Królewna Czekoladka, Krokodyle i Tygrysy (s. 103)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lis 16, 2006 6:13

Gratulacje Wielbłądziu :D .
Czekunia Ciebie nie ma, a my.... czekamy i tęsknimy :roll: . Wracaj szybciutko!
Obrazek

gattara

Od: Czw kwi 20, 2006 7:03

Post » Czw lis 16, 2006 9:38

Wielbłądziu tak trzymać :ok: :ok: , a co do Julusia to pamiętaj, że każda potwora znajdzie swojego amatora :wink: (ale tu nasuwa się odpowiedź - czy każdy amator chce swego potwora, ale ta odpowiedź to szczegół, bo przeważnie amator chce swego potwora)
A ty Czekuniu się nawet nie wygłupiaj, że przez tydzień zero wieści, bo takie coś to u nas nie przejdzie :lol: :wink:

Drahma

Od: Śro kwi 05, 2006 9:00

Post » Czw lis 16, 2006 20:22

Drahma pisze:a co do Julusia to pamiętaj, że każda potwora znajdzie swojego amatora :wink:

ta już znalazła :D Juliszek to niestety jeden z moich Drani, męczę się z nim od całych dwóch lat i do adopcji przeznaczam go czysto teoretycznie :wink: żeby Drań się bał :wink:
Czekuunia... co ta Ciocia Kinga nic do nas nie pisze? czyżbyś coś zmalowała i ma Cię dosyć :wink: ...? eee, nie wierzę. Krokodyle, Tygrysy - to owszem, ale Ty, niegrzeczna :wink: ?
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw lis 16, 2006 21:00

:D
Wygląda na to, że Czeko sie rozpanoszyła w domku Kingi. Poza powitalnym ukąszeniem incydentów nie było, chociaż dzieli teraz dom z papużkiem zwanym Orłem i były pewne obawy, czy nie zacznie fruwać :roll:
Ciocia Kinga co rano przysyła meldunki o samopoczuciu i rozwoju sytuacji, ale pewnie nie ma czasu szukać na forum.
Zaraz Cioci podeślę linka, może znajdzie chwilkę, żeby osbiście złożyć sprawozdanie.
Obrazek

agnes_czy

Od: Wto lip 05, 2005 13:48

Post » Pt lis 17, 2006 6:53

agnes_czy pisze:Zaraz Cioci podeślę linka, może znajdzie chwilkę, żeby osbiście złożyć sprawozdanie.

No i na to fanki liczą :wink: .
Przywitać i tak się muszę :lol: , Czekunia jak wróci to sobie przeczyta :D .
Czekusia :1luvu:
Obrazek

gattara

Post » Pt lis 17, 2006 15:16

Czekunia, jak się masz? :1luvu:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Pt lis 17, 2006 18:37

Ciociu Kingo....PROSIMY 8) o zeznania, co słychać u Czekoladki...?
Bo inaczej uschniemy z tęsknoty, albo...zaczniemy Jej szukać. Przez Interpol.
:1luvu:
OUT OF ORDER Obrazek

pixie65

Od: Czw paź 20, 2005 9:53

Post » Pt lis 17, 2006 21:27

Kinga nie moze sie zalogowac na miau, ale napisala sprawozdanie ze zdjeciami :

Czekoladka czuje się dobrze apetyt jej dopisuje i ciągle jest spragniona pieszczot a jak to prawdziwa kocia - kobitka oburza się gdy nie poświęca się jej dostatecznie dużo uwagi. Najbardziej upodobała sobie spanie na fotelu oraz w wolnym czasie siada na parapecie aby dowiedzieć się co słychać u współmieszkańców mojego pokoju czyli rybek :)

Mojego Orła nie widziała ponieważ nie wyraził jeszcze aprobaty na to spotkanie, ale obiecał mi że to przemyśli choć przeraża go myśl o kotecku :)

Pozdrowienia do Czekoladki, Orzełka, rybek i ode mnie

Obrazek
Obrazek
Gunia i Zulka&Fruzia
Obrazek Obrazek

GuniaP

Od: Czw sie 05, 2004 20:34

Post » Pt lis 17, 2006 21:40

z Czekulki kawał kota się zrobił :lol: :lol: :lol:
prawdziwy Kot Zimowy :wink:

Wielbłądzio

Post » Sob lis 18, 2006 6:29

Obrazek
Moje piękne puchate Słoneczko :1luvu:

Czekunia, widzę że świetnie się czujesz na "zimowisku" :wink: . Będziesz miała co wspominać Kochanie jak już wrócisz :D . Miziam od samego rana :D .
Obrazek

gattara

Post » Sob lis 18, 2006 8:42

Pięknota jak nic, ale jakiś większy tron dla księżniczki , bo jakoś tak łapki zwisają :lol: :wink:

Drahma

Post » Sob lis 18, 2006 23:00

TAKIEGO kota to ja muszę poznać :wink: !
sprawdziłam połączenia z Rzeszowem i ... w jakąś sobotę na początku grudnia, dobrze... :lol: ? wpadnę na kilka godzin, moje Draństwo nie puści mnie na dłużej... :twisted: ale czego się nie robi na Księżniczek :1luvu:
tralalala, wreszcie poznasz tę Ciotkę od bombonierek, Czekusiu :wink:
zbajerowałam mamę, żeby do Drani w ciągu dnia zajrzała, zanim do następnego rana os.... cały dom :twisted: , więc jak się mama do grudnia nie rozmyśli - to jestem :lol:

Wielbłądzio

Post » Nie lis 19, 2006 6:35

Widzisz Czekunia jaka wizyta Cię czeka :D . Zobaczysz cioteczkę Wielbłądzia, ja też bym przyjechała - tylko nie mam z kim zostawić moich potttffforów :( . Może kiedyś...
Czekunia :love: :1luvu:
Obrazek

gattara

Post » Nie lis 19, 2006 11:32

Ciocia Kinga była w sobotę w Kundelku i dzielnie robiła fotki wszystkim zwierzaką. Ma pewne problemy z zalogowaniem się na Miau, ale z Czeko raczej nie. Mówiła, że księżniczka ma się dobrze, strasznie ciekawią ją rybki , które stoją na parapecie, no normalnie Czekoladowa fanka rybek :lol: :wink: .
A i Ciocia Kinga obiecywała, że zmusi to Miau do współpracy i napisze jakieś sprawozdanie dla Fanek Czeko, także Dziewczyny będzie dobrze :D :wink:

Drahma

Post » Nie lis 19, 2006 14:35

a ja dziś idę "sprawdzić" Dom dla Biedroneczki :wink: ... biorę moją umowę, ale mam nadzieję, że Domek nie wzbudzi żadnych wątpliwości :wink:
Czekunia, trzymaj pazurki za Nowe Lepsze Życie dla Twojej Kundelkowej koleżanki :) hmm, być może jeszcze wyjdzie na to, że to ja ją będę z tego Rzeszowa wiozła... :D :?:

sama jeszcze jestem jak biedronka, tylko taka brzydka, parchata :twisted:

Wielbłądzio

[poprzednia][następna]