Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Gutek pisze:Gratulujemy nowych zębiszczówPiękny Amant, co on jeszcze robi w domku tymczasowym??
filemonka pisze:Z radoscią zdjęłabym ten ciężar z Twoich barków, Karolko, gdyby nie to że wczoraj mój Rysio odszedł na FIPi niezbędny jest okres kwarantanny przed przyjęciem nowego kota.
Nie przejmuj się za bardzo Mamą (też to przerabiałam parę lat temu z moją), na pewno nie wygoni ano Ciebie ani kota.
filemonka pisze: wczoraj mój Rysio odszedł na FIPi niezbędny jest okres kwarantanny przed przyjęciem nowego kota.
Karolka pisze:No właśnie Filemonka?
To kiedy Kasia moze Ci dostarczyć kotka?
filemonka pisze:Moje wetki sugerują żeby chwilę się wstrzymać, zwłaszcza, że obserwacji należy poddać Wypłoszka i Małego, które zajmowały się Rysiem kiedy zaatakowało go to przeklęte choróbsko (profilaktycznie podamy im też interferon).
filemonka pisze:wstrzymajmy się chwilę, a nuż zapała do niego miłością ktoś z Waszych okolic (bo do Krakowa to jednak szmat drogi).
Jeżeli nie-postawię moich domowników przed faktem dokonanym![]()
Na wszelki wypadek mogę przesłać Ci moje namiary.
filemonka pisze:Przyznaję, że do marmurkowców (i szyldkretów) mam słabośćPodejrzewam, że z Wypłosiem tworzyliby piękny duet.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510, MruczkiRządzą i 321 gości