Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Oglądałam ten filmik. We środę. Przytył z 15 kilo.Tiris pisze:Ja mam 4 osobową rodzine i 4 koty ...to właściwie 8 osobowa rodzina...i nie karmie kotów tymi supermarketowymi szajsami...poza tym jak sie bierze kota do domu to trzeba mu zapewnic godne warunki...
Oglądałaś kiedyś może reportaż o człowieku który miesiąc jadł w McDonald's?? Właśnie to samo serwujesz kotom...
Inny przykład?? Sama jesz schabowe i inne pyszne mięsko a koty to pasza i soją zapychasz...to ja proponuje zamieni sie jedzeniem z kotem...ciekawe ile wytrzymasz
Wiem;] Tylko podałam przykład że Royala kupię. Jak kupię Acanę taniej wyjdzie:) Miciułka Pro Plan jest dobra. A ta Cat Chow jest taka jak Whiskas.Miciułka pisze:Są tańsze dobre karmy niż Royal(400g ok.15,00 zł)np. Acana(ok.14zł/kg)
jadise pisze:Mój kot wychował się głównie na KK (dodatkowo jogurciki, szyneczka, surowe mięsko) i jest bardzo zdrowy, piękny, niespasiony- nigdy nie chorował- zawsze jest energiczny i wesoły. Nic nie mam do tej karmy. Za Whiskasem nie przepada ale mimo wszystko jego ukochany przysmak to szynka babuni z naszego stołu.
jadise pisze:Mój kot wychował się głównie na KK (dodatkowo jogurciki, szyneczka, surowe mięsko) i jest bardzo zdrowy, piękny, niespasiony- nigdy nie chorował- zawsze jest energiczny i wesoły. Nic nie mam do tej karmy. Za Whiskasem nie przepada ale mimo wszystko jego ukochany przysmak to szynka babuni z naszego stołu.
Użytkownicy przeglądający ten dział: dran, Google [Bot] i 70 gości