Pomocy...../ Charlie The King w domu!:)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 14, 2006 18:42

Ciociu Amy!
Dziękujemy Ci za karmę, puszeczki i super ekstra brzęczące piłeczki. Rąbiemy jedzonko aż nam dym idzie z uszu i brzdąkamy piłeczkami aż naszej cioci dym z uszu idzie :twisted: Charlie nabrał mocy po tej kastracji i już w ogóle tego nie pamięta. Lejemy się na maxa i wariujemy. Sorry ciociu, ale tu jest nam fejniej niż w klateczce u Ciebie, bo po pierwsze jest cieplej, a po drugie mamy tu dużo pracy. Zaczyna sie wieczór, więc pędzimy powyrzucac cioci wszystko z szafy, a potem przenieść wszystko z brodzika z łazienki na środek pokoju. No to lecimy. Całuski!
Claire i Charlie.

CoolCaty

Od: Śro sie 10, 2005 22:02

Post » Śro lis 15, 2006 13:48

Maluchy kochane! U mnie w klateczce, pomimo ocieplenia, było przecież chłodno, więc ja jestem strasznie wdzięczna CoolCaty, że wzieła Was do siebie i oczywistym jest dla mnie, że macie tam jak w niebie! :D
Charlie, Ty bądź grzeczny, ładnie mruczi oswajaj się czym prędzej, a Claire niech domku szybciutko szuka!
Życzę dużo zdrówka, pysznego jedzonka i wymarzonych domków!
Tęsknię za Wami strasznie!
Obrazek

Amy

Od: Pt lip 22, 2005 19:45

Post » Pon lis 20, 2006 15:57

Nieśmiało się uśmiechnę, tak zeby nie zapeszyć.... :)
Obrazek

Amy

Post » Pon lis 20, 2006 17:15

Nie zapeszaj.
Claire dostała w piątek wieczorem rujkę. Charlie mimo tego, ze został 5 dni wczesniej wykastrowany, zapałał do Claire odwzajemnioną miłością :roll:
Z tego wzgędu Charlie został wyekspediowany do wlodaro i petery73, a Claire szykuje sie na jutrzejszą sterylkę.

CoolCaty

Post » Czw lis 30, 2006 20:41

Co tam u kociaków ????
Obrazek

chatti13

Od: Czw mar 23, 2006 21:52

Post » Pt gru 01, 2006 9:47

Charlątko, roznosi chatę z Diegiem i Kasią, Perła buczy nadąsana bo kociaki jak urządzają gonitwy to nie patrzą po kim biegają. Apetycik Charlątko ma nie tyci wcina wszystko suche i mokre, kradną mi wędline z kanapek, częstują się także serkiem waniliowym i pieczonym kurczakiem, gdy nie patrzę. Uwielbiają siedzieć w szafie i plecakach, tłuc się pod kołdrą itp. charlontko powoli sie oswaja, już nie syczy gdy podchodze, bawi się jeszcze trochę w berka. Dziś podeszłam do niego i nie uciekł tylko dał się podrapać po nosku, jak biorę go na kolana to mruczy i grucha z zadowoleniem, uwielbia być głaskany, ale sam nie przyjdzie (jeszcze). Nie odstępuje nas na krok, sprawdza co robimy w kuchni w pokoju nawet w łazience. Jest prześlicznym kociakiem, w ogóle burasy są cudowne.
Ostatnio edytowano Pt sty 05, 2007 11:42 przez wlodaro, łącznie edytowano 1 raz

wlodaro

Od: Czw lut 23, 2006 14:17

Post » Pt gru 01, 2006 19:43

Dobrze że wszystko w porzątku :D
Obrazek

chatti13

Od: Czw mar 23, 2006 21:52

Post » Pon gru 11, 2006 9:42

Wyciągnęłam wczoraj trochę syczące Charląto z szafy, unieruchomilam na kolanach - poleżał, potem się rozluźnił, rozmruczał i przysnął troszkę.
Fajniutki jest - bury z miodowym odcienie, oczka złote, wokół oczek biszkoptowe obwódki, pysio też jaśniejsze :))
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Od: Śro cze 29, 2005 13:55

Post » Nie gru 17, 2006 17:40

Chatti, co to za cudo w Twoim podpisie?
Coś przeoczyłam?
Zachęcam do zakupów w zooplusie przez zielony banerek na blogu - zooplus coś przekazuje na nasze podopieczne kocie bidy. http://domowepiwniczne.blogspot.com/

kalewala

Post » Pt sty 05, 2007 11:32

Charlątko robi postępy. Piękniś zaadoptował się u nas całkowicie z Diegiem i Kasią stanowią zwartą drużynę kocich chuliganów, psocą niemiłosiernie. Nauczyły się otwierać drzwi, więc musimy wyjmować klamki. W miseczkach robią przeciąg, uwielbiają grzać tyłeczki przy kaloryferkach. Charlątko pozwala się już głaskać %u2013 uwielbia skrobanie po główce i grzbiecie i pięknie przy tym mruczy, dodatkowo wykorzystuje każdy moment na opanowanie pościeli i wtulenie ślicznego pyszczurka w kołderkę razem oczywiście z resztą bandy, czyli Kasią i Diegiem.

No i grzecznie bierze po pysiu od dorosłycm dam - Perły, Łezki i i Goldie

wlodaro

Post » Pt sty 05, 2007 11:40

Wczoraj Diegulek zatarł sobie oczko, ma opuchnięte, przemywam mu herbatą i smaruje maścią, ale szkoda że nie widzieliście jak Charli potrafi sie opiekować Diegiem, przytula się do niego, myje mu główkę, wylizuje łapki i cały czas pilnuje - gdzie Diego tam i on. Dziś Dieguś miał lowelaska i przyszedł na łóżko na pieszczotki, więc Charliemu też się udzieliło i też przybiegł z podniesionym ogonkiem na przymilasy, śmiesznie się prężył przy głaskaniu i nadstawiał pyszczurek do skrobania, a przy tym włączł swój głośny traktorek.

wlodaro

Post » Pt sty 05, 2007 11:56

Czyli kocio całkiem oswojony szuka domku :D

kalewala

Post » Pt sty 05, 2007 19:11

Jestem w szoku, że Charlie tak sobie superowo radzi. Chyba musze się wybrac to zobaczyć ;)

CoolCaty

Post » Pt sty 05, 2007 21:57

Bardzo się cieszę, mam nadzieję, że teraz - już oswojony - znajdzie domek raz dwa! :D
Obrazek

Amy

Post » Pon sty 08, 2007 13:12

CoolCaty pisze:Jestem w szoku, że Charlie tak sobie superowo radzi. Chyba musze się wybrac to zobaczyć ;)

Koniecznie :D

kalewala

[poprzednia][następna]