Dystrybucją kalendarzy we Wrocławiu zajmę się ja. Niektore dziewczyny z Kociego Zycia tez zobowiazaly sie ze pomoga. Ja zajmie sie "obsluga zamowien" przez internet, one beda staraly sie rozprowadzac kalendarze w swoich kregach znajomych i rodziny.
Wstepnie zamowilismy od pini 300szt kalendarza, ktore mam nadzieje ze uda mi sie sprzedac. Zysk z tego kalendarza (po zwrocie kosztow dla pini za drukarnie itp) zasili subkonto wroclawskiego oddzialu For Animals.
Poki co subkonto wroclawskie to jeszcze nie dziala (ale jest juz zalozone, tylko procedury tyle trwaja, numer podany jest juz na kalendarzu na przyklad - ale
prosze jeszcze na nie nie wplacac pieniedzy) ale na dniach ma zaczac dzialac - i osoby ktore chcialyby we Wroclawiu kupic i odebrac kalendarz, a przy okazji pomoc w zbieraniu srodkow na wroclawskie potrzeby - prosze o kontakt ze mna na maila ktorego zalozyla mi pini
lena@foranimals.org.pl
Bowiem zamowienia, ktore skladane sa przez strone glowna - wplaty wplywaja na oddzial glowny w Katowicach, wiec Wroclaw musi sie sam jakos sprytnie zorganizowac.
W miare mozliwosci bede starala sie kalendarze dostarczac glownie osobiscie - czy to odbior u mnie w domu, czy to umawiajac sie z kupujacymi osobiscie, ale w razie czego, moge tez wyslac wg stawek ktore podala na stronie glownej For Animals pini - w babelkowej kopercie i dodatkowo platne przez kupujacego.
Tak wiec to tyle w tym temacie z mojej strony

Nie wiem na ile czesto zdolam zagladac do tego watku, jako ze na forum ostatnio bywam rzadko, wiec pytania i zamowienia kierujcie raczej na maila podanego w tym poście.