Szalotka w nowym Domku:) oby było dobrze;)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Śro gru 20, 2006 1:08

Agnes, choruje mój osobisty ukochany Ropulek...
Kaszalot ma się dobrze, jeśli nie liczyć notorycznego bycia tłuczoną przez Plamę :twisted: :twisted: :twisted:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Śro gru 20, 2006 7:54

Wiem Słonko :cry:
Ale to Twój wątek, więc myślałam, że najszybciej do niego zajrzysz. My nadal ściskamy pazurki. Daj znać jak będą wyniki.
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Czw gru 21, 2006 19:22

Wielbłądziu odezwij się, wszystko jedno gdzie. martwimy się.
Obrazek

agnes_czy

Post » Czw gru 21, 2006 21:52

Nioooooo, Wielbłądziu.....
Pewnie jeszcze jesteś z Ropulcem na kroplówie??? :(
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt gru 22, 2006 1:57

zgadza się, wróciłam po 22 i jeszcze cudem zdążyłam pobiec po zakupy (jak to dobrze, że przed świętami geant czynny godzinę dłużej)

a Kaszalotek dziś zaszczepiony:) na nową drogę życia poprosiłam dla niej o książeczkę zdrowia;)... no i czekamy do środy po Świętach...
kochana jest, szkoda mi będzie się z nią rozstać, ale cieszę się, że będzie miała swój Własny Dom :D bo moje chamstwo, z Plamą na czele, korzysta z tego, że Szal jest grzeczna i delikatna - i tłuką ją, warczą, zabierają jedzenie... :evil:
to Plama zasługuje na to, żeby ją upłynnić :twisted: tłucze Szalotkę, Dunię, Norkę, warczy nawet na Julka 8O
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt gru 22, 2006 2:03

Oooooo :!: :wink:
Nocny marek się odezwał :D
Obrazek

agnes_czy

Post » Pt gru 22, 2006 2:42

jestem, nie mogę spać... przeczytałam Twój wątek Szamanka, rzuciłam okiem na Ropuszkowe wyniki... coś tam wygląda podobnie, coś inaczej... wszędzie dopatruję się najgorszego... tak strasznie się o niego boję...

Wielbłądzio

Post » Pt gru 22, 2006 9:52

Wielbład :!: :!: :!:
Ciocia pixie BARDZO PROSI :twisted: publicznie, na forum: przestań czytać "wiadome" wątki i porównywać i jeszcze doszukiwać się podobieństw!

Porównujesz WYNIKI, a to jest biologia i zupełnie inny Kot...

Albo przynajmniej zacznij szukać różnic....

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Czw gru 28, 2006 22:51

niestety Szalotka została oszukana :( :( :( coś tak podejrzewałam, nie wiem czemu... :twisted: mam intuicję???
pani, która zapewniała mnie, że na pewno ale to na pewno wezmą ją w dzień po świętach, kiedy tylko wrócą z wyjazdu, wczoraj nie odezwała się w ogóle, a dziś była uprzejma przysłać sms-a: 'przykro mi, ale...' :twisted: a mówiłam, a prosiłam: że gdyby mimo wszytsko się rozmyśliła, to żeby od razu dała znać, bo może ktoś inny... w międzyczasie dzwonił do mnie jakiś pan, pytał - a ja oczywiście powiedziałam, że Szalotka zaklepana :twisted: jego numeru telefonu już nie mam :(
a niektórzy dziwią mi się, że chorobliwie nie ufam ludziom... :oops:

przykro mi strasznie, bo Kaszalot poczuł się tu chyba - pomimo codziennego bycia tłuczoną przez Plamę i Juliszka - bezpiecznie, a ja niedosyć, że chcę go oddać, to jeszcze nie idzie mi to oddanie :( najpierw kompletnie nieodpowiedzialna osoba z forum :twisted: , która chciała Szalotkę... do garażu :twisted:, teraz to... im dłużej Szal u mnie zostanie, tym ciężej zniesie przeprowadzkę... :( :( :( a ja, słowo daję, nie mogę zostawiać sobie każdego kolejnego kota, dla którego dom nie znajduje się 'na pieńku'...

kto pokocha przytulną, mruczącą, skromną i kochaną Kaszalotkę???

Wielbłądzio

Post » Pt gru 29, 2006 11:03

Komu piękną Szal :?:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Pt gru 29, 2006 11:32

znów jest jakaś szansa, ale... na zapas podchodzę sceptycznie, nie mówię już Szalotce, bo kto wie, co się okaże :roll:
dzięki Uschi ( :king: ) Kaszalot od wczoraj znów jest na allegro i jakaś następna pani go wypatrzyła, ma zjawić się jutro...

Wielbłądzio

Post » Pt gru 29, 2006 12:27

A przecież szylkretki przynoszą szczęście. Szalotka jest przepiękna. I taka podobna do mojej Faleczki. Z całego serca życzę jej dobrego domu.
Szalotko - trzymamy za Ciebie kciuki.
Falka z Falkotami

Falka

Od: Pon lut 04, 2002 17:01

Post » Pt gru 29, 2006 15:22

Nieśmiało, ale wytrwale :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

Drahma

Post » Sob gru 30, 2006 20:11

I jakie wieści, bo straszna cisza.
Oczywiście nieustające :ok: :ok: :ok:

Drahma

Post » Sob gru 30, 2006 21:57

cisza - bo właśnie wyprawiałam w świat Kaszalota :lol:
wszystko miało być ładnie pięknie, kota reklamowałam jako supergrzecznego... a ona pierwsze co zrobiła w nowym domu to poprzewalała jakieś słoiki na szafkach, a potem... a potem coś znacznie gorszego... :oops: : walnęła kupsko na środku pokoju :roll: :evil: zaczynam się martwić :roll:
dziewczyna, która ją wzięła (z ogłoszenia na allegro), sprawia wrażenie bardzo sympatycznej i kochającej zwierzaki, miałam nadzieję, że będzie bez problemów... :roll: oj, Kaszalot :roll:
nadal mam tę (choć ciut już nadwątloną :roll: ) nadzieję... no a jeżeli nie... to najwyżej Kaszalot do mnie wróci :roll:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]