Narzekasz na nude?Masz za spokojnego kota ktory wiecznie spi?Dokoc sie drugim kotem!

Nie bedzie czasu na seni kot staruszek przemieni sie w kociaka
...........
Zasnełam o pierwszej w nocy,,moje kociska nie dały mi spac a w szczególnosci baks,bo mala przywołałam do porzadku i przyszła do lozka spac za to baks na moje proby uciszenia wpadal w jeszcze wiekszy szał
zaczeło sie o godz 00 00 gdy baks dzikimi pomrukami dawał znac ze to nie pora na spanie i on chce sie bawic

podbiegal do małej,capal ja łapa,uciekał,by wrocic i wyczynac przed nia takie miny i akrobacje jak połroczne kocie,,pozycia boczna z ogonem w palak uszy połozone po sobie,,,dzikie oczy

kocham to ale nie o 00 00
przychodził na głaski,odpedzany urzadzał gonitwy po mieszkaniu,,mamy parkiet i kafelki,,mam nadzieje ze sasiedzi sie nie beda skarzyc
a tak mi było błogo i nudno,,,,co najsmieszniejsze obawialam sie ze to nowy kot bedzie bardziej hałasliwy niz baks,a jest odwrotnie
baks pacał ja łapa a ta oburzona patrzala na mnie w góre miau co ten wariat ode mnie chce,,,
a w nocy obudziła mnie Maja

spałam na brzegu lozka na JEJ drodze

miaukneła bym sie przesuneła,jak juz to zrobiłam z luboscia ułozyla sie na MOJEJ poduszcze,,nie na brzegu,,na calej poduszce,,spalam dzis bez...
czuje sie niewyspana i jakbym miała w domu półroczne dziecko,,,