nomiczek pisze:Twoje posty odebralam raczej jako: "czasami trzeba isc na ustepstwa (w kwestii jakosci) aby kociak byl zadowolony (smakowo)" - i ze m.in. dlatego podajesz PPP. Eksperymentowalas z tylko z karmami czy z takimi dodatkami tez? Tak wogole to zastanawiam sie czy to nie sprawa odstawienia Whiskasa - cos w rodzaju detoksu organizmu. Troche jak z czlowiekiem: jak zle sie zywisz i zaczynasz o siebie dbac - dostarczasz odpowiednie skladniki to - zaleznie od tych skladnikow - mozesz przejsc swojego rodzaju detoks - usuwanie tego co zalegalo w organizmie na skutek zlej diety. Ale to juz bardzo daleko posunieta nadinterpertacja - tak tylko sobie gdybam
nie dlatego podaje ppp-poprostu nie chcialam ciagle dawac rc i dlatego zmienilam na ppp-jest tam mniej wiecej tyle samo mieska, bo moje dostaja i tak codziennie filety z indyka, wiec konsultowalam to z wetem, zeby znowu nie przesadzic i tak jak piszesz-mogla to byc nie alergia, tylko bomba witaminowa w postaci dobrej karmy, po odstawieniu whiskasa i tak najprawdopodobniej bylo

nie podawalam po odstawieniu wiskasa zadnych dodatkowych witamin-owszem jak jadly karmy marketowe dostawaly dla uzupelnienia witaminy, ale nie tak duzo jak radzi producent, ale np. 1 dziennie, bo witaminki i tak mialy w miesku, zoltku, watrobce, jogurcie, wiec nie chcialam ich faszerowac dodatkowo-tylko, ze tak zareagowala na te zmiany Mamba, bo Kici nic nie bylo
tak wiec wracajac do karm dobrej jakosci-jak skoncze dawac ppp, mam zamiar przejsc na inne karmy, ale tez Mamba musi je zaakceptowac-a nia nie idzie mi tak latwo, jak z Kicia-musze wiec zadbac i o jakosc karmy i o to, zeby moja ksiezniczka laskawie chciala ja jesc

karmy, ktore jej smakowaly to: rc, iams, biomill i ppp, ale jak poczatkowo musiala jesc tylko rc-przestala jej smakowac, dlatego tak mi schudla, wiec musze ostroznie i po malym opakowaniu-jak skonczy sie ppp bede myslec co dalej-a tu jest watek

http://forum.miau.pl/viewtopic.php?t=45 ... ight=mamba