Wątek TRANSPORTOWY! - poprzedni

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 06, 2004 21:28 Wątek TRANSPORTOWY! - poprzedni

Proszę tutaj zgłaszać gdzie kto chce swojego kotka przetransportować,
jak również kto gdzie będzie jechał i może kotka zabrać.
Ja będę te wiadomości zbierała i umieszczała na 1 stronie, jak również, w miarę możliwości, kontaktowała ze sobą zainteresowane osoby.
Ważne, żeby to dobrze działało i ułatwiło transporty naszych forumowych kotków :D!!!
Aaaaaa i uprasza się o informacje w momencie kiedy transport nie jest już poszukiwany,
bo potem nieaktualne ogłoszenie wisi tygodniami.

SZUKAM TRANSPORTU:
Obrazek

Lublin - Poznań mam kociaka do przerzutu do Poznania. Kasia D.

Warszawa - Poznań Znalazł się dla kici domek, ale w Poznaniu. Zwracam się zatem z olbrzymią prosba-o pomoc w transporcie dziewczynki i sprawdzenie na miejscu warunków... Chodzi o kicię z wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=50805 Syku

Śląsk - Poznań Pilnie transport dla psa wlk.boksera Jutro przyjedzie do mnie pies, który ma zapewniony dom w Poznaniu.Miałam transport na poniedziałek, ale zrezygnowałam, bo Ramzes byłby w drodze koło 12 godzin Bardzo pilnie potrzebuję transportu dla tego psiaka.Może ktoś z Was lub Waszych znajomych wybiera się na groby ze Śląska do Poznania??Psiak jest ułożony i grzeczny. Bardzo prosze o pomoc lena_zet
Tutaj wątek Ramzesa:
http://www.dogomania.pl/forum/showthrea ... 38&page=19

Warszawa -Gdynia. dorcia44

Ślask - Warszawa szukam transportu dla małej Pusipini1

Katowice - Warszawy (okolice Pruszkowa).
Kot siedzi obecnie w ogromnym stresie w ciemnej piwnicy.
Czeka na niego dom tymczasowy. Bardzo proszę, pomóżcie go dotransportować. Kontakt do: iwona_35, pini1 lub: bazyla. Transport potrzebny NA JUŻ. bazyla

Warszawa-Olsztyn szukam transportu dla jednego z bandy Zombie czarna.wdowa

Częstochowa - Kielce tel.: 509 253 442 MROZIATA

Wawa- Gdańsk (przez Elblag) oraz Wawa-Bydgoszcz rozpaczliwie szukam transportu Kasia D.

Bielsko Biala - Katowice lub Bielsko Biala - Warszawa, Gdyby ktos byl tak mily i jechal na tej trasie to bylabym BARDZO wdzieczna za pomoc.. Do przewiezienia na tej trasie sa 2 male szczurki. Beda "zapakowane", z prowiantem, nie trzeba bedzie nic przy nich robic, dotykac ani nic. Blagam o pomoc, to dla mnie bardzo wazne. Sad nezumi

Częstochowa- Poznań!!! Chodzi o przewóz kociaka z domu tymczasowego do domu docelowego!!! Bardzo prosze o pomoc! Izmael

Rzeszów schronisko Kundelek - Warszawa. Chodzi o tronsport pieknej kociej Damy!!!!!!!!!!Pomocy!!!!!Kontakt asca.p@wp.pl lub na kociarni wątek Biedroneczka straciła oczko i ........domek.Pomóżcie ona tam czeka bidulka Asca

Wawa- Poznań Kasia D.

Lublin-Rzeszów Kasia D.

Poznań - Kraków szukam transportu dla 3 mies. koteczki Zary. Domek docelowy sponsoruje bilety kolejowe w obie strony, więc jeśli ktoś miałby coś do załatwienia w Krakowie, to przejazd miałby gratis dzioby125

Krakow - Warszawa dla Rozalki z CK. Moze być dowolny dzień tygodnia. Maleństwo już wyzdrowiało a w Wawie czeka domek i stęskniona za maluchem Merivka. ewa74

Lublin-Kraków/Katowice/Żory Szukam pilnieKasia D.

Łódź-Kraków lub Łódź-Katowice szukam pilnie dla Bazylki, starszej siostrzyczki Bazylków z tego wątku: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=50 ... c&start=75
Koteczka siedzi w klatce w piwnicy, jest troszkę dzika, ale nie agresywna, daje sie głaskać, brać na ręce chociaż się boi ... Nie wypalił planowany szybki transport do Krakowa annskr

Lublin - Warszawa, albo i dalej, do Gdyni. Poszukuję transportu dla Rudego, psa ze schroniska w Zamosciu. Udało się znaleźć mu dom, w Gdyni. Jest osoba, która dowiezie go do Lublina. W imieniu Rudego, bardzo prosze o pomoc... Wątek na dogo
http://dogomania.pl/forum/showthread.ph ... nosi+miski i namiary na mnie a.gladosz@interia.pl
0 502 508 692 Pestka111

Warszawa - Katowice wszytkie dni oprócz soboty. Tina-Tigra

Warszawa-Poznań, przez Kutno, dla dwóch kotów ( jeden do Kutna). Kasia D.

Katowice lub okolice, najlepiej prosto do Nasielska lub do Warszawy Szukam transportu dla Ślepotki do sklepu zoologicznego w kinie Ochota przy Grójeckiej 65 anemonn

Wrocław lub Opole lub Katowice - Warszawa Bardzo, bardzo potrzebujemy transportu do Warszawy dla Kubusia z tego wątku:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=51 ... sc&start=0
Kubuś już bardzo dużo wycierpiał. Ma już bardzo dobry domek u Ascy, teraz tylko czekają go testy i podróż do Warszawy. Kubę dowiozę do okolic jeśli tylko ktoś w okolicach przyszłego weekendu 16-17.12.06 /najlepiej/ będzie z tych terenów jechał do Warszawy i użyczy Kubusiowi kącik w swoim autku. Boo77

Elbląg - Łódź Chciałabym zabrac z elbląskiego schroniska kicię, poszukuję transportu w okolice łodzi, ostatecznie w-wy:)) dzodzo

Krakow - Poznan lub Katowice - Poznań missieek

[color=red] [u]Wrocław - Lublin
. Mam pytanie/nieśmiałą prośbę: czy ktoś jedzie może przez/z Wrocławia do/przez Lubin 22 grudnia wieczorem lub rano 23 grudnia??? Mam trzy koty a nie dorobiłam się samochodu. Przed świętami autobusy i busy będą oblężone a dwa kontenerki i mój bagaż trochę miejsca zajmą. (Pociągi do Lubina nie jeżdżą ). Nie chcę ich zostawiać i prosić kogoś w święta by odrywał się od rodziny i włóczył po mieście. Czekam z drżeniem na odpowiedż (pozytywną ) Wima

Warszawa - Poznan. Nie mam auta, a MUSZĘ malucha odebrać od jopop http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=53452 zaraz po świętach. Proszę, pomóżcietantawi

Krakow - Warszawa Czy ktoś mógłby zabrać trochę rzeczy dla karmicielki kotów w Wwie? Będę wdzięczna za info. kociabanda

Łodz - Warszawa (moze byc pociagiem). Piesek mały, łagodny, nie sprawi problemu. Najlepiej przed swietami. modliszka tel 0603 046 770, gg: 117 505

SIEDLCE - WARSZAWA ( czwartek) POTRZEBNY TRANSPORT DLA 4 SIEDMIOTYGODNIOWYCH SZCZENIAKÓW z tamtąd jadą na śląsk gg 1751498 makotka1

Katowice - Łodz . Potrzebny transport dla Filonki : http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=52598&start=75 Sporty

Warszawa-Poznań...dosc pilne! Marta_Ch.

OFERUJĘ TRANSPORT:
Obrazek

23 grudnia (sobota) kolo 10-12 Warszawa (samochodem) - Częstochowa. moge dojechac do Katowic albo jakiegos miasta w miare po drodze godzina wyjazdu jest tez dosc elastyczna. Beata

25 grudnia Czestochowy - Warszawa, pewnie po sniadaniu, ale godzina wyjazdu nadal elastyczna jesli sa jakies kocie potrzeby. Beata

codziennie Poznań - Kostrzyn Wlkp. lub Pobiedziska, dam rade dojechac rowniez do Gniezna lub Wrześni. Koty moge przewozic jedynie z transporterkach, poniewaz w podrozy przewaznie towarzysza nam nasze trzy psy. tufi

w każdy poniedziałek Zakopane - Kraków, każdy czwartek Kraków - Zakopane. Tweety

co tydzień Warszawa - Lublin - Warszawa. Mąż jeździ co w piątek wieczorem do Lublina, wraca do stolicy w poniedziałek rano/ niedzielę wieczorem. Środek transportu - PKP. Stan taki utrzyma się do końca marca, później przewidujemy kursy raz na miesiąc-dwa. Gdyby ktoś potrzebował transportu na tej trasie, postaramy się pomóc. Iluzja

weekendowo (prawie co tydzień)
Warszawa - Lublin(piątek) i Lublin - Warszawa (niedziela)
. seniorita

raz w tygodniu Łódź - Olsztyn (przez Warszawę) i Olsztyn - Łódźpociągiem. Chętnie pomogę w przetransportowaniu kotków. anne

raz w tygodniu Wrocław - Cieszyn - Wrocław. Gdyby było potrzebne to prosze o maila lub tel 606 66 12 44. Samochód jest kombi więc nawet dużego psa możemy zabrać gdyby była potrzeba. graynew

Raz w tygodniu jeżdżę pociągiem z Łodzi do Olsztyna (przez Warszawę) i z Olsztyna do Łodzi. Chętnie pomogę w przetransportowaniu kotków. anne

raz w tygodniu Wrocław - Wałbrzych - Wrocław. Alispo

raz w tygodniu transport samochodem z Białystok -Augustów (czwartki lub piątki) Augustow - Białystoku(bardzo wczesnie rano,poniedzialki)ewentualna problematycznosc polega na braku kontaktu z kierowca juz w trakcie podróży-nie uzywa komorki;) kontaktowac sie prosze na maila paulakorsak@o2.pl na forum bywam bowiem bardzo nieregularnie. paulakorsak

w niedziele Głogów - Zielona Góra . Livonia

w piątki Katowice - Karków Pei

w soboty Kraków - Katowice Pei

raz na dwa tygodnie Warszawa - Białystok (piątek lub sobota) i w niedzielę Białystok - Warszawa. esperanza

co dwa tygodnie Wrocław - Kotlina Kłodzka - Wrocław Wyjazdy w weekendy. kothka

co 2 tygodnie Kraków- Kalwaria Zebrzydowska - Wadowice - Andrychow - Bielsko Biała Drażetka

raz na dwa tygodnie Warszawa - Białystok - Warszawa . Asiulka

Dwa razy w miesiacu (srednio) Poznan - Czarnków - Poznan. Koty moge przewozic jedynie z transporterkach, poniewaz w podrozy przewaznie towarzysza nam nasze trzy psy. tufi

Dwa razy w miesiacu (srednio) Poznan - Wolsztyn - Poznan. Koty moge przewozic jedynie z transporterkach, poniewaz w podrozy przewaznie towarzysza nam nasze trzy psy. tufi

1 lub 2 razy w miesiącu Poznań - Kalisz/Konin - Poznań Ponieważ mam kombi z kratką mogę sporadycznie pomóc również w nagłych przypadkach na innych trasach. Mam własny kontenerek dla kota. Tylko po wcześniejszym uzgodnieniu tel. 600 068 331 lub mailem (nie czytam codziennie). Pablo_k

1 lub 2 razy w miesiącu Poznań - Koszalin/Kołobrzeg - Poznań przez Czarnków/Trzciankę lub Piłę
Ponieważ mam kombi z kratką mogę sporadycznie pomóc również w nagłych przypadkach na innych trasach. Mam własny kontenerek dla kota. Tylko po wcześniejszym uzgodnieniu tel. 600 068 331 lub mailem (nie czytam codziennie). Pablo_k

co 2-3 tygodnie Lublin - Krakow i Krakow - Lublin busem lub pkp, zdarza sie i autem. czasem tego samego dnia, czasem zostaje wkrakowie 2-3 dni. mama007

raz w miesiącu Zielona Góra - Polkowice - Lubin - Legnica. anita s.

raz w miesiącu Łódź - Warszawa - w okolicach weekendu - odwiedzam mamę w Łodzi. Czasem mam samochód, najczęściej jednak pociągiem. Transporter opancerzony posiadam. Agalenora

średnio raz w miesiacu, ale czasem jest czesciej , tata jezdzi na tej trasie wiec oferuje transport Warszawa - Wroclaw - Warszawa. prosze pytac gagucio@poczta.onet.pl gagucia

raz w miesiącu Łódź - Lublin - Łódź. Moriaaa

raz w miesiacu Poznan - Wroclaw - Poznan. kontakt najlepiej mailem: yugao@poczta.onet.pl badz komorka 0502-450-982. yugao

raz w miesiacu Wrocław - Stalowa Wola - Wrocław. jogi

często Wrocław - Brzeg (przez Oławę) - Wrocław. Oliwka

często Debica - Rzeszow - Krosno - Sanok- Dębica joanka741

często Debica - Mielec - Dębica joanka741

często Debica - Jaslo - Dębica joanka741

często Debica - Nowy Sacz - Stary Sącz - Dębica joanka741

często Debica -Tarnow - Dębica joanka741

często Kraków - Oświęcim - Kraków. guu
czasem tez jezdze krakow - rozne miejscowosci na slasku - krakow. guu

raz w miesiącu Kraków - Krosno - Kraków. Mogę przy okazji zahaczyć o np. Mielec, bądź inne okolice tej trasy. @sica

średnio raz w miesiącu Lublin - Stalowa Wola i Stalowa Wola - Lublin . Kasia Pe

co jakiś czas Wrocław - Tychy - Wrocław. Gdyby było potrzebne to prosze o maila lub tel 606 66 12 44. Samochód jest kombi więc nawet dużego psa możemy zabrać gdyby była potrzeba. graynew

co jakiś czas Wrocław - Tarnów - Wrocław. Gdyby było potrzebne to prosze o maila lub tel 606 66 12 44. Samochód jest kombi więc nawet dużego psa możemy zabrać gdyby była potrzeba. graynew

Warszawa - Białystok - Warszawa. kontakt najlepiej na email: magdalena61@poczta.onet.pl Magda@Moris

Przekopiowane z dogo:
Witam. Przeglądając forum widzę, że dla wielu szczęściarzy znajdują się domki ale jest np problem z transportem. W związku z tym oferuję swoją pomoc w zakresie odbierania pieska i dowożenie go do nowego domku na terenie kraju. Dysponuję i czasem i autem - w bagażniku woziłam jednocześnie np. goldaska, husy'iego a i jamik znalazł sobie kącik. Przejdę do konkretów - nie stać mnie na to, by robić wycieczki po kilkaset kilometrów, - może kiedyś będzie. Chodzi mi jedynie o możliwość pokrycia kosztów transportu, mam możliwość wystawienia faktury. I tak proponuję : wyjazd z mojego miejsca zamieszkania, po "szczęściarza", do jego nowego domku i powrót.
- koszt z fakturą 0,60 zł za kilometr
- koszt bez faktury 0,50 zł za kilometr
Tylko proszę mnie nie linczować - mam dobre chęci i dobre serduszko dla zwierzaków, ale jak napisałam nie stać mnie na to, aby pokrywać koszty transportu. Mam nadzieję, że mnie zrozumiecie. W razie czego można się ze mną kontaktowac gg 42 36 736 - moge byc niewidoczna oraz @ asia.arc@wp.pl

Oferujemy kompleksowe i elastyczne rozwiązanie w lotniczym przewozie zwierząt (AVI) praktycznie na cały świat. Szczególny nacisk kładziemy na terminowość, stałą wysoką jakość obsługi klienta i profesjonalną obsługę.
Leszek Garczarczyk SALES MANAGER AirTrans S.C. PORT LOTNICZY PYRZOWICE/KATOWICE
Tel. 032 381 05 60 Moble ph.695 77 25 25
lgarczarczyk@airtrans.com.pl[/u]

http://www.nastopa.pl/ :roll:
Ostatnio edytowano Pt gru 22, 2006 10:08 przez Tika, łącznie edytowano 713 razy

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Śro gru 20, 2006 14:20

Uaktualnione 8)
Ostatnio edytowano Pt gru 22, 2006 10:03 przez Tika, łącznie edytowano 1 raz

Tika

Od: Pon sie 02, 2004 9:04

Post » Czw gru 21, 2006 11:28

Warszawa - Śląsk (lub Kraków) szukam transportu. slask(pszycznskie, tyskie, bierunsko ledzinskie, katowickie, oswiecimskie tez.. inne rejony tez) guu

NIEAKTUALNE :!:

ten tez

Warszawa - Katowice Syku

i ten tez

Warszawa - Ślask Potrzebny transport dla 3 malych szczeniat .Blagamy o pomoc bo inaczej male wyladuja w schronisku.Tel.662-283-418 PILNE! Tygrysiczka

wiec nie mam co wiezc jutro :( ;)
Ostatnio edytowano Pt gru 22, 2006 9:59 przez aassiiaa, łącznie edytowano 1 raz

aassiiaa

Od: Pt sty 20, 2006 14:13

Post » Czw gru 21, 2006 23:34

Warszawa-Poznan...dosc pilne!

Marta_Ch.

Od: Śro gru 13, 2006 12:53

Post » Pt gru 22, 2006 9:26

Transport Kraków - Warszawa dla Rozalki z CK już nieaktualny! Mały diablik jedzie we wtorek do nowego domku :ok:

ewa74

Od: Pt paź 06, 2006 10:05

Post » Pt gru 22, 2006 16:16

Poszukuję pilnie transportu na trasie:Toruń-Warszawa,dla kociej seniorki ze schronu.

Seniorka już w swoim domku-transport nieaktualny :wink:
Ostatnio edytowano Nie sty 21, 2007 16:08 przez kotek72, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Mini[*]-22.10.2009r.nigdy Cię aniołku nie zapomnę.
Bibi[*]-03.11.2009r.Małe,radosne słoneczko,bądź szczęśliwa.
Lili[*]-06.11.2009r.Czekaj na mnie moja wesoła koteczko.
Izzi[*]-07.11.2010r.Zasnęłaś o wiele za szybko.Przyjdę smyku do Ciebie,czekaj na mnie.

kotek72

Od: Pt sty 13, 2006 20:20

Post » Wto gru 26, 2006 21:48

Poszukuję transportu dla persika z Warszawy do Częstochowy.
JUŻ NIEAKTUALNE!
Ostatnio edytowano Czw gru 28, 2006 0:01 przez Syku, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Syku

Od: Sob mar 04, 2006 9:54

Post » Śro gru 27, 2006 13:10

Pewnie pojadę w sobotę 6 stycznia rano z Łodzi do W-wy, po południu w z powrotem, wolne miejsce w samochodzie będzie.
Możliwe odchyłki od trasy
Kontakt na telefon 0 693 41 44 32
Ostatnio edytowano Śro sty 03, 2007 8:22 przez kalewala, łącznie edytowano 1 raz
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Czw gru 28, 2006 3:33

CZĘSTOCHOWA - TRÓJMIASTO (data obojętne)
Nieaktualne.
Ostatnio edytowano Czw gru 28, 2006 20:29 przez truskawa144, łącznie edytowano 1 raz

truskawa144

Od: Czw mar 25, 2004 3:35

Post » Czw gru 28, 2006 18:23

Pilnie transport potrzebny Katowice a dokladniej Katowice- Żory do Warszawa albo Lublin !
Kochaj Zwierzaki i zawsze im pomagaj :)

Wiola TG

Od: Nie lut 08, 2004 14:26

Post » Pt gru 29, 2006 11:19

Bardzo potrzebuję tansportu dla małej suczki na trasie MIELEC-KRAKÓW lub jeszcze lepiej MIELEC-KATOWICE. Suczka spędziła 7 lat w schronisku, a ja chcę zabrac ją na tymczas, żeby wreszcie mogła wydostac się ze schroniskowej budy.

Jaaga

Od: Pon lip 03, 2006 16:49

Post » Pt gru 29, 2006 19:12

Poszukuje transportu z Polski do Belgii.
Moze byc tylko do Achen lub Kolonii.
Moze byc tylko do Holandii.
Czy ktos zna kogos kto wraca po Nowym Roku w te strony i bylby w stanie zabrac kota?
Prosze!!!
Misia, Misieczka zawsze będziesz w naszych sercach [*] Mróweczek 15.08.2003-06.02.2020 [*] Biedronka maj 2004-18.10.2021 [*] Kitka10.05.2023 [*]
Z nami : Filemon, Maciek, Lilek, Dzidka, MałeMałe, Tobiś, Mufi, Rudek - został w domu, który kupiliśmy..., dziadeczek Domi zgarnięty ze środka wsi

kiwi

Od: Pt lis 14, 2003 22:32

Post » Sob gru 30, 2006 11:55

Oferuję transport pociągiem:

Lublin - Wrocław

na trasie Radom - Kielce - Katowice - Opole.

NIEAKTUALNE!
Ostatnio edytowano Nie sty 07, 2007 3:02 przez Karolka, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

Karolka

Od: Nie kwi 03, 2005 22:23

Post » Nie gru 31, 2006 10:52

już nieaktualne
Ostatnio edytowano Wto mar 20, 2007 0:01 przez justyna_ebe, łącznie edytowano 2 razy

justyna_ebe

Od: Nie paź 17, 2004 16:00

Post » Pon sty 01, 2007 18:39

Jeszcze nie potwierdzone, ale wielce prawdopodobne, że będziemy jechać autkiem na trasie Łódź- Bydgoszcz-Łódź
19 stycznia z Łodzi do Bydgoszczy
22 stycznia z Bydgoszczy do Łodzi

W razie czego proszę o kontakt na PW :)

mokkunia

Od: Wto gru 20, 2005 18:14

[następna]