B.M.F -slubi....i .jestem męzatka!

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 29, 2006 14:13

mała rewelacyjna
a te miny po prostu obłędne - nic dziwnego że właśnie persy są zwykle tymi złymi w bajkach
przecież tym spojrzeniem z twojego podpisu można zabić :ryk:
Obrazek + Arctica Obrazek

czarna.wdowa

Od: Śro lip 26, 2006 12:51

Post » Śro lis 29, 2006 15:07

Kocio w nowych miejscach (pierwszy wyjazd na wieś, wakacyjny hotel) też wyje po nocach, a w domu nigdy tego nie robi :roll: więc wołam go i zapraszam do łóżka (w domu ze mną nie chce spać), jak przyjdzie to śpi spokojnie, jak nie to mamy przechlapane..... :evil:
Żegnaj Kocio
Żegnaj Puniu
ŻEGNAJ PIMPELUSIU

bbd2

Od: Śro lut 01, 2006 14:31

Post » Śro lis 29, 2006 21:52

Maja pobawiła sie ze mną myszka i poszła spac,mam nadzieje ze przespi noc,bo dzis w aucie,na zakupach,na lawce,wszedzie zasypiałam,,,,
:roll: ide spac zyczcie mi spokojnej nocki,,, :oops:
a koty nadal zachowuja dystans-to znaczy mała podchodzi ale baks odchodzi urazony ze ktos przekroczył jego linie prywatnosci :?
wkładam dzis kureczki do uszu,,niech sie dzieje wola nieba ja chce spac :roll:

kasia essen

Od: Czw gru 15, 2005 9:19

Post » Czw lis 30, 2006 7:59

Widzę że kciuków nie otrzymałam ale pomimo tego wyspałam sie :D :wink:
na poczatku nocy tym razem baks zaczał miauczec bo wieczorem nikt sie z nim nie bawił-zachecalismy go jak co wieczor ale on jest obrazony :wink:
mala natomiast coraz bardziej pokazuje swoj charakter-to prawdziwa przylepa-patrzy w oczy,jak chce by ja poglaskac to przychodzi zadziera głowe do góry patrzy i sie wydziera 8) i do wszystkich strasznie przyjaznie nastawiona,wieczorem zasnełam z nia przy boku na łózku a obudziło mnie jej traktorzenie o 6:40 na,,,,mojej głowie :roll:
juz nie spedza czasu tylko na drapaczku-idzie do drugiego pokoju-widzi ze nikogo tam nie ma to przychodzi do nas do łózka :D cudownie sie obudzic z nosem w futerku (tym bardziej juz wypranym :wink: )dawno tego nie miałam,bo baks woli sypiac sam :roll: mam w domu dwa rozne chcarakterki :wink:

kasia essen

Post » Czw lis 30, 2006 8:37

I w końcu masz to co chciałaś :lol:
A kciuki i tak trzymaliśmy bo wiem co to znaczy :ok: Simbulec też wrzeszczał po nocach a teraz ciuchotko sobie śpią z małą :D
A jak dzisiaj rano miałknął sobie to Sarabi podbiegła, dostał łapą i sie skończyło
Ostatnio edytowano Czw lis 30, 2006 10:31 przez czarna.wdowa, łącznie edytowano 1 raz

czarna.wdowa

Post » Czw lis 30, 2006 10:26

trzymane, trzymane były :twisted: ,
czyli jednak samotność, a nie rujka?
zobaczysz, jeszcze zazdrośnik Baks, wyląduje u Was w łóżku 8)
Żegnaj Kocio
Żegnaj Puniu
ŻEGNAJ PIMPELUSIU

bbd2

Od: Śro lut 01, 2006 14:31

Post » Czw lis 30, 2006 12:10

Dziekuje za trzymanie kciukow :D jestescie kochani 8)
Mala zasneła ze mna i spała chyba cała noc,tylko zmieniala pozycje-bo zasneła obok a jak sie obudziłam to sała mi na głowie :wink: jest przesłodka
a baks nadal obrazony :roll: nikt sie wczoraj z nim nie bawił,no bo on nie chciał,mała za to ma ogromna ochote na zabawe,nic sobie z niego nie robi,a baks udaje nieszczesliwe opuszczone kocie spiace zaniedbane w kacie pokoju :roll:
biedaczek... :evil:

kasia essen

Post » Czw lis 30, 2006 12:12

przejdzie mu... w końcu dotąd był jedynakiem, nie tak łatwo się przestawić. może spróbuj je zabawiać jednocześnie? alno jeden w obecności drugiego?
Aśka i...
Obrazek

tomoe

Od: Wto sie 03, 2004 21:02

Post » Czw lis 30, 2006 12:20

W koncu nie był całe zycie jedynakiem,przez 3 lata mieszkał z kotka mojego ex-po kilku tygodniach były super gonitwy po domu podczas ktorych baks namietnie probował zamordowac kotke-ktora przedtem mordowala ine koty a tym razem baks pokazał jej kto tu rzadzi :D potem mieszkał z kotami moich rodzicow :D
przejdzie mu :wink: mam w domu społke testosteronu :evil: Tz wygłaskuje baksa i mowi no patrz pani ma juz innego kotka i sie toba nie zajmuje,a to wredne baby co? :wink:
zauwazyłam tez jedna zaleznosc-ja Polka -tz Niemiec,baks Polak-Maja Niemka-chyba tak musiało byc :D

kasia essen

Post » Czw lis 30, 2006 12:33

mój mąż też tak mówił do Simbulca "Zobacz pańcia sobie nowego kota przywiozła, już cię nie lubi itp Chodź pójdziemy do kuchni zjemy razem jajeczko"
A teraz ogranicza się tylko do mówienia "Ta twoja córeczka to się w ciebie wdała, taka sama wścibska i wredna jak ty :? Chodź Simbuniu zobaczymy czy mamy coś do jedzonka w kuchni"

czarna.wdowa

Post » Czw lis 30, 2006 12:46

:D :D ci faceci tak maja,no wlasnie moj tez mowi ze pancia juz baksa nie kocha :evil: :wink: a swoja droga teraz widac ze baks jest jego a mała moja (baks mnie zdradzil jak cos :wink: ) baks spał na podłodze po stronie tzeta,a maja po mojej stronie tylko na brzegu łozka,delikatnie probuje podchodzic do tzeta ale zachowuje dystans,za to wybrała sobie mnie :D :D z czego sie ciesze :wink:

kasia essen

Post » Czw lis 30, 2006 12:53

Mój tak gada i gada
a koty i kąpie i uszy im czyści i smaruje grzybki itp
ale co się nafada to jego :lol:
A Sarabcia już podbiła jego serducho przez zaśnięcie mu na rękach

czarna.wdowa

Post » Czw lis 30, 2006 13:04

moj nie sprzata,nie daje lekow,nie czysci uszow,od tego jestem ja :twisted: on jest od głaskania :twisted: tylko :D :wink:

kasia essen

Post » Czw lis 30, 2006 13:28

moj kuwet nie sprząta, jedzenie wydaje tylko jak mnie nie ma :D

ale za to kąpiele tylko on (dziecko jak było małe kąpał i koty teraz też)
czyszczenie uszu, zakraplanie kropli też on
smarowanie grzybka małej jak ma czas

czarna.wdowa

Post » Czw lis 30, 2006 13:34

to ci zazdroszcze :D moj tylko sprzata jak musi czyli jak ja gdzies wyjezdzam na kilka dni :D a tak to nie :evil:
dzwonilam do weta raz jeszcze,moge przyjsc nawet jutro,co tez zrobie,dziwne ze nie powiedział mi zeby kota przegłodzic przed czyszczeniem zebow,no chyba ze bedzie to robił bez narkozy,,, :roll:

kasia essen

[poprzednia][następna]