiadające wzorcom rasy koty europejskie. ;-) Czarne, białe, czarno-białe krówki, kocórek biały z czarnymi łatkami wokól uszu, trochę burasowatych. Będzie co oglądać.

Post » Śro gru 27, 2006 14:15

Hop, koteczki, do góry :D
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Śro gru 27, 2006 23:46

podnoszę i ja :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Śro gru 27, 2006 23:53

Na jakim mieszkasz osiedlu?
Obrazek

magicmada

Od: Śro paź 05, 2005 19:10

Post » Czw gru 28, 2006 0:58

Mieszkam w centrum, koty na północy...

Post » Czw gru 28, 2006 9:49

Magda, ogłoszeniu tu to za mało, trzeba dać do gazet, porobić zdjęcia i poumieszczać w internecie, drukowane powiesic sklepach, lecznicach itp
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55