Mam kontakt do Pana, ktory poszukuje 2-giego kotka do towarzystwa dla 8 tygodniowego czarnego malucha. Drugi maluch powinien być w innym deseniku i w podobnym wieku. Ja mam same sporo starsze kociambry do adopcji - czy ktoś z Warszawy opiekuje się jakimiś maluchami szukającymi domu.
Bardzo prosze o kontakt osoby, które mają w Warszawie małe kocięta do adopcji - będę przekazywać jakby co kontakt zainteresowanym. Pan to tylko jeden aktualnie szukający, ostatnio mam sporo telefonow od osób poszukującyh maluchów do adopcji - stale wspołpracuje z kilkoma lecznicami i telefon do mnie jest na sporej liczbie ogłoszeń o psiakach i kotach do adopcji, to dlatego zgłasza się do mnie sporo osób. Ja w tej chwili mam do adopcji jedynie dorosłe lub prawie dorosłe koty a nie każdego kto chce malucha udaje mi się przekonać na dorosłego kota. Jesli ktoś chciałby skorzystać z moich ewentualnych kontaktów - proszę o pw z numerem telefonu.
Oczywiście dalszą, szczegółową weryfikację czy osoba zgłaszająca się zasługuje na kota pozostawię opiekunowi kota - ale chciałabym mieć kontakty telefoniczne do osób, które aktualnie opiekują się kociętami. Byłoby mi zwyczajnie wygodniej - sama mam ostatnio mało czasu na siedzenie w necie i wyszukiwanie ewentualnie aktualnie szukających domu kociąt a nie wszystkie dzwoniące do mnie osoby posługują się sprawnie netem, żeby odsyłać je na miau.