Namawiaj nieustająco Monikę

A może Sama jeszcze raz przemyślisz sprawę?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Karolka pisze:Monika L pisze:Amancik to już nie takie kocie chyba,a duży jestLubi się bawić
![]()
Bo Arielka to poważna strasznie jest ,wogóle nie umie się bawić![]()
Nie namawiamy ją do zabawy bo sie boi i ucieka
Widzę ze Arielka i Nuśka to podobne charakterki - moze sie wybiorą obie na kawe poofukiwać i oburkiwać znajomych?Nuśka to taka śpiąca królewna obrażona na wszystkich i strojąca fochy. Śmiertelnie poważna... gdy była sama to na zabawe rzadko ją nachodziło. A teraz jakby odżyła i odmłodniała
Amancik ma 5 miesięcy i waży prawie 2 kg. Malutki nie jest, ale taki średni, mniejszy od Nuśki. Ale łapska ma grube więc będzie z niego wielki kocur.
Bawić się uwielbia - codziennie mam gonitwy i maratony. Nie wiem jak sąsiedzi wytrzymują codzienne poranne tupanie im nad głowami.Za myszką też biega.
Monika... zapraszam do mnie, mozesz sobie obejrzeć eksponat - Amanta
Monika L pisze:Monika tak szybko się nie zdecyduje,tchórz ze mnie straszny![]()
Kurcze gdyby moje dokocenie Arielką było łatwiejszeTŻ się troche zraził początkami ,bo miała ruje ciagłe po sterylce też no i znaczenie ,albo to nie znaczenie może ona kuwety nie miała.Bardzo ciężko jej szło kuwetkowanie
I tego się najbardziej boję u nowego kociego domownika
filemonka pisze:U mnie sytuacja trochę niepewna. Maluchom podajemy interferon. Płoszek ma nieco powiększone węzły chłonne i kaszle i choć nie ma żadnych symptomów tego cholernego choróbska (wetka dokładnie go obadała i zrobiła USG brzuszka), które zabrało Rysia, to z niepokojem oglądam go z każdej strony. Zrobiłam się przewrażliwiona, ale po wydarzeniach ostatnich trzech tygodni nie mogło być inaczej![]()
P.S. Doczytałam też jeden szczegół: Amant jest przeznaczony tylko do życia w bloku-ja nie spełnam tego warunku. Ślub i przeprowadzka dopiero w październiku.
Kasia D. pisze:Dzwonił dom z Bielska-Białej.
Mieszkanie w bloku, niewychodzące, kastracja zapewniona.
Niestety, cos przerwalo rozmowę. Czekam az oddzwoni.
Karolka pisze:
"Do bloku"...Chodzi o to żeby był domek niewychodzący. Może mieszkać w domku wolnostojącym, ale żeby sobie nie biegał po podwórku.
Użytkownicy przeglądający ten dział: BeataK-J, Google [Bot], puszatek, Szymkowa i 348 gości