Kieszonkowa Glutka zlapana - ma wspanialy domek :)

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Sob gru 02, 2006 14:36 Kieszonkowa Glutka zlapana - ma wspanialy domek :)

Jakims cudem udalo mi sie dobic na forum - witam :)

Potrzebuje pomocy - moze pokrotce opowiem.
Ponad tydzien temu sporwadzilam sei do Zielonki - zobaczylam, ze w smietniku mieszka mloda, sliczna bialo-czarna kotka. Wczoraj dojrzalam ,ze kocinka ma dwa mlode, dzisiaj wiec niewiele myslac poszlam znowu, uzbrojona w telefon komorkowy, celem zrobienia zdjec i blizszego przyjzenia sie kociakom.

-kocurka na moje oko ma okolo 2 lat - zdrowa, sliczna.
- wieksze mlode - czarno - biale - na moje oko ma koci katar :(
- mniejsze mlode - czarno - biale - plochliwe, raczej zdrowe.

wszystki zapchlone niemlosiernie, no i pewno zarobaczone :(

Koty sa sredniu ufne - mozna do nich podejsc na jakies pol metra, wiecej nie. Wiekszy kociak, pewno z racji choroby daje do siebie podejsc blizej.

Nie mam jak ich zlapac, ktke trzeba by bylo wysterylizowac, chorego kota dac na leczenie, malego na przeglad. Obydwom kociakom (conajmniej) znalezc domki bo nie dadza rady zima :( Ja ich do siebie wziac nie moge, help!!! zupelnie nie wiem co robic :(

zdjecia pokaze jak tylko zgram z komorki

pzdr
GreenEvil
Ostatnio edytowano Wto gru 19, 2006 20:57 przez GreenEvil, łącznie edytowano 5 razy

GreenEvil

Od: Pon mar 27, 2006 8:33

Post » Sob gru 02, 2006 14:50

wiekszy,chory, kocurek
Obrazek

mniejszy kotek
Obrazek

mamusia z mniejszym
Obrazek

wiekszy
Obrazek

i znow rodzinka
Obrazek

a tutaj tatus, jak sadze po umaszczeniu ;)
Obrazek

(za jakosc zdjes przepraszam- nie mam cyfrowki)
pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Sob gru 02, 2006 19:37

najlepiej pożycz klatkę łapkę i spróbuj koty połapać ;) wiem, że to banalnie brzmi, ale nic innego się nie da zrobić. Założ na KOTACH wątek nt. tej klatki albo poproś o przeniesienie tego wątku tam :) Może ktoś z Twojej okolicy się zgłosi do pomocy- trzymam kciuki :)

Powodzenia! :D
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Od: Śro gru 29, 2004 9:09

Post » Sob gru 02, 2006 20:13

ja mogę załatwić sterylki/kastrację ale w wawie...
Obrazek

Syku

Od: Sob mar 04, 2006 9:54

Post » Sob gru 02, 2006 20:44

Myślę, że warto to rozważyć :)
chętni na kota
-
Pozytywne myślenie wszystko odmieni - ja wierzę w świat bez bezdomnych, cierpiących psów i kotów jeszcze przed 40.
---
Poszukuję osoby która może pomóc w sterylizacji kotów bezdomnych w Polanowie oraz Nowym Miasteczku oraz osoby która odwiezie wiejską kotkę na zabieg pod Kielcami. Proszę o info na pw. Dziękuję :-)

VeganGirl85

Post » Nie gru 03, 2006 0:20

Tak, ciotko Green, tylko klatka łapka, duzy-maly na leczenie, kotka na ciachniecie, to chyba priorytety

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Nie gru 03, 2006 16:23

Sek w tym, ze nie bardzo mam potem co z nimi zrobic :( dam je do lekarza ... i co?? Syku: zapamientalam, w razie czego bede Cie molestowac.
Jesli chodzi o zlapanie kotow, to w razie czego wymyslilam, ze zlapie je do koszyka wiklinowego...

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Nie gru 03, 2006 22:13

mogę Ci pomóc szukać wszystkim trzem domów :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Nie gru 03, 2006 22:42

XAgaX pisze:mogę Ci pomóc szukać wszystkim trzem domów :)

no widzisz ciotko Green, pomoc nadciąga drzwiami i oknami :D

Tweety

Post » Nie gru 03, 2006 23:15

Dzieki Wam Wielkie :oops:
Jutro dzwonie do wetow zielonkowskich ewentualnie na tatarka lub gagarina, zobaczymy gdzie da sie je wsadzic... znalazlam jeszcze jakas fundacje na rzecz zwierzat w zielonce, zadzwonie tam i zobacze, moze maja klatke pozyczyc.
Nic to trzymajcie kciuki ;)

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Nie gru 03, 2006 23:32

trzymam :D
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Pon gru 04, 2006 17:19

nietopsz :( zalatwilam wetke, zalatwilam sobie klatke... prawie godzine siedzialam w tym cholernym smietniku... moglam wybierac koty czarne, biale, w prazki, paski, kropki, kwadraciki... a malych nie bylo :( moj TZ powiedzial, ze pojdzie jutro z samego rana ich poszukac ech.. mam nadzieje, ze sie znajda...

pzdr
GreenEvil

GreenEvil

Post » Pon gru 04, 2006 21:24

swoją drogą te dorosłe teżby się przydało pokastrować ;) szczególnie jeśli dają się złapać. Priorytetem jest także zabieg matki kociąt.
Powodzenia w dalszych "bojach" :)
chętni na kota
-
---

VeganGirl85

Post » Wto gru 05, 2006 19:12

GreenEvil pisze:nietopsz :( zalatwilam wetke, zalatwilam sobie klatke... prawie godzine siedzialam w tym cholernym smietniku... moglam wybierac koty czarne, biale, w prazki, paski, kropki, kwadraciki... a malych nie bylo :( moj TZ powiedzial, ze pojdzie jutro z samego rana ich poszukac ech.. mam nadzieje, ze sie znajda...

pzdr
GreenEvil

no i co? znalazły się? zakładamy "skarpetkę" na AFN na kociuchy z Zielonki?

Tweety

Post » Wto gru 05, 2006 19:59

kicie mogą pobyć ok.10 dni w lecznicy po sterylce/kastracji
Obrazek

Syku

Od: Sob mar 04, 2006 9:54

[następna]