Przekopałam ogłoszenia w Internecie i w gazetach i nic nie znalazłam.
Bardzo zależy mi na posiadaniu takiego maluszka. Jeśli gdzieś mu będzie dobrze to własnie w moim domku Czekam na propozycje, pozdrawiam.
„Dla zwierząt wszyscy ludzie to naziści, a ich życie – to wieczna Treblinka”. -Isaac Bashevis Singer
"Zawsze warto być człowiekiem, Choć tak łatwo zejść na psy!" - Ryszard Riedel, Mirosław Bochenek
“Kupujemy rzeczy, których nie potrzebujemy, za pieniądze, których nie mamy, żeby zaimponować ludziom, których nie lubimy.” — Dave Ramsey https://www.gismeteo.ru/weather-lodz-3203/
mam duże mieszkanie, więc kotek miałby również miejsce dla siebie, no i już kompletuje niezbędne dla życia kota akcesoria i zabawki, rodzina bardzo chce miec kota no i ja przede wszystkim. Już kiedys mialam kota więc wiem jak sie nim zajmowac. To chyba tyle, co tu opowiadac
Co do kastracji kotów.. hmm.. no jest to jakiś sposób na pozbycie się problemu znaczenia terenu przez kotki, co wiąże się z przykrym zapachem.
Jeśli chodzi o karmę no to z tego co czytałam na forach odpadają karmy z marketów, whiskas i kk. moze Royal zatem.
Ale zanim bede sie zastanawiala czym kota nakarmie xD to musze go mieć hehe.