Wwa-WYBURZENIE..RATUNKU DOM TYMCZ DLA MAMUSI NA CITO!!!

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Pon gru 11, 2006 20:55

Jesteśmy właśnie po kolejnym "myciu". Koteczka znowu troszkę przejaśniała. Potem było suszenie futerka suszarką, wyczesywanie i obcięcie pazurków!!!! Wszystkie zabiegi zniosła dzielnie - jedynie suszarka na początku ja przestraszyła.

Jeżeli któraś z was jest w stanie wyjaśnic mi łopatologicznie, albo mnie wyręczyc, to zrobiłam tej potwornie dzikiej kotce kilka zdjęc telefonem i chętnie się nimi podzielę z szerszą publicznością.
Niestety w związku z tym, że jestem niemotą :cry: w tym temacie potrzebuję po-mo-cy!!!
Zdjęcia mogę przesłac komuś na tel....
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Pon gru 11, 2006 20:58

jopop pisze:no to mądra kicia!

jeszcze sie okaże, że domowa... :roll:

chyba powinnam sobie kurcze plakietke z napisem "prorok" powiesić...

Agis - Dzięki:)

DOMOWA KICIA SZUKA DOMU!!!
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon gru 11, 2006 21:22

czarna_agis pisze:Jesteśmy właśnie po kolejnym "myciu". Koteczka znowu troszkę przejaśniała. Potem było suszenie futerka suszarką, wyczesywanie i obcięcie pazurków!!!! Wszystkie zabiegi zniosła dzielnie - jedynie suszarka na początku ja przestraszyła.

Jeżeli któraś z was jest w stanie wyjaśnic mi łopatologicznie, albo mnie wyręczyc, to zrobiłam tej potwornie dzikiej kotce kilka zdjęc telefonem i chętnie się nimi podzielę z szerszą publicznością.
Niestety w związku z tym, że jestem niemotą :cry: w tym temacie potrzebuję po-mo-cy!!!
Zdjęcia mogę przesłac komuś na tel....

0605 083 591 - prześlij, a ja wstawię pięknotę :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Wto gru 12, 2006 22:22

Agis dzwoniła, że kotka jest przemiła, mrucząca i kochana:0 na czwartek umówiłyśmy się na kąpiel.

Agis obiecała tu dziś zajrzeć i wrzucić fotki nowe...
Obrazek

jopop

Post » Wto gru 12, 2006 22:30

Kochane, kicia jest poprostu fantastyczna i najkochańsza!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Puściłam ją dzisiaj z moimi kotami i ......... nawet syczenia nie było!!!!!!!!!!!!!
Malutka jest poprostu niesamowita. Mizia się, barankuje, przytula. Brakuje mi słów na określenie ile miłosci do Człowieka w niej jest. Ona poprostu cały czas się garnie i pragnie dotyku.

Jeszcze chwilę - w czwartek jopop przyjeżdża na pranie - i trochę dokarmienie i naprawdę będzie z niej wyjatkowa kocia pięknośc.

CUDOWNA :cat3: :catmilk:

Dzisiaj od miziania odpadły juz dwa największe strupki z noska!!

XAgaX wklei dziś zdjęcia. Kiepskie, bo tylko z telefonu, ale oddaja całokształt :D
Obrazek

czarna_agis

Post » Wto gru 12, 2006 23:24

wklejam ślicznotę- zdjęcie z łapką mnie rozbroiło :love:

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Wto gru 12, 2006 23:28

no widzicie jaka ona dzika?:)
Obrazek

jopop

Post » Wto gru 12, 2006 23:34

Szalenie :wink:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Śro gru 13, 2006 7:39

hop, dziki dzikusie:)
Obrazek

czarna_agis

Post » Śro gru 13, 2006 15:03

Ładna mi dzikuska :)

Jej pociechy mają się nieźle chociaż qpki bywają luźne. Za to juz 2 dni jak nie znalazłam niespodzianek pod prysznicem - wszystko jak trzeba w kuwetce i to zagrzebane. :lol:
Maluchy daja sie brac na ręcę, ale raczej same sie nie pchają w ręcę. Poznały juz rezydentów. Kotów sie nie boją. Szymek jest pełen zainteresowania i cierpliwości dla małych stworków, Tadek wpatruje się intensywnie w te mini-koty i powarkuje na wszelki wypadek. Cała trójka szaleje w łazience i okazyjnie w kuchni pod okiem 2 kotów. Seniorita nie bierze udziału w tych zabawach dla plebsu. :twisted:
viewtopic.php?f=1&t=93727 koty z Platynowej

seniorita

Od: Pt kwi 01, 2005 22:18

Post » Śro gru 13, 2006 22:20

hopsa!
Obrazek

jopop

Post » Czw gru 14, 2006 0:02

Kurcze 1000 lat mnie nie było na forum-z nów sie zapracowałam- a tu Seniorita się zdążyła tak dokocić i jeszcze wyadoptować tyle kotów 8O :D wielkie wyrazy uznania- dla wszystkich biorących udział w akcji i kciuki za domek dla mamusi!
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Czw gru 14, 2006 0:05

Niestety, Laszka ma biegunkę :(
Od mojego przyjścia z pracy zrobiła już trzy bardzo luźne kupki :(
Nie mam kompletnie pomysłu czemu, bo je cały czas to samo, a do niczego potencjalnie szkodliwego nie ma dostępu...
I jedno pytanko natury technicznej - ile węgla mam jej dac??
Nie chcę, żeby się tak męczyła przez noc...

Poza tym kocinka leży sobie teraz u mnie na kolanach i mruczy. Nie integruje się za bardzo z moimi, bo chyba trochę się ich boi, ale nie reaguje agresją.
Z noska odpadły już wszystkie strupki i prawie zeszła opuchlizna!!

Jutro wielki dzień - będziemy z Aśką odkrywac prawdziwe barwy kota :lol: I miejmy nadzieję, że uda nam się wyjśc z tego cało :lol:
Prosimy o kciuki!!
Ostatnio edytowano Czw gru 14, 2006 23:19 przez czarna_agis, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

czarna_agis

Post » Czw gru 14, 2006 0:19

rad o węglu udzielić nie umiem ale kciuki są!
Obrazek

amelka

Od: Śro sty 04, 2006 13:05

Post » Czw gru 14, 2006 19:18

Mam w domu nowego kotka!! :lol:
Jest śliczna, pachnąca i puszysta. Umaszczenie czarno - białe, krufcia taka. Ma różowe żelki i nosik też ma różowy. Śliczniusia :1luvu:
Wieczorem pewnie jopop wrzuci jakieś zdjęcia.
Polecam permanentne zakochiwanie!!

Teraz nie mam czasu, ale może później skrobnę conieco na temat przebiegu całej akcji :D
Obrazek

czarna_agis

[poprzednia][następna]