Chore małe kocię -Gdańsk Zaspa, juz złapane :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 20, 2006 7:35

Anulka, wielkie brawa. :D :king:
I mocne kciuki za zdrówko malucha. :ok: :ok: :ok:

A kiedy go ucapiłaś? Ja byłam wczoraj, po 16 - przywitała mnie tylko ładna buraska i tańczący wokół ludzkich nóg, prześmieszny biało-czarny (chyba) kocurek.

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

Post » Śro gru 20, 2006 10:27

Wawe pisze:Anulka, wielkie brawa. :D :king:
I mocne kciuki za zdrówko malucha. :ok: :ok: :ok:

A kiedy go ucapiłaś? Ja byłam wczoraj, po 16 - przywitała mnie tylko ładna buraska i tańczący wokół ludzkich nóg, prześmieszny biało-czarny (chyba) kocurek.

Kciuki się przydadzą. Walczymy, codziennie zastrzyki, jutro o 6 rano :roll: Maluch jest bardzo ruchliwy, buntuje się w łazience, lubi ludzi, wystawia brzucho do głaskania :D Apetyt mu dopisuje, nawet upomina się o więcej :roll:

A ucapiłam go po 12 :D Pół dnia pracował ze mną :lol: tzn rozpraszał mi uczniów skupiając na sobie całą uwagę :roll: :evil: :wink:
Anulka i chłopaki

Anulka

Od: Sob sie 28, 2004 17:38

Post » Śro gru 20, 2006 12:29

Anulka pisze:Kciuki się przydadzą. Walczymy, codziennie zastrzyki, jutro o 6 rano :roll: Maluch jest bardzo ruchliwy, buntuje się w łazience, lubi ludzi, wystawia brzucho do głaskania :D Apetyt mu dopisuje, nawet upomina się o więcej :roll:

To bedzie dobrze. :D Moja Leni mocno przechorowała się w dzieciństwie. Ale nawet gdy glutki wisiały jej po pas i nie widziała na oczka, to drogę do miseczki znajdowała bezbłędnie. :wink:

Anulka pisze:A ucapiłam go po 12 :D Pół dnia pracował ze mną :lol: tzn rozpraszał mi uczniów skupiając na sobie całą uwagę :roll: :evil: :wink:

Pomoc dydaktyczna? :wink: :lol: :lol: :lol:

Wawe

Od: Pt wrz 24, 2004 21:14

[poprzednia]