Kalendarz F. For Animals -MOŻNA ZAMAWIAĆ-str1-Wydrukowany

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Czw gru 07, 2006 8:29

Zamówiłam 3 szt., zrobiłam przelew i teraz czekam z niecierpliwością :D
Obrazek

livy

Od: Pon paź 03, 2005 13:15

Post » Czw gru 07, 2006 9:36

livy pisze:Zamówiłam 3 szt., zrobiłam przelew i teraz czekam z niecierpliwością :D

:D :D :D
Schroniska dla zwierząt ,muszą być postrzegane ,jak wyrzut sumienia .
Kiarunia[i]
Myszaczek[i]
Dziurkacz[i]
http://www.ratujkonie.pl
Obrazek

iwona_35

Od: Sob lis 19, 2005 10:54

Post » Czw gru 07, 2006 10:07

Ja wstępnie zamawiam 3. :D

Antypatyczna

Od: Czw wrz 07, 2006 9:45

Post » Czw gru 07, 2006 11:15

ja też zamówiłam i mam pytanie o lokalnego dystrybutora w Warszawie...kiedy, gdzie, kto?

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Czw gru 07, 2006 11:54 Kalendarze "For Animals" we Wrocławiu

Dystrybucją kalendarzy we Wrocławiu zajmę się ja. Niektore dziewczyny z Kociego Zycia tez zobowiazaly sie ze pomoga. Ja zajmie sie "obsluga zamowien" przez internet, one beda staraly sie rozprowadzac kalendarze w swoich kregach znajomych i rodziny.

Wstepnie zamowilismy od pini 300szt kalendarza, ktore mam nadzieje ze uda mi sie sprzedac. Zysk z tego kalendarza (po zwrocie kosztow dla pini za drukarnie itp) zasili subkonto wroclawskiego oddzialu For Animals.

Poki co subkonto wroclawskie to jeszcze nie dziala (ale jest juz zalozone, tylko procedury tyle trwaja, numer podany jest juz na kalendarzu na przyklad - ale prosze jeszcze na nie nie wplacac pieniedzy) ale na dniach ma zaczac dzialac - i osoby ktore chcialyby we Wroclawiu kupic i odebrac kalendarz, a przy okazji pomoc w zbieraniu srodkow na wroclawskie potrzeby - prosze o kontakt ze mna na maila ktorego zalozyla mi pini lena@foranimals.org.pl ;-)

Bowiem zamowienia, ktore skladane sa przez strone glowna - wplaty wplywaja na oddzial glowny w Katowicach, wiec Wroclaw musi sie sam jakos sprytnie zorganizowac. :)

W miare mozliwosci bede starala sie kalendarze dostarczac glownie osobiscie - czy to odbior u mnie w domu, czy to umawiajac sie z kupujacymi osobiscie, ale w razie czego, moge tez wyslac wg stawek ktore podala na stronie glownej For Animals pini - w babelkowej kopercie i dodatkowo platne przez kupujacego.

Tak wiec to tyle w tym temacie z mojej strony :) Nie wiem na ile czesto zdolam zagladac do tego watku, jako ze na forum ostatnio bywam rzadko, wiec pytania i zamowienia kierujcie raczej na maila podanego w tym poście.

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Czw gru 07, 2006 12:53

A ja już z niecierpliowścią czekam :) Kiedy można się spodziewać?

Sihaja

Od: Pon sty 03, 2005 22:17

Post » Czw gru 07, 2006 13:23

Czy jest dystrybutor na Poznań???
Bo ja chcę 1 sztukę.....
salma75

Post » Czw gru 07, 2006 13:42

M. pisze:Czy bedzie mozliwosc zakupu kalendarza na wystawie w Warszawie 16-17 grudnia?

Ponawiam pytanie, bo chyba umknęło
Obrazek Polska - katolska oraz kibolska

Kicorek

Od: Pon sie 30, 2004 9:47

Post » Czw gru 07, 2006 15:00

izaA pisze:ja też zamówiłam i mam pytanie o lokalnego dystrybutora w Warszawie...kiedy, gdzie, kto?

Jeśli bedzie ktoś na wystawie, to ja mogę odebrać i zapłacić temu komuś...

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Czw gru 07, 2006 20:10

Leno ja wczoraj zamówiłam trzy sztuki na stronie zaznaczyłam ze chce odebrać u lokalnego dystrybutora czy mogę kalendarze odebrać u ciebie ?
Jak mam za nie zapłacić wpłacić na konto czy pieniążki przekazać przy odbiorze ?
"Nie szanujemy jakoś w ludziach miłości do zwierząt,pokpiwamy sobie z czyjegoś przywiązania do kotów.Czyż jednak nie jest tak,że najpierw przestajemy lubić zwierzęta, a potem-tracimy serce do ludzi?
Obrazek

zorro

Od: Sob gru 25, 2004 21:49

Post » Czw gru 07, 2006 20:44

A co z dystrybucja w Krakowie? Bo nie wiem czy zamawiac wysylkowo, czy moze ktos sie tym zajmuje???

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw gru 07, 2006 21:05

zorro pisze:Leno ja wczoraj zamówiłam trzy sztuki na stronie zaznaczyłam ze chce odebrać u lokalnego dystrybutora czy mogę kalendarze odebrać u ciebie ?
Jak mam za nie zapłacić wpłacić na konto czy pieniążki przekazać przy odbiorze ?

Tak wlasnie. Co do zaplaty zas to... hmm...

jak subkontokonto wroclawskie zacznie dzialac - to bedziesz mogla przelac na konto (z dopiskiem "na cele statutowe fundacji" - to wazne!)

albo

jak dostane kalendarze do lapy i sie umowimy na odbior - bedziesz mogla mi zaplacic osobiscie, a ja bede sukcesywnie zebrane tak wplaty za kalendarze przelewac z mojego konta prywatnego na subkonto oddzialu.

To juz jak komu wygodniej bedzie sie rozliczac - tak to wyglada z mojej, wroclawskiej, strony.

Lena

Od: Śro wrz 29, 2004 13:00

Post » Czw gru 07, 2006 21:39 kot

Krakow bedzie mozliwosc odbioru osobistego.
jest osoba chetna tylko musze to potwierdzic.
co do wystawy to ciagle w fazie organizacji.

pini1

Od: Nie cze 30, 2002 19:56

Post » Czw gru 07, 2006 23:52

A w Katowicach u kogo będzie mozna odbierać :?:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pt gru 08, 2006 10:06

witajcie... widze ze kalendarze beda w katowicach i krakowie.... a czy mozna je odebrac "po drodze" tzn trzebinia lub chrzanow???? bo tez narazie wstrzymalam sie z zamowieniem bo nie wiem jak to bedzie-czy zaplata za przesylke czy moze ktos przejazdem by byl :)
pzdr
asia & Lotka
T-M-K Team

Lotka

Od: Sob paź 07, 2006 19:22

[poprzednia][następna]