Malwinka która chciała umrzeć. Jest zdrowa :))))

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 28, 2006 12:36

Przeca to śliczna dziewczynka! No piękność po prostu :1luvu:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Pon gru 04, 2006 21:37

Malwinka już w swoim nowym domu :D , odwiozłam ją osobiście, bardzo ją pokochałam, to urocze kociątko, z trudem ja oddawałam. Darek powiedział, że jak ten dom nie będzie dobry dla Malwinki to ja przywieziemy i nie będziemy jej szukać już domu, to sobie wymyśliłam, że znajdę coś, do czego będę się mogła przyczepić i zabiorę małą, ale na miejscu okazało się ku mojej rozpaczy, że nie ma się do czego przyczepić :crying:. Domek idealny.
Malwinka po wyjściu z kontenera zwiedziła cały dom, obwąchała wszystkie kąt, przyszła do nas do pokoju pobawiła się zabawkami z którymi przyjechała, rozłożyła się na dywanie i zaczęła myć, tak jakby tu mieszkała. Z ciężkim sercem musiałam ją zostawić bo wszystko było w porządku i szybko wyjść bo mi się zaczęły oczy pocić. :oops:
W nocy Malwinka nas trochę szukała, poznawała nowego kolegę, który przez całą nasza wizytę siedział pod łóżkiem, nie było łapoczynów, mam nadzieje, że się szybko dogadają.

Malwinko bądź szczęśliwa.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

Post » Pon gru 04, 2006 21:49

8) Super, potrzebne są takie szczęściaprzede wszystkim kiedy jesień owija szalem melancholii :dance: :dance2:
Obrazek

montes

Od: Śro lut 22, 2006 20:45

Post » Pon gru 04, 2006 21:54

Malwinko, wszystkiego najlepszego w nowym domku
dużo szczęścia (i zdrówka) maleńka :-)
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Wto gru 05, 2006 9:12

Malwinko, życzę Ci wszystkiego co najlepsze w nowym domku. :)
Obrazek

Boo

Od: Pt lis 04, 2005 11:41

Post » Wto gru 05, 2006 19:39

Naprawde super wiesci :D
Malwinko duzo duzo szczescia w nowym kochajacym domku :ok: :ok: :ok: :1luvu:
Tajguś i Pusiaczek za TM.... już nie wierzę w cuda....

crisis

Od: Nie lis 27, 2005 19:08

Post » Pon gru 18, 2006 14:47

Dostałam kolejne wieści z domu Malwiniki i zdjęcia.
Głównym zajęciem Malwinki jest mordowanie swojej ulubionej myszki i skakanie zza wersalki na Gagata, kociego kolegę, poza tym zawojowała już serca nowych Dużych :D
A to zdjęcie Malwinki w nowym domu
Obrazek
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer

"Zawsze warto być człowiekiem,
Choć tak łatwo zejść na psy!"
- Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek

“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey
https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/

iwcia

Od: Czw kwi 28, 2005 6:52

[poprzednia]