To zależy jak się dogadamy z Alebą, bo możliwe, że kociaki nawet nie zahaczą o mój domgalla pisze:Jana, transport z lecznicy się przyda?
Jana pisze:To zależy jak się dogadamy z Alebą, bo możliwe, że kociaki nawet nie zahaczą o mój domgalla pisze:Jana, transport z lecznicy się przyda?
Eniga pisze:jutro tam pojadę zawioze właścicielowi hurtowni żwir i jedzenie dla maluchów. Więcej zrobić na razie nie mogę bo sama mam w domu małego kociaka w dodatku jeszcze nie szczepionego więc nie chcę zabardzo ryzykować. Chciałam tam pojechać wczoraj ale musiałam z dzieckiem do dentysty
Jak jutro pojadę to zrobię zdjecia
Donica stoi ale kociaki mozna spokojnie wyjąć tylko w rekawicach bo mogą podrapać.
hurtownia jest na rogu al Krakowskiej i ul Bakalarskiej. Stojąc tyłem do Krakowskiej hurtownia znajduje sie po lewej stronie Bakalarskiej łatwo znajdziecie.
Aleba pisze:Świetne wieści!
To jaki jest dalszy plan działania? W której one są lecznicy?
Ja na razie jestem uziemiona w pracy, więc na odbiór maluchów mogę się umawiać dopiero po południu. No i nie dysponuję transportem, a wiezienie ich komunikacją miejską to chyba nie jest dobry pomysł - w ostateczności mogę wziąć taksówkę, ale gdyby się jakaś dobra dusza forumowa zaofiarowała z pomocą, to byłabym wdzięczna.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 29 gości