To jest absurd co ludzie o mnie wypisuja.Ja tylko zamiescilem ogloszenie ze pragnal bym zaadoptowac dwie koteczki,a o powodach dla ktorych wybralem akurat ta plec nie musze nikomu mowic.To nie dorzeczne co ludzie o mnie opowiadaja i jakie niestworzone historie sobie na moj temat stwarzaja.Jest mi bardzo przykro ze wielu ludzi mnie poprostu obraza zupelnie mnie nie znajac!!!A moj wpis do komentarzy byl dlatego taki ostry poniewaz nie pozwole sobie na to zeby ktos zupelnie mnie nie znajac mowil ze potrzebuje kotki do niecnych celow cytuje-
-od IVETTE-widziałam juz ogłoszenie tej osoby na innym forum, tez się zastanawiam, skąd ten nacisk na dwie koteczki, bo człowiekowi w takim wypadku dziwne rzeczy przychodzą do głowy
ps. na tym forum chyba płec kotów umieja rozróżnić .
w jakim przypadku no pytam sie panstwa w jakim przypadku???|???? Jestem normalnym czlowiekiem ktory takze potrafi kochac i pragnie przelac ta milosc na te kocieta,nic wiecej i nikomu nie musze sie tlumaczyc z powodow dla ktorych pragne przygarnac akurat koteczki
Po drugie dziwia mnie takie komentarze cytuje-
-od GENOWEFA
Tak w ogóle to rozwalają mnie takie ogłoszenia: przygarnę kotka czekam na propozycje.Mało to ogłoszeń w necie
Czy uważacie, ze ludzie którzy, zamiast przejrzeć to forum i podjąć minimum wysiłku aby poszukać sobie kotka, dają tego typu ogłoszenia będą dobrymi opiekunami?
pozdrawiam .Agnieszka
W moim przypadku czli miasta Lodzi nie ma praktycznie rzadnych ogloszen w sieci osob ktore
mialy by kocieta,dlatego zdecydowalem sie napisac to ogloszenie i umiescilem je w mozliwie najwiekszej ilosci miejsc dostepnych we wszystkich znajomych mi potralach.
By miec wieksze prawdopodobenstwo ze znajdzie sie ktos kto ofiarowal by mi kotki.
Po trzecie nie mam tyle czasu by siedziec przed komputerem i odpowiadac na kazde pytanie ludzi ktorzy pozostawiaja jakies komentarze dotyczace mojego ogloszenia.Na wszelkie pytania bardzo chetnie odpowiem za posrednictwem poczty mailowej.
Jest mi bardzo przykro ze moje ogloszenie zostalo tak zle odebrane,a przez wielu internautow ktorzy dodali od siebie bardzo nieprawdziwe tresci jak i jakies zdjecia ktore wcale nie przedstawiaja mnie, stworzylo ze mnie obraz potwora.Tego typu calkowicie bezpodstawne opinie wprowadzaja w blad wiele osob.Jest mi podwojnie przykro ze zostalem brzucony blotem przez kilkanascie zupelnie mi obcych osob ktore nie maja pojecia jak bardzo mnie urazily na podstawie jakis zmyslonych zupelnie bez podstawnych wy imaginowanych histori.
Konczac ten wpis pragne dodac ze naprawde nikomu nie byly potrzebne takie emocje zwiazane z moim zwyklym ogloszeniem,ktore jak sie okazuje zamiescilem w niewlasciwym miejscu.Osoby ktore nadaly caly rozglos tej historii mogly poprostu zostawic bez komentarza moje ogloszenie,a nie wymyslac niestworzone historie o mnie jako o jakims potworze ktory napewno sie nie nadaje na osobe ktorej warto powierzyc kocieta.
Pragne dodac takze ze zasmuca mnie takze fakt iz takie osoby ktore obrzucily mnie tym stekiem klamstw i niedorzecznych stwierdzen zawsze pozostana anonimowe.Bardzo pragnal bym aby sie ujawnily i przeprosily mnie za zaistniala sytuacje.
Nie bojcie sie Panstwo ujawnic.Juz zdazyliscie ze mnie zrobic posmiewisko na cala Polske,Dzieki Panstwu reklamie nie sadze aby ktos zdecydowal sie ofiarowac mi kocieta.
Jestem gotowy do wszelkich dyskusji ale nie na ogolnym forum.Znacie Panstwo moj Adres mailowy.Jezeli maja Panstwo jakies pytania badz watpliwosci co do mojej osoby to bardzo prosze o kontakt, odpowiem kazdy mail.
P.S to byl moj ostatni wpis na ta strone
Dziekuje S.Tesarski