Koty chwilowo bezpieczne.
Maluchy okazały się być nie takimi już maluchami, dziewczynka jest najmniejsza z nich na początku myślałyśmy, że ona jest z innego miotu, ale okazało się, że cała trójka jest w tym samym wieku. Maja ok. 3 - 3,5 miesiąca, dziewczynka wygląda na niecałe dwa.
Wszystkie trzy to krówki

, dwóch chłopaków i jedna dziewczyna, Jeden z chłopaków miał dużo szczęścia udało mi się znaleźć mu niemal od ręki dom

, dziewczynka została na razie u karmicielki a drugiego chłopaka gości u siebie wlodaro, za co jej bardzo dziękuję.
Mamusia dzika nie dała się złapać w weekend będę próbowała łapać ja na klatko-łapke na sterylkę.
Nie obyło się bez niespodzianek

, okazało się, że jest tam też ok. 6 miesieczny kocurek, który od dwóch dni śpi przy klatce schodowej przed blokiem, a to nie jest bezpieczne miejsce.
Po wypytaniu osób, które tam mieszkają okazało się, że kocurka jak był malutki przygarnęła z pod bloku latem jakaś kobieta, teraz wyjechała, kot przeszkadzał to wyrzuciła go przed blok.
Nie mógł tam zostać, chwilowo zamieszkał u mnie w wolnej klatce.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/