Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nah pisze: Teraz jest to najgorsze świństwo. Ten wyrzut w oczach mówi wszystko: "jak mogłaś?"
debora_ pisze:witam wszystkich jestem tutaj nowa i własnie szukam dobrej karmy dla moich kotek mają po roczku i sa po sterylizacji obecnie daje im suchą karmę Animonde Rafine cross co o niej sadzicie ?
izaA pisze:Ja nie namawiam do odchudzania chudych kotów...
Nah pisze:izaA pisze:Ja nie namawiam do odchudzania chudych kotów...
tu właśnie mam problem - w obiektywnym stwierdzeniu czy Greebo jest chuda czy już nie. Dla mnie to chuchro ale TŻ mówi do Niej per grubasie (bezczelny)
Zuza-Figa pisze:Kaśka, nie ma nic gorszego w kotach osiedlowych, tylko że to jest drogei i ja jej to żadko kupuje !
Kurcze, to teraz boję się zamówić Acane, bo jeszcze jej nie zasmakuje!
Ale kiedyś jak nic nie wiedziałam o karmach to nawet dostała karme produkowaną dlA TESCO a i tak to zjadła...
Nah pisze:Ale tak próbuję na Nią obiektywnie bez sentymentu spojrzeć - to Ona śmiszna jest trochę - dużo tułowia, taki mały łepek i chuuuude dłuuugie łapy. Czy to możliwe że jej jedzenie w korpus tylko idzie?
kasia essen pisze:Zuza-Figa pisze:Kaśka, nie ma nic gorszego w kotach osiedlowych, tylko że to jest drogei i ja jej to żadko kupuje !
Kurcze, to teraz boję się zamówić Acane, bo jeszcze jej nie zasmakuje!
Ale kiedyś jak nic nie wiedziałam o karmach to nawet dostała karme produkowaną dlA TESCO a i tak to zjadła...
jasne ze drogie i nie dziwie się że rzadko kupujesz,dlatego kupienie udka z kurczaka bardziej sie opłaca,a jak boisz się że kot nie będzie jadł to spróbuj z kimś kupić na spółke
i jednak wolę jak mówią do mnie Kasia lub Katarzyna,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasiek1510 i 214 gości