*usia* pisze:Witam, chcialam zapytać o Slicznotkę, jak znosi towarzystwo innych zwierzątek w domu? U mnei sa juz 3 kocurki - dzikusy zreszta tj energiczne bardzo. Pytam bo nie wiem czy nie zrobia jej krzywdy podczas zabaw albo innych wyglupow =( Kocurki sa spokojne tyle ze bardzo energiczne.
Gdzie ta Pięknotka mieszka jeśli moge zapytać?
Witaj Usia
Jeśli chodzi o znoszenie towarzystwa innych zwierzaków to z moją kotką i psem radzi sobie świetnie

Co wiecej, to ona jest prowokatorem większości kocich gonitw i zapasów

bez większych obaw skacze na 3 razy większą on niej Tuśkę i gryzie ją po łapach...oczywiście Tusia nie zostaje dłużna, więc i małej się obrywa, ale jak tylko zaczyna piszczeć to kocica przestaje...a co wtedy robi Mała? Rzuca się na Tuśkę jeszcze raz

..oczywiście wszystko w granicach zabawy, ale Kangoo spokojnie sobie radzi (a jak wspominałam jest ze 3x mniejsza...) więc myślę, że dała by sobie rade i z chłopakami
Oczywiście póki jest mała to dobrze by było, żeby ktoś nadzorował te "walki", ale jak już podrośnie to nie powinna mieć najmniejszych problemów w laniu facetów

:P przecież jedna łapa wystarczy do policzkowania "starszyzny"
W gonitwach po domu też jest coraz lepsza, myślę, że szybkością i zwinnością nie odbiega od pełnosprawnych kociaków w jej wieku..a wiadomo, że z czasem będzie tylko lepiej
Zresztą co ja się tu będę rozpisywać...mieszkamy od siebie tak niedaleko, że sama możesz przyjechać i poznać Kangoora...Mieszkam na Ursynowie, od puławskiej jest do mnie może z 5 min samochodem (skręca się na wysokości geanta)...także jeżeli masz ochotę to serdecznie zapraszam