**Opolskie kotki (14) - szukamy prawdziwych domków

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lis 29, 2006 23:22

a ja w oczekiwaniu na pojawienie się marry, podniosę :D

wanila

Od: Pon cze 13, 2005 16:25

Post » Śro lis 29, 2006 23:29 Re: wirtualna adopcja

bastet-milo pisze:Hej hej, pierwszy raz się tu odzywam :)
chciałabym adoptować wirtualnie kotka, którego zobaczyłam na aukcji allegro

http://www.tom_foto3.republika.pl/koty_ala/53.html - podpisany Kacperek.
Bardzo chciałabym adoptować koteczka, ale... już w domu mam sforę 4 kotów i psa. A na dodatek teraz walczymy ze złośliwym gronkowcem.

Czy mogę wiedzieć coś więcej na temat Kacperka?

Chciałabym też może podesłać jakieś żarełko do przytuliska - ale nie bardzo wiem jakie? Suche? Puszki?
U mnie koty nie jedzą takich rzeczy, więc nie bardzo się orientuje co kupić.

Pozdrawiamy
Kasia+Czika+Holmes+Erast+Momo (Jaga też pozdrawia :))

Witaj na forum dobra duszyczko :D :D :D Wszelkie karmy w przytulisku są mile widziane, suche, mokre, ryż :) Kacperek ma się dobrze, tylko psy mu dokuczają :? Radzi sobie jak może, bidulek. Mam nadzieję, że nie będzie musiał zostać w przytulisku na zawsze, jest taki fajniutki.
Trzeba go dotknąć, żeby wiedział że człowiek jest blisko, wtedy zaczyna się orgia pieszczot :)
Dzięki za wszelką pomoc, zdjęcia Kacperka i detale biograficzne wkrótce :oops: I oczywiście trzymam kciuki za wyleczenie z gronkowca Twojego stadka :ok:
Obrazek

mary2004

Od: Śro wrz 15, 2004 20:41

Post » Śro lis 29, 2006 23:39

Kamila_i_Kot_Nad_Koty pisze:Hej bastet-milo, fajnie że jesteś z nami:)
Super, że chcesz pomóc, im nas więcej, tym lepiej.

A co do "upierdliwości" - my, rodzice wirtualni, jesteśmy diebelnie upierdliwi :twisted: Ciągle tylko: "gdzie fotki mojego wirtualnego kota?" "Co u mojego futerka?"
Tak więc się nie przejmuj, oni sa przyzwyczajeni 8)

A tak na serio, odpowiedź na twoje pytanie da Ci pewnie Mary, która się na co dzień tymi kotami zajmuje.

No własnie, Mary, co u Maciupki? :twisted:
Może jakieś fotki? :twisted:

Oooo upierdliwi opiekunowie wirtualni :twisted: Dawno Was nie było :twisted: Dopiero weszłam do domu i padam na nos, kajam się, obiecuję poprawę i dużo zdjątek królewny Maciupki jutro :wink:
Maciupka ma się dobrze, ma gile w jednej dziurce od noseczka, ale jest kwitnąca, weci widzieli ją wczoraj i mówią, żeby nie szpikować antybiotykiem, dawać scanomune i za tydzień szczepić :roll: Tak zrobim :wink:
Maciupka dzisiaj odkryła uroki moczenia stópek w psiej misce. Siedziała dość długo na jej brzegu i zmieniałą kończyny podlegające nawilżeniu :lol: Uśmiałam się strasznie. Poza tym dzisiaj także pierwszy raz udało jej się wskoczyć na stół 8O Wdrapała się po drapaku. Widać było, że jest z siebie dumna 8) Jest maluśka, ale strasznie sprytna 8) Widocznie Maciupki tak mają :) No i molestująca okropnie :twisted: Bez przerwy układa mi się na szyji, nodze, w nogawce :lol:
Obrazek

mary2004

Post » Śro lis 29, 2006 23:45 Re: wirtualna adopcja

Witaj na forum dobra duszyczko :D :D :D Wszelkie karmy w przytulisku są mile widziane, suche, mokre, ryż :) Kacperek ma się dobrze, tylko psy mu dokuczają :? Radzi sobie jak może, bidulek. Mam nadzieję, że nie będzie musiał zostać w przytulisku na zawsze, jest taki fajniutki.
Trzeba go dotknąć, żeby wiedział że człowiek jest blisko, wtedy zaczyna się orgia pieszczot :)
Dzięki za wszelką pomoc, zdjęcia Kacperka i detale biograficzne wkrótce :oops: I oczywiście trzymam kciuki za wyleczenie z gronkowca Twojego stadka :ok:

Przelew dla Kacperka już idzie :). Tylko chciałabym wiedzieć wiecej o Dimie, on też mnie ujął za serce.

Żarełko postaram się wysłać jak najszybciej - tylko jakoś wykombinuje, żeby było ekonomicznie przesłane. Aha, no i na jaki adres wysyłać??

W sobotę będziemy robić drugi wymaz i okaże się kto wygrał wojnę - koty czy gronkowiec.

pozdrawiam
Kasia+spiąca sfora :)

bastet-milo

Od: Wto lis 28, 2006 19:00

Post » Śro lis 29, 2006 23:50 Re: wirtualna adopcja

bastet-milo pisze:
Przelew dla Kacperka już idzie :). Tylko chciałabym wiedzieć wiecej o Dimie, on też mnie ujął za serce.

Żarełko postaram się wysłać jak najszybciej - tylko jakoś wykombinuje, żeby było ekonomicznie przesłane. Aha, no i na jaki adres wysyłać??

W sobotę będziemy robić drugi wymaz i okaże się kto wygrał wojnę - koty czy gronkowiec.

pozdrawiam
Kasia+spiąca sfora :)

Dimuś został dzisiaj adoptowany netowo przez pewną Panią ze Świdnika :D Jest przekochanym kotkiem, takiego molestatora nie widziałam nigdy, a wiele już widziałam. On po prostu skręca się z radości jak ktoś do niego zagada. Kacperek to przy nim pestka :wink: Może wybłaga sobie tą miłoscią do człowieka jakiś domek :roll: Blue się udało.
Gronkowiec to straszne paskudztwo :( Ale na pewno bedzie dobrze, mój pies miał raz, udało się go wyleczyć, pamiętam, że byłam nieźle przerażona, jak zobaczyłam wyniki wymazu.
Obrazek

mary2004

Post » Śro lis 29, 2006 23:52

aaaa adres przytuliska już wysyłam na pw :)
A moja sfora, cholera nie śpi :twisted: Wszystkie mnie molestują :twisted: Najbardziej Novinka i Maciupka, bo to najgorsze głodomory :lol:
Obrazek

mary2004

Post » Śro lis 29, 2006 23:54

A ja czekam na pozującą Pszczółkę :) Oczywiscie tylko jak znajdziecie czas.. Kciuki za wszystkie w potrzebie..!! :)

aja1974

Od: Wto lis 21, 2006 16:24

Post » Śro lis 29, 2006 23:56

aja1974 pisze:A ja czekam na pozującą Pszczółkę :) Oczywiscie tylko jak znajdziecie czas.. Kciuki za wszystkie w potrzebie..!! :)

Jutro musowo :oops: W sobotę zaszczepię dzięki Twojej pomocy zaszczepię królewnę :D Byle tylko bidulka zdrowa była :)
Obrazek

mary2004

Post » Czw lis 30, 2006 9:06

8)

wanila

Post » Czw lis 30, 2006 13:14

znów na drugiej? spadacie w tempie zastraszającym.....

wanila

Post » Czw lis 30, 2006 13:38 Re: wirtualna adopcja

mary2004 pisze:
Dimuś został dzisiaj adoptowany netowo przez pewną Panią ze Świdnika :D Jest przekochanym kotkiem, takiego molestatora nie widziałam nigdy, a wiele już widziałam. On po prostu skręca się z radości jak ktoś do niego zagada. Kacperek to przy nim pestka :wink: Może wybłaga sobie tą miłoscią do człowieka jakiś domek :roll: Blue się udało.
Gronkowiec to straszne paskudztwo :( Ale na pewno bedzie dobrze, mój pies miał raz, udało się go wyleczyć, pamiętam, że byłam nieźle przerażona, jak zobaczyłam wyniki wymazu.

Cieszę się, że Dim też kogoś ma :) - widze, ze to kot w sam raz dla TŻ, ciagle mi narzeka, że koty do niego nie przychodza na głaski... :)

A z gronkowcem zyjemy od wrzesnia, do wynikow wymazu w totalnej niewiedzy...
Ale jest lepiej - tylko koty maja juz dosc syropu :/

pozdrawiam
Kasia+sfora

bastet-milo

Od: Wto lis 28, 2006 19:00

Post » Czw lis 30, 2006 13:56

Witam, w poprzednim poście napisałam, że mam na oku domek dla Pszczółki... Niestety spóźniłam się :cry: , domek wczoraj został zajęty przez inne kocie nieszczęście :) , maleńkie , bure i bez szans na przeżycie zimy gdzieś na budowie.. W sumie na dobre wyszło, a ja będę dalej się rozglądać, pozdrawiam :) :)
Obrazek
Obrazek

aja1974

Od: Wto lis 21, 2006 16:24

Post » Czw lis 30, 2006 15:50

rozglądaj się aju, rozglądaj :)

wanila

Post » Pt gru 01, 2006 1:08

Trochę zdjątek:
Tak sobie mocze łapki:
Obrazek