Kitka, Cyryl i Hestia - cz. 1

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon gru 04, 2006 23:12

Widziałam :D
Ja na szczęście też nigdy nie byłam w kalendarzu, a Kota boję się kupić, żeby nie wpaść w depresję po zobaczeniu swojej podobizny ;)

Ciekawe, czy rozpoznałaś moje zdjęcia w tym kalendarzu. Jedno tylko jest nie do odgadnięcia, bo kot cudzy - to główne zdjęcie w lutym, ale reszta nie powinna stanowić problemu 8)

Wpadniesz w sobotę na Bielany czy za daleko?

Zaraz zastrzelę Hestię razem z Jagódką - jakiegoś szału dostały: biegają od godziny jak goopie, Hestia oczywiście z wojennymi okrzykami. I nie wiem, co im moja torba przeszkadza na półce w przedpokoju, kolejny raz ją któraś zrzuciła :twisted:
Obrazek "Mój dom murem podzielony..."

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Pon gru 04, 2006 23:14

izaA pisze:A Sonia jest na głównym w kwietniu http://www.foranimals.org.pl/kalendarz/kwiecien.jpg

...ależ jestem dumna 8) Ja tam nigdy do kalendarza nie trafiłam :lol:

a swoją drogą to dopiero byłby rarytas.. kalendarz z forumowiczami :) my już wszyscy się kotów naoglądaliśmy... a forumowicze?? :)
IzaA wśród rzepaku ląduje automatycznie w hm... maju... no własnie, kiedy kwitnie rzepak???
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Od: Pon wrz 05, 2005 9:23

Post » Pon gru 04, 2006 23:16

agacior_ek pisze:a swoją drogą to dopiero byłby rarytas.. kalendarz z forumowiczami :)
Ło matko, ja na pewno swojego zdjęcia wtedy bym nie wysłała :strach: :lol:

Kicorek

Post » Pon gru 04, 2006 23:35

Agatko...rzepak kwietnie pod koniec maja...wtedy było robione zdjęcie...

To jest świetny pomysł na kalendarz z forumowiczami, a nie z kotami :wink:

Kicorek...już wiem, które zdjęcia...bo śledzę twój wątek, sama bym chyba nie wpadła...ale wiesz...wychodzi mój narcyzm...jest Sonia reszta się nie liczy 8) Bielany trochę daleko, ale nie tak daleko, żeby nie zajrzeć, problem w tym, że w sobotę akurat Wiesława - mojego Taty i Piotrek ma zajęcia na uczelni (doktoratu się zachciało)...poza tym dziewczynki mają jakąś imprezkę mikołajkową...jednym słowem...weekendowy spokój :twisted: Ale bardzo dziękuję za zaproszenie... :P

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Wto gru 05, 2006 9:26

Ja wpadnę wirtualnie wygłaskać mojego ulubieńca :D
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Wto gru 05, 2006 10:27

Wczoraj, w poczekalni u weta czekała pani z malusim mężczyzną devonkiem.. on miał jakieś 2 - 3 miesięcy! był zabójczo słodki! bialutki, jeszcze nie opierzony! I te uszy! I te oczy! I te krótkie wąsiska :1luvu:
padłam z miłości..
nawet mojej mamie sie podobał, a ona nie lubi "wynalazkowych kotów" :wink:
szkoda, że w sobotę mam zajęcia, bo bardzo chętnie poznałabym Hestię i zobaczyła w końcu tą siłownię, na której na pewno ćwiczy Cyryl bo musi być jakiś powód tego, że on ma taką figurę :evil: :wink:
Agata & Kreska & Jeż
Obrazek Obrazek

agacior_ek

Od: Pon wrz 05, 2005 9:23

Post » Wto gru 05, 2006 10:34

Devonki mają ten kosmiczny wdzięk... 8)

Szkoda, że nie możesz, ale masz szanse częściowo nadrobić w następny weekend i zobaczyć Hestię na wystawie w Blue City - będziemy i w sobotę, i w niedzielę.

Rudy do oglądania już tylko w domowych pieleszach :twisted:

Kicorek

Post » Śro gru 06, 2006 5:35

Witam Kicorku. Z uwagą i wielkim zainteresowaniem śledzę tem wątek przede wszystkim dla tego, że można w nim obejrzeć świetne (powiem więcej- rewelacyjne) zdjęcia i poczytać fajne komentarze.
Osobiście uważam, że zdjęcie w grudniowym KOCIE jest zdecydowanie za małe i szkoda, że tylko jedno.
Cieszę się, że masz internet w domu. Ja już od dawna myślałam żeby go założyć ale zawsze coś stało na przeszkodzie (głównie brak funduszy). Teraz kiedy finansowo stoję lepiej postanowiłam pomóc jakiejś biedzie z Józefowa i może wezmę jakąś na tymczas.
Bardzo, bardzo , bardzo cieszę się, że śliczny burasek znalazł już dom.
Widziałam zaproszenie na balange z ciastem i z piwem dzięki, ale ja najchętniej umówiła bym się z Tobą na sesję zdjęciową u mnie w domu (pliz). Tak bardzo chciałam wysłac zdjęcia moich futer do internetowego kalendarza.
Pozdrawiam :pisanie:

Samira

Od: Sob paź 21, 2006 10:40

Post » Śro gru 06, 2006 10:00

Teraz jakoś jestem zaganiana, może w przyszłym tygodniu w środę albo w czwartek przed południem się uda, ale nie obiecuję, bo to będzie tuż przed wystawą i w amoku mogę jeszcze Hestię kąpać, pudrować, obcinać pazurki itp. :roll:

Kicorek

Post » Czw gru 07, 2006 19:49

Nikt nas już nie lubi... :crying: ;)

A ja nudzę się w pracy :twisted:

Wygrzebałam zatem ze strony Fundacji For Animals kartki z moimi zdjęciami, niech tu zostaną na wieczną pamiątkę 8)

Na górze po prawej - Jagódka:
Obrazek

Duże zdjęcie - Kotusia koleżanki:
Obrazek

Na górze pośrodku - Borówka:
Obrazek

Duże zdjęcie - Kitka: (akurat w czerwcu mam urodziny :) )
Obrazek

Na górze pośrodku - Borówka po raz drugi: :)
Obrazek

Górne zdjęcie po prawej - Cyryl: (a we wrześniu on ma urodziny :))
Obrazek

Po pracy idę na firmową balangę, jak jutro uda mi się wstać w miarę wcześnie, to sprawdzę, co mam w aparacie i tu wrzucę, a co! (na pewno mam zwis Jagódki podczas snu :lol: )

Kicorek

Post » Czw gru 07, 2006 20:19

No tak, po zdominowaniu wystawy na Zoomarkecie i pokazu w Łodzi teraz dominujesz kalendarz Fundacji :twisted:

A zamiast się nudzić, mogłabyś się w wątku doniczkowców dopisać ;)
Są chwile, kiedy brak ludożerców daje się boleśnie odczuć.
Alfons Allais

Aleba

Od: Czw sie 05, 2004 16:52

Post » Czw gru 07, 2006 20:34

Ttiiiaaaa... miało być po jednym zdjęciu na łeb 8O
Jak kto ma dobre koneksje to starcza nie tylko do gazety, ale i do kalendarza :twisted: :wink: ... gdybym tylko puściła Poldiniego w solarium lub Fionę w kaftanie posterylkowym do publikacji... :lol: :wink:

a tak poważnie, fotki - a przede wszystkim focone kotulce - jak zwykle urokliwe, nie ma się co dziwić że zdominowały przyszły rok :D 8)
gratulejszyn ObrazekObrazekObrazek

Majszczur

Od: Śro mar 29, 2006 13:31

Post » Czw gru 07, 2006 21:12

Majszczur masz rację, nie dość, że zdominowała po znajomości :twisted: to jeszcze miała wpływ na graficzkę, bo zdjęcia ułożyła pod daty :twisted: A powiadomienia nie przychodzą, więc musiałam Was odgrzebać :(

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Czw gru 07, 2006 21:50

powiadomienia nie przychodzą, szukajec nie działa jak trzeba, a do tego jak chciałam się tu wpisac to trzykrotnie mnie wywaliło z informacją "nie ma postów dla danego tematu" 8O czy coś w ten deseń :?
Przez chwilę pomyślałam nawet, że mnie wywala bo dostałam jakąś blokdę na ten wątek za karę... za szczerą zazdrość :lol: :lol: :lol:

Majszczur

Od: Śro mar 29, 2006 13:31

Post » Pt gru 08, 2006 1:24

Właśnie wróciłam z firmowej bibki i nie odpowiadam za to, co tu wypisuję :twisted:
Nie wysyłałam zdjęć wcale, dopiero dodatkowo, na apel, że przyszło bardzo mało zdjęć nadających się do druku, no to wysłałam, co mi pod rękę wpadło, bez sugerowania, co wybierać :twisted:
Dzięki temu prawdopdodobnie nowi opiekunowie Borówki kupią kalendarz, bo się ucieszyli, jak im powiedziałam, że mała tam jest, i koleżanka też kupi dla siebie i znajomych. Bez swoich kotów by nie kupili :twisted:

Majszczur, nie czepiaj się, trzeba było wysyłać Poldka i Fionę :twisted:
Albo ja do ciebie przyjdę i po znajomości :wink: wyślę do następnego kalendarza :twisted:
Czy ty do mnie w sobotę przyjdziesz? Bo nie pamiętam...

Kicorek

[poprzednia][następna]