ko_da1 pisze:Zbysio co ma 171 punktów jest cudnyteż na niego głosowałam
Dziekuje w imienu Zbysia,a tak na marginesie to dziewczynka

Moderator: Estraven
ko_da1 pisze:Zbysio co ma 171 punktów jest cudnyteż na niego głosowałam
atiwoj pisze:ko_da1 pisze:Zbysio co ma 171 punktów jest cudnyteż na niego głosowałam
Dziekuje w imienu Zbysia,a tak na marginesie to dziewczynkaTak jakos wyszlo.
izaA pisze:Zagłosowałam jeden raz, choć domyśliłam się, że można kilka razy skoro było bez logowania i z opcją - na dowolną ilość zdjęć...mnie zirytowało coś innego (mimo, że Sonia jest na podium), że nie ma wystarczającej ilości zdjęć dobrej jakości i w związku z tym wejdą zdjęcia spoza plebiscytu (tak zrozumiałam), ale nie ejstem z tych, co tylko krytykują...zadzwoniłąd zis do mnie moja wetka z pytaniem czy będzie kolejny kalendarz, bo sama jest chętna i jeszcze paru pacjentów (wiecie dlaczego...dostała taki mały prezent na gwiazdkę). Ja poczekam na gotowy projekt, cenę i drogi dystrybucji...wtedy wypowiem się na temat kalendarza, na razie mamy za sobą mniej lub bardziej udany plebiscyt, ot co.
izaA pisze:(...)zadzwoniłąd zis do mnie moja wetka z pytaniem czy będzie
kolejny kalendarz, bo sama jest chętna i jeszcze paru pacjentów (wiecie dlaczego...dostała taki mały prezent na gwiazdkę). (..)
pini1 pisze:...projekt kalendarza powinien byc do konca tygodnia jak Graficzka sie wyrobi
kasia essen pisze:na swoja fotke głosowałam tylko raz,sadziłam ze wysoka jakosc pozwoli zakwalifokowac sie do tej 12a szkoda,bo sie rozczarowałam,
Użytkownicy przeglądający ten dział: ewar i 365 gości