Sonia na etacie niańki - szuka domu dla przybranych dzieci!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto lis 21, 2006 22:08

hihi :) Rodzinka Ami z pewnością.
Zwróć uwagę na jej spojrzenie, jej ubarwienie, jeśli jest starsza to pewnie moja tak się właśnie wybarwi, na niebiesko.. czyli to tak będzie :)
Kicia prześliczna oczywiście, z tego samego miejsca więc pewnikiem to rodzinka, ile ona może mieć? Co do tej agresji to niestety po tym co przeszła... ale to się da załagodzić! :)
Pozdrawiam słodko :)

ps. Aga, mieszkasz blisko centrum?
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Od: Wto sie 08, 2006 0:59

Post » Wto lis 21, 2006 23:20

dominik pisze:hihi :) Rodzinka Ami z pewnością.
Zwróć uwagę na jej spojrzenie, jej ubarwienie, jeśli jest starsza to pewnie moja tak się właśnie wybarwi, na niebiesko.. czyli to tak będzie :)
Kicia prześliczna oczywiście, z tego samego miejsca więc pewnikiem to rodzinka, ile ona może mieć? Co do tej agresji to niestety po tym co przeszła... ale to się da załagodzić! :)

ale ona nie jest agresywna i dlaczego z tego samego miejsca? kurcze, czy ja gdzieś zbładziłam?

Tweety

Od: Nie mar 05, 2006 2:12

Post » Śro lis 22, 2006 0:15

Raczej nie Ty ;)

Gem

Od: Czw paź 12, 2006 16:37

Post » Śro lis 22, 2006 1:01

Tweety pisze:ale ona nie jest agresywna i dlaczego z tego samego miejsca? kurcze, czy ja gdzieś zbładziłam?

Dominik ma kotke z Zakopanego z jednego z poprzednich rzutow - podobna w zarysie i ksztalcie do tej kotki.
" (...) Ty nieuku pisowski!"
"Ale zawsze można zmądrzeć, naprawdę. Miejcie odwagę, spróbujcie! Chyba że nadal wolicie być w sekcie, w której wasz guru robi z Wami co chce i kiedy chce."
Obrazek
https://www.sklepjubilerski.com/porady- ... jubilerski, cytaty: 1.S. Niesiołowski, 2. D.Wildstein

Liwia

Od: Pt gru 03, 2004 19:58

Post » Śro lis 22, 2006 9:44

Tweety pisze:ale ona nie jest agresywna i dlaczego z tego samego miejsca? kurcze, czy ja gdzieś zbładziłam?

Ami też jest za Zakopanego, jest bardzo podobna do kotki z tego wątku - wystarczy spojrzeć na pyszczek i oczka, do tego jest również długowłosa i nie wiadomo jeszcze czy nie okaze sie byc niebieska wlasnie :) Pewnie wiec to jakas rodzinka jest.
Ami była trochę agresywna jak ją brałem, gryzła jak coś się jej nie podobało i nie dawała się dotknąć, odniosłem wrażenie, że tu jest tak samo, dlatego takiego słowa użyłem. Ale cokolwiek nie przeszła to na pewno jeszcze odzyska ufność :) Dziś rano miałem mruczenie stereo w łóżku - Ami i Malwa takie koncerty mi dają o poranku zawsze :) Aż by się chciało poleżeć trochę dłużej i wygłaskać je do woli :)

ps. Pytałem czy mieszkasz gdzieś blisko centrum bo chciałbym się do Ciebie wprosić i poznać "rodzinkę" Ami :) napiszę PW :)
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Post » Śro lis 22, 2006 10:53

a to już wszystko jasne i mieszkam właściwie w centrum:-)
Przy okazji, Sońka miała robione testy na białaczkę i FIP-a i oczywiście ujemne:-)

Tweety

Post » Śro lis 22, 2006 10:59

Tweety pisze:czy ktoś jest jeszcze chętny na śliczną Sońkę? mam wolne szóste miejsce na liście

Mam rozumiec że jest juz pięcioro chętnych na to cudo?
A jak ona się odnosi do twoich kotów - może iść do domku z kotem?

realka

Od: Pon kwi 25, 2005 19:35

Post » Śro lis 22, 2006 12:44

Tweety pisze:a to już wszystko jasne i mieszkam właściwie w centrum:-)
Przy okazji, Sońka miała robione testy na białaczkę i FIP-a i oczywiście ujemne:-)

Czy otrzymałaś moje PW? Możesz na nie odpowiedzieć? :)
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Post » Śro lis 22, 2006 12:58

Tweety pisze:
dominik pisze:hihi :) Rodzinka Ami z pewnością.

ale ona nie jest agresywna i dlaczego z tego samego miejsca? kurcze, czy ja gdzieś zbładziłam?

Ja też miałam takie skojarzenie jak Dominik. Kiedy przeczytałam pierwszy raz o koteczce, od razu stanął mi przed oczami podpis Dominika :) coś w tym musi być :wink:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Śro lis 22, 2006 13:16

dominik pisze:
Tweety pisze:a to już wszystko jasne i mieszkam właściwie w centrum:-)

Czy otrzymałaś moje PW? Możesz na nie odpowiedzieć? :)

nie mogę, bo nie dostałam:-)

Tweety

Post » Śro lis 22, 2006 13:20

a na e-mail? :) mozeliwe ze pomylilem te dwa przyciski :/
jak nie to pisze nowe :)
Dominik, Ami & Malwa
Obrazek

dominik

Post » Śro lis 22, 2006 13:23

realka pisze:
Tweety pisze:czy ktoś jest jeszcze chętny na śliczną Sońkę? mam wolne szóste miejsce na liście

Mam rozumiec że jest juz pięcioro chętnych na to cudo?
A jak ona się odnosi do twoich kotów - może iść do domku z kotem?

jenda moja kocica próbuje nawet syczeć na Sonkę ale ta bez żadnych oporów odpycha moją Zuzke od jej własnej miski i bezczelnie wyżera, na co Zuzka spogląda z niebotycznym zdziwieniem w oczach :wink:

Tweety

Post » Śro lis 22, 2006 14:56

Biedna kicia, az mnie dreszcz przeszedł jak przeczytałam jej historię... A tak lubiłam Górali, hmmm... Właśnie szukam kotka i jeśli mam szansę to BARDZO chętnie przygarne koteczke!

Oskar

Od: Śro lut 13, 2002 12:22

Post » Czw lis 23, 2006 19:28

czyli rozumiem że będziesz sprawdzać domki?
A jak z jej płucami?

realka

Od: Pon kwi 25, 2005 19:35

Post » Czw lis 23, 2006 22:03

realka pisze:czyli rozumiem że będziesz sprawdzać domki?
A jak z jej płucami?

zawsze sprawdzam domki, wolę, żeby kot dłużej u mnie został niz źle trafił. Na kota trzeba sobie zasłuzyć
Co do zdrowia Sońki to powoli kończymy chorować :D Jeszcze tylko kwestia ciąży

Tweety

[poprzednia][następna]