mi to się marzy właśnie taki "standardowy" kot "kulka-chmurka".. a nie jakieś chude długie, na patykowatych łapach z mała główką

No to czekam na to ciało

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Vixen pisze:krótko o Orijenie - karma zapachem i wyglądem podobna do Acany, kotu smakuje
tacki Jollycat - czy ktoś wie jaki one mają dokładny skład? na opakowaniu bardzo niejasno napisane
Zuza-Figa pisze:A hm, o ile dobrze pamięta Jollycat ma 4% mięsa, bo ostatnio patrzyłam!
Rara_Avis pisze:Mogłabym prosić o listę karm, które polecilibyście dal kota 5,5 miesięcznego który nie będzie wychodził z domu (ja wiem, że to krzywda dla kotka)
Rara_Avis pisze:Ja mam kotka od wczoraj i właśnie jestem bardzo zaskoczona tym, że karmy które uważałam za dobre okazują się najgorszą rzeczą jaką można dać kotkowi. Nigdy nie miałam kota i troche jest dla mnie zagadka co można mu dać. Mogłabym prosić o listę karm, które polecilibyście dal kota 5,5 miesięcznego który nie będzie wychodził z domu (ja wiem, że to krzywda dla kotka) i jak można prosić to orientacyjne ceny. Będę naprawde bardzo wdzięczna, bo nie chcę żeby miał jakieś problemy.
kajka.14 pisze:A ja mam pytanie czy koty mogą jeść kurze łapki??
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 179 gości