Ja podskakuję już od paru dni, bo taka akcja zakończy się chyba pierwszy raz tym, że nie będzie przegranych.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Fraszka pisze:Boo, to poskaczmy razem![]()
Ja podskakuję już od paru dni, bo taka akcja zakończy się chyba pierwszy raz tym, że nie będzie przegranych.
Fraszka pisze:Myślę, ze jak dronusia, dzieki której ta akcja zakończy się tak właśnieda znać, że paczki od niej wyszły możemy zacząć skakać z radości.
gosiak pisze:
Czyli tak: kupujemy 6 worków, razem z naszym jest ich 7. Mamy do obdzielenia 6 osób, czyli jest idealnie. Dwa worki dostanie eve69 i po jednym Felis, Opole, Bory Tucholskie, Cichy Kąt i Lena + 30zł na kastrację, któregoś z podopiecznych któreś z tych fundacji/osób.
smilla pisze:gosiak pisze:
Czyli tak: kupujemy 6 worków, razem z naszym jest ich 7. Mamy do obdzielenia 6 osób, czyli jest idealnie. Dwa worki dostanie eve69 i po jednym Felis, Opole, Bory Tucholskie, Cichy Kąt i Lena + 30zł na kastrację, któregoś z podopiecznych któreś z tych fundacji/osób.
A koty w Okleśnej i Fundacja "Zwierzę nie jest rzeczą"?
Okleśna zajeła szóste miejsce w głosowaniu (jest siedem worków) i powinna otrzymać jeden worek karmy.
Chyba że są jakieś ustalenia, fundacja zrezygnowała, jeśli tak to przepraszam, nie czytałam calego watku.
Ja zamówilam sobie także tą karmę bezpośrednio ze źródla.
Taką możliwość mialy jedynie fundacje.
Więc myślę, że uczciwie byloby podarować mikolajkową karmę jakiejś osobie, która pomaga kotom, a nie ma fundacji, albo z żadną nie wspólpracuje.
smilla pisze:gosiak pisze:
Okleśna zajeła szóste miejsce w głosowaniu (jest siedem worków) i powinna otrzymać jeden worek karmy.
Chyba że są jakieś ustalenia, fundacja zrezygnowała, jeśli tak to przepraszam, nie czytałam calego watku.
Fraszka pisze:smilla pisze:gosiak pisze:
Właśnie przed chwilą otrzymałam pw od Biafry, która to wyjaśnia:
Ja zamówilam sobie także tą karmę bezpośrednio ze źródla.
Taką możliwość mialy jedynie fundacje.
Więc myślę, że uczciwie byloby podarować mikolajkową karmę jakiejś osobie, która pomaga kotom, a nie ma fundacji, albo z żadną nie wspólpracuje.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 94 gości