Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Zuzia1 pisze:Heniu trzymaj się mocno pierwszej strony . Nie spadaj .
Zuzia1 pisze:Czy to znaczy , że nie bierzecie pod uwagę zakupu Stronholdu dla Henia , który zaproponowała Fili ?
Zuzia1 pisze:Tymczasowy dom wiąze sie z tymi samymi komplikacjami , co wzięcie Henia na stałe . 12 - letnia suka , roczny kot i ja czasmi nieobecna w domu od 8 do 17 . Wiem , że łazienka w jego sytuacji byłaby luksusem , ale trudno mi jest podjąc taką decyzję . A izolacja Henia chyba byłaby jednak wskazana ze względu na te schroniskowe choroby , o których piszą dziewczyny z Fundacji . Przeszłam już z Kubą przez kk i świerzbowca (skutek jego dzieciństwa na śmietniku) i sama nie wiem , czy ten mój kocur nie jest zagrożeniem dla innego kota . Chodzi mi o nosicielstwo kk.
Zobaczymy , może Jaaga dodzwoni się do tej pani z Warszawy , która szuka takiego kota jak Henryk.
Nie martw się Heniutek jest pod moją i pod Myszy_7 opieką..na ta chwilę jest wszystko wporzadku.
Zuzia1 pisze:Nie martw się Heniutek jest pod moją i pod Myszy_7 opieką..na ta chwilę jest wszystko wporzadku.
Dzięki Iwona za informację o Heniu . Podtrzymuję moją propozycję wirtualnej adopcji Henia . Jak uruchomicie tę opcję opieki nad kociakami , daj znać .
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości