Moderator: Estraven
olifka1 pisze:ZenuśNaprawdę nie może zostać?? To mój faworyt, zaraz po parce ślepych burasków, które mają już domy. Zeby tak jemu się udało!
mary2004 pisze:Dimuś JEST prawdziwym kocim aniołemW Krakowie przejeła go dobra, forumowa duszyczka
![]()
mary2004 pisze:Dimuś już ze swoją Panią. Jechał od nas z lekkim katarem, zwykle kotów chorych nie wydajemy, ale transport do Lublina rzadko się trafiaNa miejscu okazało się, że jest "poważnie chory"
Lekarz całkowicie zmienił leczenie, przerywając kurację antybiotykową, dał za to zastrzyk "osłonowy"
Martwię się tym wszystkim bardzo.
mama007 pisze:kurcze, mary, szkoda ze nie napisalas mi o tym wszystkim wczesniej((((((((((((( transport krakow-lublin bede miala teraz w okresie swieta-nowy rok co pare dni doslownie !!
:(:( mogliscie spokojnie doleczyc Dimka i wtedy by go ktos wzial bez zadnych problemow.
a jaka to lecznica w lublinie sie zajmuej kotem - jesli sie dowiesz to napisz na pw zapytam dziewczyn z lublina czy wet dobry!
i wyslij mi adres do odeslania transportera, bo mam morlaniaka, ze Ci go zabralam ...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510, northh i 230 gości