FA: Cała piątka maluszków ma już super domki!!!

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Pt lis 10, 2006 16:18

No prosze dwie dziewuszki już domki mają jak pięknie!
Chilę mnie nie było a tu tyle się dzieje :P
Pozdrawiam
Paulina z Abi, Laylą, Halo i Teodorkiem.

paulinatob

Od: Sob lip 15, 2006 10:57

Post » Sob lis 11, 2006 15:40

Nadal trzy piekne dziewczyny szukają domków . Co jedna to ładniejsza. :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Od: Pt sty 07, 2005 21:13

Post » Sob lis 11, 2006 19:24

Tak to już Pan Kotek Filipek pojechał do domku :D :balony: :balony: :dance: :dance2: :balony: :dance: :dance2: a u nas smutno się zrobiło jedyny koci pan zniknął i zostały same panny :twisted: Kaja jedzie do domku w poniedziałek a w domu pozostaną trzy ślicznotki. Stan zakocenia maleje :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Nie lis 12, 2006 11:08

Do jutra osiwieję naturalnie i już nie będę musiała się farbować, coby babciny kolor na głowie mieć ;-))). Średnio 5 razy na godzinę odbywa się nagabywanie o Zuzię (znaczy Kaję), że ona tęskni jest mi wyjaśniane ;-)) i, że dziecko małe się bardzo o nią martwi ;-))). Wczoraj, po telefonie "kontrolnym" trochę się uspokoiło - na drzemkę, ale później musiałam cuda wymyślać, bo mała chciała dzwonić i rozmawiać z kotkiem, a nie z ciocią ;-))). No jaja będą ;-)). Dobrze, że poniedziałek już jutro ;-))[/quote]
Ewuha & Kluska & Zosia
Obrazek

Ewuha

Od: Wto cze 08, 2004 19:05

Post » Nie lis 12, 2006 12:49

Tak jak pisala Safiori mały pojechał...bedzie mruczeć teraz swoim własnym ludziom.....Filipku wszystkiego dobrego :balony: :dance: :balony: :dance: :balony: :balony: :dance: :balony: :balony: :dance:

A cztery dziewuszki zostały same.
No....w domu u Safiori kobity rządzą....panowie w zdecydowanej mniejszośći 8) oj zdecydowanej....
Ewuha rozmowa z kotkiem przez telefon z pewnością byłaby ciekawa...dla kotka też:) i do zobaczenia w poniedziałek...

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Nie lis 12, 2006 16:41

Tak bardzo fajnie się rozmawiało z malutką i rozumiem ją że wolałaby porozmawiać z Kają a nie z ciotką :D :D Niestety Kaja jeszcze nie umie rozmawiać przez telefon ale może kiedyś... :wink: Tak, jutro Kaja zamelduje się u was. Narazie broi z siostrami.
Najbardzie przytulasta jest Kira. Mały czarny diabełek ładuje się bez 88888888888888888888888888888888888888pardomu na kolana :D no i pomaga mi w pisaniu :roll: :twisted:
Ostatnio edytowano Pon lis 13, 2006 14:42 przez safiori, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pon lis 13, 2006 8:13

DObre wiadomości....
to juz tylko trzy śliczne dziouchy szukają domków :D
rodzynek jak zwykle najszybciej został wyciągnięty z ciasta :twisted:
ach tym rodzynkom zawsze najlepiej 8)
Bolesław
Obrazek

agueska

Od: Śro gru 21, 2005 8:47

Post » Pon lis 13, 2006 12:57

[Ewuha rozmowa z kotkiem przez telefon z pewnością byłaby ciekawa...]

no co, no co? ;-)) Jak byłam w Australii, to z Bestią gadałam przez skype'a, to dlaczemu dziecko małe przez te parę ulic nie może, hę? ;-))

hehe, juz tylko parę godzin, a się doczekać nie mogę - mała pewnie z wrażenia nie pośpi po obiedzie, a wieczorem z powodu kotka nie będzie mieć na to czasu - hihihi, no będzie jazda ;-))[/quote]
Ewuha & Kluska & Zosia
Obrazek

Ewuha

Post » Pon lis 13, 2006 13:03

Hop małe dziewuszki! :D
A jutro mamy spotkanie w sprawie Jagódki lub Kiry.
Trzymajcie kciuki :)

anova

Od: Śro lis 02, 2005 14:33

Post » Pon lis 13, 2006 14:40

W takim razie mocno :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: za Kirunie to najwiekszy pieszczoch po Filipku z całej piątki. No i najbardziej przebojowa dziewczyna.

Ewuha szykuj się szykuj już niedługo godzina "0". :D :D :D i Kaja obejmie rządy w twoim domu.
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Pon lis 13, 2006 15:04

no jeszcze godzinka z ciutem do końca pracy i galopem do domq. Tunia jednak zasnęła po obiadku, więc będzie w pełni sił ;-)). Ciekawam o której panny dziś spać pójdą ;-)) I czy razem ;-))
Ewuha & Kluska & Zosia
Obrazek

Ewuha

Post » Pon lis 13, 2006 20:53

:dance: :dance: :dance2: :dance2: :balony: :dance: :dance2: :balony: :dance: :dance2: Tak Kajunia już w swoim domku. Kolejny maluszek ma domek. Będą ją rozpieszczać; 1 para malutkich rączek i para dużych rąk, no i oczywiście czekamy na relacje o kotusi :D :D :D :D :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Wto lis 14, 2006 7:35

Kajunia lub razcej Zuzia albo może Kluseczka :wink: juz u siebie :balony: :dance: :balony: :dance: :balony: :balony: :dance: :balony: :dance: wszystkiego najcudowniejszego kruszynko!!!!!

Na kochajace domki czekają nadal - Klara i Viki i Kira (tu prosba o ogromne kciuki)

justin888

Od: Pt sie 12, 2005 17:40

Post » Wto lis 14, 2006 8:47

Dobrze poinformowane źródła donoszą że Kaja to teraz Kluseczka :D :D :D Pieknie zroniła sioo do kuwetki i było udeptywanko i motorek trajkoczący :D :D :D i Ewuha czekamy na zdjęcia i i informację o małej. :D
Obrazek1% dla zwierzaków

safiori

Post » Wto lis 14, 2006 9:20

Hehe - już mamy ustalone - jednak Kluska - bo taka Kluseczka i taka słodka. Dzikus mały. Zdecydowanie będzie potrzebowała trochę czasu na przywyknięcie do towarzystwa kotów bez futra i do tego takich wielkich :P , choć spodziewałam się wiekszych lamentów w nocy z powodu braku rodzeństwa, a tu spokój w zasadzie.
Sioo do kuwety było wieczorem, potem ją złapałam (hehe, ma gdzie ukrywać się i zwiewać) i, dostała do polizania na palcu kaszkę truskawkową (baaardzo dobra, uznała, palec też może być), ale tylko ociupinkę, coby obłaskawić szaleńca :lol:. Po zlizaniu wszystkiego, ucieczka pod kanapę. No, to zajęłam się dzieckiem - nie wiem jak mogłam w ogóle :P "miau, trrrut, ja tu jestem", dobra, złapałam jeszcze raz, no i się zaczęło: traktor, a właściwie chyba kombajn bizon :P + wtulanie się w zgięcie łokcia, a tam w pobliżu, o, coś miękkiego :oops: , można udeptać, koszulkę da się ssać, no pięknie, kólka poszły do góry i brzucho do głaskania dostałam, to juz w ogóle fajosko się zrobiło. No, ale trza było Tunię spać położyć, więc kotko znów pod kanapę. Skandal, jak można :placz: ! Dobra, dzidziuś wymyty, zaopatrzony w smoczki i kakałko, leży sobie i przysypia, a tu nagle :surprise: a kuku i hop, więc ze spania nici. W końcu dziecko padło w okolicach 21. Kluska w nogach :dance: , czyli pełnia szczęścia.
A potem okazało sie, że w dużym łóżku też jest fajnie, można poskakać, trochę spać, ale o 4 rano zdecydowanie dziecko potrzebowało pieszczotek. Metodą foki wślizgiwało się między mnie, a prześcieradło, domagało głaskania, traktorząc przy tym rozkosznie, udeptując, ssąc, no doszłam do wniosku, że chyba mam w sobie coś z kota :cowsleep: , bo to już drugie kociątko domaga się mleka ode mnie :P :P :P (Bestia robiła to samo). Po godzinie takich zabaw, zdecydowała się spać, mocno przytulona, ale wtedy wstała Tunia :? :wink: . No i tym sposobem nie śpię sobie dziś od 4tej :dance2:
Trochę martwiłam się, że Kluska nie je, ale już dostałam wiadomość, że wciąga Royala - wie kocinka co dobre (miała wybór, to, albo purina) :smiech3: - musi w końcu dbać o swoje imię :ryk:
Ewuha & Kluska & Zosia
Obrazek

Ewuha

[poprzednia][następna]