Zapomniałam napisać, że Kluska z wielkim zainteresowaniem oglądała rano razem z Tunią "Zaczarowany ołówek". Telemaniak jakiś, czy có?

Ludziska, bierzcie te kotki, co zostały, one fajooooskie som

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
safiori pisze: domek jest też bardzo fajny![]()
anova pisze:safiori pisze: domek jest też bardzo fajny![]()
Ja też tak myslę![]()
Trzymam kiuki dzisiaj za małą
Ewuha pisze:safiori mówi:
[Tak prawdę powiedzieć to tylko Kira sama ładuje się na kolana z całej czwórki]
jakies masz nieaktualne informacje - hehehe. No fakt, że tylkoino do mnie, ale wskakuje sama Klusko-Foka. Świetnie to wygląda jak zaczyna po mnie jeździć - wczoraj nawet sąsiedzi jej nie przeszkadzali w domaganiu się pieszczot, ale jak oni próbowali, to dostali z łapki
.
W ogóle wczoraj znacznie bardzirej zadomowiona kotka była - szalała na maxa i już coraz mniej przed Tunią ucieka(ła). Heh, już nie ucieka
.
Dziś Tunia postanowiła sama sobie posmarować chlebek masłem na śniadanko. Się okazuje, że Kluska robi wszystko razem z Tunią:-). zdjęcia bedą jak do jakiegoś normalnego kompa sie dorwę, bo tentu sie nie nadaje). Ha, wstały też razem. O 4tej!!!![]()
Tym razem ludzkie dziecko obudziło kocie. Bo coś jej na nodze leżało, no i jak zobaczyła co, to po spaniu było
![]()
.
A w ogóle, to zauważyłam, że nocą to skarpetki i żabocik Kluskowy świecą![]()
![]()
. Jakby nafosforyzowane były. Bardzo dekoracyjnie to wygląda, ale czy to inotyklo w porządku jest?
Ewuha pisze:: .
A w ogóle, to zauważyłam, że nocą to skarpetki i żabocik Kluskowy świecą![]()
![]()
. Jakby nafosforyzowane były. Bardzo dekoracyjnie to wygląda, ale czy to inotyklo w porządku jest?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 28 gości