Tak troche zbocze z tematu.
Na pierwszej stronie watku widzialam, ze ktos watpil.
Watpil w uczciwosc i w bazarek.
Coz, trudno sie dziwic.
Ale...Ale tutaj w aukcjach biora udzial dziesiatki osob.
Ja bardzo prosze nie watpic. Bo to, ze sie nagle jedna osoba, badz ogolnie mowiac sprawa zdarzyla malo jasna nie powinno rzutowac na calosc bazarku, na wszystko to dobre, co sie tutaj dzieje.
Ja w zasadzie nikogo stad nie znam osobiscie. Tylko te fluidy latajace przez monitor, niedola zwierzat i ludzkie porywy serca.
Do tej pory nei zawiodlam sie na nikim i mam nadzieje, ze nikt na mnie tez nie.( pisze o relacjach bazarkowych oczywiscie:-) )
Od niedawna biore tez udzial w aukcjach na dogomanii.
Wylicytowane rzeczy dostalam tam, zanim pieniadze do nich doszly.
Wiec jakies zaufanie istnieje.Zeby nie powiedziec, radosna wrecz naiwnosc. I niech tak zostanie.
Wole wierzyc, ze w przypadku Dagi_27, to jakis niesamowicie pechowy splot wydarzen, niz zaczac watpic.
Sama jestem dosc roztrzepana i calkiem serio z lekiem mysle co sie stanie, jak kiedys pomieszam przelewy, albo po ludzku zapomne ktorys wyslac...
Pewnie nie powinnam tego pisac, ale pisze i juz
Jesli Daga_27 jest uczciwa, bedzie miala nauczke, ze facetom ( nawet zaprzysiezonym ) sie nie powierza najwazniejszych spraw
Jesli nie jest uczciwa...no coz.. Nie wyobrazam sobie wiekszej kary jak napietnowanie.
Generalnie, nadal bede brac, w miare mozliwosci udzial w bazarkowych aukcjach
Przykro mi, ze mialas takie perypetie i mam nadzieje, ze w koncu kontener do Ciebie dotrze.