Kieszonkowa Glutka zlapana - ma wspanialy domek :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 09, 2006 23:08

Glutka tymczasowo zawedrowala do mojej mamy.
Kocinka lekko oszolomiona, troche poplakuje, ale wystarczy, zeby ja wziac na rece i od razuu wlacza malutki motorek :1luvu: kocina super odwazna, od razu przewedrowala srodkiem pokoju celem obadania... dzielnie tez znosi zapuszczanie kropelek.po wyjeciu z klatki dostalam kilka barankow.. i Glutenka przewrocila sie na plecki, zeby ja drapac po brzuszku 8O. Zostalam tez obdarzona widowiskiem pt "jakie dziwne pozy umie przyjmowac drapany kot"

Kocia dzisiaj nic nie zjadla :( mam nadzieje, ze jej przejdzie...

jesli wszystko bedzie sobrze, to kocinka za 10 dni moze pojechac do nowego domku :D

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Sob gru 09, 2006 23:17

nie rozumiem- ma dom zaklepany, czy nie? ;) jeśli nie, to pomogę szukać :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob gru 09, 2006 23:41

XAgaX pisze:nie rozumiem- ma dom zaklepany, czy nie? ;) jeśli nie, to pomogę szukać :)

nie... u mojej mamy jest tylko tymczasowo. (mama wychodzi z zalozenia, ze zeby miec zwierzaki to trzeba miec domek z ogrodkiem, a nie 50 m mieszkania ;) )
za 10 dni pisalam w kontekscie, ze wtedy skonczy leczeniei i zostanie ponownie odrobaczona.

wiec szukamy dobrego domku dla 2-3 miesiecznej kocinki :)
kontakt do mnie: 501-293-791

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Nie gru 10, 2006 0:17

OK, teraz rozumiem :) Na środę dam ją do Oferty, mam pytanie- jest już na naszej adopcyjnej?

nie zdziwię się, gdy mama jednak zechce małą zatrzymać ;)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Nie gru 10, 2006 0:23

XAgaX pisze:OK, teraz rozumiem :) Na środę dam ją do Oferty, mam pytanie- jest już na naszej adopcyjnej?

dziekuje :1luvu: na adopcyjnej.. nie.. a gdzie to jest??? :oops:

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Nie gru 10, 2006 14:02

podnise...

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Nie gru 10, 2006 19:02

GreenEvil pisze:
XAgaX pisze:OK, teraz rozumiem :) Na środę dam ją do Oferty, mam pytanie- jest już na naszej adopcyjnej?

dziekuje :1luvu: na adopcyjnej.. nie.. a gdzie to jest??? :oops:

pzdr
GreenEvil

wchodzisz na www.miau.pl (bez "forum" ;) ) , tam jest zakładka "ADOPCJE", klikasz "Dodaj ogłoszenie" i wypełniasz krótki formularz :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon gru 11, 2006 23:38

kilka zdjec Glutenki:
kot nakolankowy (a zebyscie slyszeli jej motorek)
Obrazek

kot nakolankowo-ciekawski
Obrazek

kot nakolankowo - spiacy
Obrazek

.. bo przed pojsciem spac kazda grzeczna dziewczynka musi sie umyc...
Obrazek

GreenEvil

Post » Pon gru 11, 2006 23:51

wczoraj, zaalarmowana telefonem mojej mamy, ze kot "nie je i sie nie rusza", porazona wizja tego, ze z Gluteńką jest baardzo żle, lecialam na zlamanie karku do Warszawy. Jakie bylo moje zdziwienie, gdy weszlam do domu atam.. powitaly mnie zaciekawione oczka i ogonek gluta 8O ... W te pedy rzucial sie do kuchni, wyciagnelam whiskasa z lodowki, rozprowadzilam w cieplej wodzie... i nakarmilam nieboze z lyzeczki. (ja nie wiem co ona jadla, ale gryzc to za bardzo nie potrafi). Potem pojechalysmy na gagarina, bo jej gluty zupelnie mi sie nie podobaly. Wetka zaaplikowa trzy zastrzyki w pupsztala, czym rozzloscila Glutke to granic mozliwosci... wiec ta niewiele myslac dziabnela mnie w rekaw od kurtki :lol: .
Dzisiaj Glutence zanabylam convalescenca, bo ona tego whiskasa nie je tyle ile potrzeba :( , wylizala porcyjke, az jej sie uszy trzesly. Potem dostalam milion barankow, bylo przewracanie sie na plecki, mruczenie... i... siku w kuwetke :dance2:
Glutenka jak widac jest malutka... wazy niewiele ponad 1kg ....

Ktos chce kieszonkowego, slicznego kociaka?

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Pon gru 11, 2006 23:53

ja chcę, ale niestety nie mogę wziąć, jeszcze na swoim nie mieszkam, a mama astmatyczka :( przynajmniej pomogę jej szukać domu- także poza Ofertą :)
i jak z tą adopcyjną?;)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon gru 11, 2006 23:57

XAgaX pisze:ja chcę, ale niestety nie mogę wziąć, jeszcze na swoim nie mieszkam, a mama astmatyczka :( przynajmniej pomogę jej szukać domu- także poza Ofertą :)
i jak z tą adopcyjną?;)

dzieki Aga. :aniolek: , z adopcyjna juz sobie poradzilam :)

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Wto gru 12, 2006 0:01

nie ma sprawy, wygłaszcz Glucię ode mnie :D bo chyba to lubi :twisted:
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto gru 12, 2006 20:04

Glutenka sie przypomina i slicznie prosi o domek :D

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Śro gru 13, 2006 21:25

Bylysmy dzisiaj z maluka na gagarina :D oczywiscie weszlysmy, a Glutenka siedziala na swoim ulubinym miejscu - czyli na ramieniu (to taka odmiana- koto-papuga). Jakas pani w poczekalni nawet sie mnie zapytala "jak ja ja tam przymocowalam" 8O powiedzialam, ze to taka rasa - kot papuzi :lol: .
Weszlysmy do doktora, gdzie Glutka dostala antybiotyk, i kropelki do uszu, bo sa lekko zapalone.

Wrocilysmy, malutka zjadla convalescenca, ociupinke whiskasa :dance2: zrobila sioo do kuwetki, a potem zaczela sie miziasto przytulac :love:

Komu slicznego, mizistego kotka?

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Czw gru 14, 2006 0:15

ciotko Dorotko, może jednak przygarniesz sobie sliczną kocią papuzkę :lol: Przeciez widac jak ona Cię kocha

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

[poprzednia][następna]