aamms pisze:Ciekawe jak zadbają dzisiaj po pracy..
No nie.. kociaste pospały się tak, że nawet nie zauważyły, że wróciłam do domu..

Mam nadzieję, że na dzisiaj już koniec występów..

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aamms pisze:Ciekawe jak zadbają dzisiaj po pracy..
rambo_ruda pisze:aamms...przyłącze się do klubu, u mnie to normalka ostatnio wstawać o 3.37 tudzież 5.14 bo słysze drapanie kuwety- a jak jest brudno to mój książę mi nasra do wannywięc wole wstać i posprzątać... z kolei czasem niespodzianka i tak czeka, np kupa obok kuwety. musze kupić kryte tylko gdzie to wstawić?
aamms pisze:Dzisiaj dla odmiany miałam same aniołki.. Pięknie zjadły, nie właziły do misek w trakcie nakładania jedzonka, wszystkie produkty przemiany materii wylądowały w kuwetce.. nawet Suffkowe..![]()
Ciekawe ile czasu będą zbierały siły przed kolejnym przedstawieniem..
Fraszka pisze:Ammss, Agn - Wasze koty dbają o kondycję swoich pań, ale bez przesady, nie chodzi im aby się przetrenowały.![]()
Fraszka pisze:A tak trochę OT kotów, to niegdyś, w zamierzchłych już czasach mojego wczesnego dzieciństwa, (a znam to z opowiadań starszyzny rodzinnej) kiedy przychodziła do naszego domu jedna z moich cioć, to ja siadałam od razu na nocnik, koniecznie w bezpośrednim sasiedztwie owej cioci, nawet gdy podano obiad... nie pamietam, co ta moja manifestacja miała oznaczać.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 379 gości