B.M.F -slubi....i .jestem męzatka!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 30, 2006 17:07

http://www.fotosik.pl/showFullSize.php? ... b751dfa04e

tylko takie mam z sierpnia

teraz futra więcej
Żegnaj Kocio
Żegnaj Puniu
ŻEGNAJ PIMPELUSIU

bbd2

Od: Śro lut 01, 2006 14:31

Post » Czw lis 30, 2006 17:09

faktycznie podobni,tylko moj nie ma białych wstawek,jedynie na brzuchu jest cały biały :D za to twoja koteczka jest troszke podobna do mojej,kompozycja jasnego koloru z szarym 8) 8)

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Czw lis 30, 2006 17:17

oj Puńka to taka krówka-szylkretka a białego najmniej, głównie podwozie - tylko jak Twoja - jest mała (3,9 kg), ale ona jest bardzo niskopienna :lol:
Żegnaj Kocio
Żegnaj Puniu
ŻEGNAJ PIMPELUSIU

bbd2

Od: Śro lut 01, 2006 14:31

Post » Czw lis 30, 2006 19:35

moja tez niskopodlogowa :wink: moze uda mi sie ja jutro zwazyc,obecnie rzuciła sie na miamiora :D dobrze ze apetyt jej dopisuje :D własnie troszke pobiegalismy ze sznureczkiem i oba sie bawiły :D

kasia essen

Post » Pt gru 01, 2006 8:57

Mojemu kotu cos odbiło :roll: Baksowi,ryczy teraz on po nocach :evil: na szczescie tylko :evil: niecala godzine potem połozył sie spac,ale juz chyba domyslam sie dlaczego ryczał :roll: wczoraj wieczorem poszłam wyrzucic smieci,a ze mieszkamy na 1 pietrze to drzwi tylko przymknelam bo pare sekud i jestem spowrotem,,te pare sekund było wystarczajacych by BAKS wyszedł na klatke i myk zaczła mi zwiewac po schodach,a ze na dół ma tylko jedno pietro wiec co tam góra lepsza :roll: i na samo czwarte za nim pobiegłam,,,juz juz go miałam a on chyc zbiega na dół,,ok mysle sobie,teraz niech biegnie do domu,no i zastalam go pod drzwiami i juz mielismy razem wchodzic do domu gdy on znow chyc i na samo czwarte pietro galopem :twisted: a jaka on miał mine szczesliwa ze ja go gonie :twisted: :wink: i jeszcze dzikie pomruki w czasie biegow wygłaszał :roll:
Zauwazyłam ze Maja ma ochote na przytulanki poznym wieczorem i wczesnie rano przed wstaniem z łózka-dzis znow obudziłam sie z kotem na głowie :roll:
O 15 jedziemy do weta,zobaczymy czy teraz bedzie wszystko ok i jak zamierzaja zdjac małej kamien,jezeli nie kazali mi jej przegladzac :roll:

kasia essen

Post » Pt gru 01, 2006 9:05

Baksio tak samo jak mój Simbo :lol: mieszkamy na parterze wiec na dół ma tylko kilka schodków więc myk na górę
Dami łapie go na wysokości 1-go pietra, ja 2-3 pietro ale mój TŻet gnał kiedyś na 4-te
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Pt gru 01, 2006 9:21

eeee tam 2 pietro,ee tam czwarte ale dwa razy na czwarte pietro to juz przesada :twisted: :wink: chyba sie nasluchał ze musi dbac o linie bo sie roztył,a ma teraz kobiete w domu to musi dbac o swoje ciało :D :D

kasia essen

Post » Pt gru 01, 2006 9:48

chyba mu sie troche przytyło
8O
ObrazekObrazekObrazek

kasia essen

Post » Pt gru 01, 2006 11:44

hehe Franek jakoś tylko nosa wystawia na klatke i nie posuwa się dalej, a małej nie ufam i nie zostawiam nigdy drzwi otwartych. przezorny zawsze ubezpieczony :lol:
Obrazek ObrazekObrazek
Franek & Rysia
Zabezpieczenia okien i balkonów 3miasto- R E A K T Y W A C J A.

rambo_ruda

Od: Pon maja 15, 2006 16:53

Post » Pt gru 01, 2006 11:48

jakie zostawianie drzwi otwartych :roll:
U nas jak Simbolinio miał fazę na ucieczki cała rodzina przeciskała się prze szparę w minimalnie uchylonych drzwiach a ten i tak zawsze jakoś uciekł
A kilka dni przed przyjazdem Sari opanował przeskakiwanie nad drzwiami z półki w przedpokoju 8O
Na szczęście od kiedy jest mała nie próbuje już ani ucieczek ani nie wisi na drzwiach :D

czarna.wdowa

Post » Pt gru 01, 2006 11:57

przeskakuje nad drzwiami? 8O ale masz kota akrobate 8O

kasia essen

Post » Pt gru 01, 2006 12:03

Toć zawsze pisałam że niezły z niego artysta - tylko wszystkiego nie da się spamiętać i spisać 8)

W przedpokoju za drzwiami mam wnękę na skrzynkę elektryczną, klucze i inne takie
wnęka zaczyna się na wysokości około 1,5m ale taka wysokość to nic dla Simbulca
a przy otwartych drzwiach to tylko malutki susik ponad i już jesteśmy na klatce :roll:

czarna.wdowa

Post » Pt gru 01, 2006 12:12

troche mnie wyprowadzono własnie z równowagi :twisted: przyszło dwoch gosci w garniturach,dzwonili do wszystkich sasiadow i robili wizytacje :roll: wypytywali o skrzynki telefoniczne :roll: zapytali mnie czy ja zona pana x,na to ja ze nie ale mieszkamy razem,jako ze sasiad stał na klatce a drzwi byly otwarte wparowali mi do srodka z buciorami na moje swiezo umyte podłogi :twisted: pozostawili po sobie slady obuwia w całym przedpokoju :twisted: spytali sie kiedy mąz bedzie i ze przyjda pozniej z nim porozmawiac,a na widok kotow było tylko-AHA,,,
mam nadzieje ze to nie był syn własciciela mieszkania,,,,(własciciela całej kamienicy..) :roll: bo wtedy wyprowadzke na gwałt mamy załatwiona a w tym momencie nas na pewno na nia nie stac :roll: no i dlaczego nie chcieli rozmawiac ze mna :twisted: to ja juz nic do powiedzenia nie mam? :twisted: ale jestem zła :roll:

kasia essen

Post » Pt gru 01, 2006 12:29

mi to wygląda na przedstawicieli odpowiednika naszej TPSA lub komisji technicznej/audytora zewnętrznego
a że nie chcieli z toba rozmawiać hmm może doszli do wniosku ze na takich skomplikowanych sprawach kobitka się nie zna a może muszą z głównym najemcą

a co do kotów nie martw się - no chyba że macie w umowie zapis o zakazie trzymania zwierząt

czarna.wdowa

Post » Pt gru 01, 2006 12:38

Mi to w sumie tez wyglada ze moze ktos z tych zakladow telefonicznych,a co do kotow-w umowie nic nie było napisane,ale tutaj przewaznie nie chca zwierzat,,jak szukalismy mieszkania to kilkukrotnie nam odmowiono tuz przed spisaniem umowy gdy wspomnielismy o kocie i fretce :roll:
jezeli chodzi o baksa to tz dzwonil do wlasciciela i pytał sie o zgode-nie wie natomiast o fretce i drugim kocie :? w sumie zawsze mozna powiedziec ze drugi jest tylko na pare dni z powodu urlopu własciciela :roll: :roll:

kasia essen

[poprzednia][następna]