Kitka- rdzawa buraska - pojechała do domu.

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt gru 08, 2006 21:31

Maluchy już wszystko jedzą. Dziś Costas dostał puszkę juniorka i bronił jej zaciekle przed Dyźkiem. :twisted: Bo od wczoraj kociaki i częściowo Kitka dostają jeść w kuchni ze wszystkimi. Ponieważ jednak cała trójka dostaje trochę inne żarełko to dodatkowo w łazience stoi miska kocicy i talerzyk dla maleńtasów. Tyle, że one wola psie żarcie :roll:
Ale żeby nikt nie był pokrzywdzony to Rudek przy każdej okazji wyjada z misek kociakom :roll: :twisted:
Dziś przygotowałam ogłoszenia, będę je rozwieszać w okolicznych lecznicach i sklepach zoologicznych oraz dzięki pani Ewie zawisną na Żoliborzu.
Chwilowo nie mogę ich tu wkleić, ale jeżeli ktokolwiek chciałby mi pomóc chętnie wyślę je na maila. :)
Leysi i Dyzio za TM :(

Dyzio

Od: Czw maja 19, 2005 22:23

Post » Nie gru 10, 2006 13:04

Ludzie maile piszą i dzwonią i wszyscy pytają o buraska :conf: Moda jakaś? Rude w odwrocie? :lol:

A ja mam jeszcze pięknego Costasa i Kitkę. Grzeczne, miłe, mruczące. 8)

A Maglos vel Tornado piękny jest po prostu. :wink:

Dyzio

Post » Nie gru 10, 2006 21:46

Podrzucę się, bo lubię być na pierwszej stronie 8)

Dyzio

Post » Nie gru 10, 2006 22:44

Dziś trochę senny dzień, nawet zwierzaki po krótkim szaleństwie mi się pospały. Na dowód kilka fotek zamieszczam :wink:

Obrazek Kitka bardzo kochająca mamusia

Obrazek Kitka wniebowzięta, ona uwielbia głaski

Obrazek Padnięte maluchy w objęciach mamy, niestety ich szaleństw nie sfotografowałam, mam za wolny aparat :lol:

Obrazek Jestem słodka

Obrazek Właśnie się obudziłem

Obrazek Znów będę rozrabiał

Obrazek Same oczy się kleją, po prostu niż

Obrazek No to dobranoc

Dyzio

Post » Pon gru 11, 2006 10:11

sio, po domki :)

Dyzio

Post » Pon gru 11, 2006 16:18

Gdybyś nie wspomniała w sobotę, nie miałabym pojęcia o wątku.
Kitka jest śliczna - bardzo elegancka, a maluchy urocze :D
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon gru 11, 2006 16:35

nio, trzeba było w wyszukiwarkę wrzucić :evil:
Ładnie tak tylko dla siebie informacje o kociakach trzymać? ;)
Następnym razem proszę do wątku Dyźkowo-Rudkowo-Leysiowego linka wkleić!

A za karę teraz będziemy odwiedzać i podrzucać i jeszcze kciuki za domek dla ślicznej Kitki potrzymamy! :twisted:

Głaski dla ślicznotki i maleństw :D
Obrazek

Akineko

Od: Pt wrz 23, 2005 10:20

Post » Pon gru 11, 2006 21:06

Witam ciotki, jak to miło z kims pogadać a nie sama z sobą :lol:
Wątek moich kotów odświeżę już niedługo, ale teraz maleńtasy mam i Kitkę. Tak rozkosznej kocicy nie widziałam, a myślałam że moja Leysi jest najmilsza. To znaczy dla mnie jest :oops: ale Kitkę wystarczy dotknąć palcem i już mruczy, to sie nazywa chyba kot interaktywny. :lol:
Jak w większości innych kotów kotę trzeba zobaczyć na żywo żeby się przekonać o jej zaletach. chyba że pomoże Kicorek (plizzzz) i zrobi piękne foty :roll:
Ale za tydzień wystawa kibicujemy Hestii :ok:
A za dwa tygodnie święta, z tym że w świeta siedzę sama więc w razie co zapraszam
8)

Dyzio

Post » Pon gru 11, 2006 21:21

Dyzio pisze:A za dwa tygodnie święta, z tym że w świeta siedzę sama więc w razie co zapraszam
8)

W razie co chętnie wpadnę, zwłaszcza w drugi dzień, kiedy już nie wiadomo, co ze sobą zrobić :twisted:

Kitka to bardzo ładne imię 8)

Kicorek

Post » Wto gru 12, 2006 11:50

:love: :love: burasku..czy mój ulubieniec ma już swój domek?
Mój bury Okuś właśnie w sobotę pojechał do Mrągowa.
Domek donosi na bieżąco,że kiti biega jak wariat,jest dobrze jednym słowem

Tulula

Od: Pt paź 06, 2006 9:56

Post » Wto gru 12, 2006 22:13

Kicorek drugi dzień świąt aktualny, w razie co świąteczny obiad szykować ? :lol:
Imię Kitka przyniosła z sobą z poprzedniego domu, a ponieważ na Leysi wołamy Kicia, więc rano na śniadanie drę się Kitka, Kicia, Dyziek, Rudek - nie wyżeraj kotom! , smarki nie wspinać sie po nogach, psik gówniarze albo w innej kolejności :twisted:
Maluch są nie możliwe , wyżerają ze wszystkich misek i jeszcze burczą na dorosłe zwierzaki. :twisted:
A dziś rano doszło do spięcia z Rudkiem, bo Costas zaczął wyjadać Rudkowi z miski jego ulubione mięsko, zupełnie dla kotów nie przeznaczone. :evil: Maluch został lekko przeturlany po przedpokoju po czym odbiegł kilka kroków i naprychał na psa 8O . No zemścił się po prostu :twisted:
Jak wrociłam wieczorem z pracy dałam zwierzom jeść, a Costas znów wskoczył do Rudkowej miski. Psina tylko patrzyła na mnie błagalnie, więc złapałam małego agresora i zamknęłam z miską w łazience. On sie wiele tym nie przejął - najadł się i poszedł spać. :wink:

Tulula zazdroszczę dobrego domku i mam nadzieję, że moja trójka też tak trafi :D

Dyzio

Post » Śro gru 13, 2006 15:23

:lol: :lol: Costas to wie jak walczyć o swoje - i nie tylko jak widać 8)

Głaski dla Rudka biedulka :) - przyszło mu tu jakieś małe i z michy wyjada :strach: ;)
A porządny psiunio nawet nie warknął tylko kotka przeturlał 8) :lol:
Obrazek

Akineko

Od: Pt wrz 23, 2005 10:20

Post » Śro gru 13, 2006 16:04

Dyzio pisze:Kicorek drugi dzień świąt aktualny, w razie co świąteczny obiad szykować ? :lol:

W razie co przyjdę przed albo po obiedzie :lol:

Rudek przy tych kotach to ma przegwizdane :roll: :lol:

Kicorek

Post » Czw gru 14, 2006 22:15

Fakt pies ma przegwizdane w takim kocim towarzystwie. :roll:
Dzis Rudek dostał miskę z kurczaczkiem na końcu, cóż z tego kiedy jego micha jest najlepsza :twisted:
Tak więc po pierwsze musiałam odganiać koty (wszystkie), po drugie który wsadził mordę do psiego kurczaka dostał na nos ciut serka ze świeżym czosnkiem. :evil:
Zamknęłabym Rudka z miską w łazience, ale wtedy nie je tylko drapie w drzwi przestraszony. :? Bo on nigdy nie był nigdzie zamykany 8) , taki rozpaskudzony syneczek :lol:
Choć moi synowie już dawno mu powiedzieli że jest adoptowany :lol: , to było wtedy kiedy Rudek dostawał kurczaka na obiad a oni kopytka ze skwarkami :roll: :twisted:

Dyzio

Post » Pt gru 15, 2006 19:13

Rudek jadł lepiej niż twoi synowi? Nic dziwnego, że byli zazdrośni :lol:

Koteczka wygląda mi na klasycznie pręgowaną, tylko jakoś tak delikatnie. Nic to, obejrzę ją na żywo i zobaczymy 8)

Kociaki psocą? Czy już wygrzeczniały? Bo jakoś nie słychać o nowych wyczynach :twisted:

Kicorek

[poprzednia][następna]