Kalendarz F. For Animals -MOŻNA ZAMAWIAĆ-str1-Wydrukowany

Kocie pogawędki

Moderator: Estraven

Post » Śro lis 22, 2006 20:19

ko_da1 pisze:Zbysio co ma 171 punktów jest cudny :D też na niego głosowałam

Dziekuje w imienu Zbysia,a tak na marginesie to dziewczynka :P Tak jakos wyszlo.

atiwoj

Od: Nie sie 27, 2006 14:54

Post » Śro lis 22, 2006 20:26

atiwoj pisze:
ko_da1 pisze:Zbysio co ma 171 punktów jest cudny :D też na niego głosowałam

Dziekuje w imienu Zbysia,a tak na marginesie to dziewczynka :P Tak jakos wyszlo.

Ja na Zbyszka też głosowałam :D

A mój Gienek to też dziewczynka :twisted:
...

CoToMa

Od: Pon sie 21, 2006 14:34

Post » Śro lis 22, 2006 22:34

Zagłosowałam jeden raz, choć domyśliłam się, że można kilka razy skoro było bez logowania i z opcją - na dowolną ilość zdjęć...mnie zirytowało coś innego (mimo, że Sonia jest na podium), że nie ma wystarczającej ilości zdjęć dobrej jakości i w związku z tym wejdą zdjęcia spoza plebiscytu (tak zrozumiałam), ale nie ejstem z tych, co tylko krytykują...zadzwoniłąd zis do mnie moja wetka z pytaniem czy będzie kolejny kalendarz, bo sama jest chętna i jeszcze paru pacjentów (wiecie dlaczego...dostała taki mały prezent na gwiazdkę). Ja poczekam na gotowy projekt, cenę i drogi dystrybucji...wtedy wypowiem się na temat kalendarza, na razie mamy za sobą mniej lub bardziej udany plebiscyt, ot co.

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Czw lis 23, 2006 0:47

Przez nawał interesów prawie wcale nie zaglądałam na forum wiec nawet nie miałam pojecia o "przygodzie" Iwonki. :(
Dobrze ze wszystko juz jest OK :)
Kiedy bedzie mozna kupować kalendarz i jaka bedzie cena :?:
Potrzebujecie pomoc w dystrybucji :?:
KOT JEST DOMOWY NA TYLE NA ILE MU TO ODPOWIADA
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Czw lis 23, 2006 12:28

izaA pisze:Zagłosowałam jeden raz, choć domyśliłam się, że można kilka razy skoro było bez logowania i z opcją - na dowolną ilość zdjęć...mnie zirytowało coś innego (mimo, że Sonia jest na podium), że nie ma wystarczającej ilości zdjęć dobrej jakości i w związku z tym wejdą zdjęcia spoza plebiscytu (tak zrozumiałam), ale nie ejstem z tych, co tylko krytykują...zadzwoniłąd zis do mnie moja wetka z pytaniem czy będzie kolejny kalendarz, bo sama jest chętna i jeszcze paru pacjentów (wiecie dlaczego...dostała taki mały prezent na gwiazdkę). Ja poczekam na gotowy projekt, cenę i drogi dystrybucji...wtedy wypowiem się na temat kalendarza, na razie mamy za sobą mniej lub bardziej udany plebiscyt, ot co.

No cóż, dobry projekt to jeszcze niestety nie jest gwarancja dobrego kalendarza, przerabialiśmy już to :roll: Dlatego zamówiłam tylko dwie sztuki - jedną dla siebie i drugą dla corocznie obdarowywanego jednostka - dopóki nie zobaczę gotowego produktu nie będę nikomu proponować kupna w ciemno. Co do jakości zdjęć... Ich główną zaletą jest nieupozowanie i różnorodność kociastych. Technicznie nie wszystkie są dobre - jest np. takie, które w plebiscycie uzyskało niezły wynik, ale zdominowane jest przez wielkiego kociego nochala, wetkniętego w obiektyw :roll: Ja bym odwaliła wszystkie, które mają zwichnięte proporcje, czyli np. ww nochal na zminiaturyzowanym łepku albo ogromny łeb na cieniutkich nóżkach :?
ObrazekObrazekObrazek
Panowie Kocurowie
"Poznasz siebie, poznając własnego kota." Konrad T. Lewandowski, "Widmowy kot"

PumaIM

Od: Pon sty 20, 2003 1:30

Post » Czw lis 23, 2006 14:57

izaA pisze:(...)zadzwoniłąd zis do mnie moja wetka z pytaniem czy będzie
kolejny
kalendarz, bo sama jest chętna i jeszcze paru pacjentów (wiecie dlaczego...dostała taki mały prezent na gwiazdkę). (..)

Iza, przez "kolejny" rozumiem kolejny kalendarz Miau. Jako że on jedyny miał już trzy edycje.
No to kolejnego w tym roku nie ma bo nie było chetnych do organizacji projektu.

Kalendarz omawiany w tym watku jest kalendarzem Fundacji For Animals i jest ich pierwszym projektem.

Choć część organizatorów pracowała przy drugiej edycji kalendarza Miau.
Obrazek

Ska

Od: Sob lut 28, 2004 20:40

Post » Czw lis 23, 2006 16:44

Ska, śledzę wątek od samego poczatku i wiem na czym polega różnica...uwierz mi, dla niektórych osób to jest mało istotne, kto organizuje kalendarz...moja wetka pytała o "koci kalendarz" a nie o kalendarz Miau...ona chce mieć koci kalendarz w gabinecie - ale chce też w ten spoób kogoś wesprzeć, a nie kupować w markecie...

izaA

Od: Nie wrz 25, 2005 14:09

Post » Pt lis 24, 2006 12:21

Jak tam idzie praca nad projektem??
Obrazek

Obrazek

Ptasiek

Od: Nie wrz 17, 2006 12:49

Post » Pt lis 24, 2006 19:37

Nie bywam na forum teraz za często i umknął mi fakt zbierania zdjęć do kalendarza. W kalendarzu na ten rok był nasz Szczęściarz... Ciekaw jestem czy jakiś autor z tego roku zakwalifikował się na przyszły z fotką swojego pupila...

Krzysio

Od: Pt lut 21, 2003 0:59

Post » Sob lis 25, 2006 23:52

kiedy wyjdzie kalendarz :?:
wkrótce mikołajki mogłby być super prezentem :spin2:
Obrazek
SPRZĄTAM I WYPRZEDAJE
Kupię stare widokówki Katowic

bettysolo

Od: Wto kwi 25, 2006 21:43

Post » Pon lis 27, 2006 0:12

Kiedy będzie projekt kalendarza?
Obrazek Obrazek

Patsi

Od: Pon wrz 04, 2006 23:52

Post » Pon lis 27, 2006 0:26 Re: kot

pini1 pisze:...projekt kalendarza powinien byc do konca tygodnia jak Graficzka sie wyrobi

nie wyrobiła się jednak... :(

Majszczur

Od: Śro mar 29, 2006 13:31

Post » Pon lis 27, 2006 0:50

kasia essen pisze:na swoja fotke głosowałam tylko raz,sadziłam ze wysoka jakosc pozwoli zakwalifokowac sie do tej 12 :wink: a szkoda,bo sie rozczarowałam,

szkoda rozczarowań - zamów sobie swój prywatny kalendarz, tylko ze swoimi zdjęciami ;)
u mnie właśnie taki wisi, egoistycznie :twisted:
25 zł kosztował, nie majątek :wink:

varia

Od: Sob sty 31, 2004 22:28

Post » Pon lis 27, 2006 10:01 kot

graficzka wyjechala projekt na srode :(

pini1

Od: Nie cze 30, 2002 19:56

Post » Wto lis 28, 2006 0:49

zdążymy na mikołajki :?: :?: :?:
Obrazek