ciocia pixie pięknie dziękuje za troskę o zdrówko i pozytywne rozpatrzenie prośby

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:a już myślałam gattara, że mnie przegoniłaś bo jak ktoś ma sześć i siódmego znosi, tzn. że jest z nim już bardzo źle , przez chwilkę myślałam, że z Tobą jeszcze gorzej niż ze mną, skoro aż dwa na raz zupełnie nie spojrzałam, że ten jeden jakiś taki azorkowaty
agnes_czy pisze:Jestes samorodnym talentem psychoplgicznym cz kształconym
gattara pisze:Czekunia jutro ważny dzień, mój Kiwaczek idzie na zabieg. Trzymaj kciuki za mojego maluszka... rany boskie , dawno się tak nie bałam
![]()
Czekoladka jak widać czuje się dobrze już sie zaaklimatyzowała. Jak ją nie drapie to siedzi obrażona tyłem do mnie jak to widać na jednym ze zdjęćJedynie podczas posiłku moge zrobić jej zdjęcie bo inaczej to tuli się do mnie i mruczy i nie mam jak jej pstryknąć fotki. jest kochana teraz właśnie po wieczornych pieszczotach śpi sobie u mnie na łóżku (oczywiście na podusi z rekinkiem
)ciekawe czy tej nocy też będzie tam spała bo poprzednią spędziła pod biurkiem i tylko od dwa razy była sie przespacerować do kuwetki. Jest bardzo miła je grzecznie zarówno jedzonko jak i wieczorną tabletkę.
Pozdrawiam
Kinga
Drahma pisze:gattara pisze:Czekunia jutro ważny dzień, mój Kiwaczek idzie na zabieg. Trzymaj kciuki za mojego maluszka... rany boskie , dawno się tak nie bałam
![]()
Kciuki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za kiwaczka zaciśnęte u mnie par trzy
, a tak na marginesie w której lecznicy Kiwaczek ma zabieg
![]()
![]()
Bo chyba się domyslam w jakiej, a jak w tej co myślę i ten lekarz o którym myślę to będzie dobrze, ale
![]()
![]()
![]()
trzymamy
gattara pisze:Drahma pisze:gattara pisze:Czekunia jutro ważny dzień, mój Kiwaczek idzie na zabieg. Trzymaj kciuki za mojego maluszka... rany boskie , dawno się tak nie bałam
![]()
Kciuki![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
za kiwaczka zaciśnęte u mnie par trzy
, a tak na marginesie w której lecznicy Kiwaczek ma zabieg
![]()
![]()
Bo chyba się domyslam w jakiej, a jak w tej co myślę i ten lekarz o którym myślę to będzie dobrze, ale
![]()
![]()
![]()
trzymamy
W "Centaurze" u dr Tomka Mrozowskiego. Dzięki za wsparciei tak chodzę po ścianach
.
Czekunia, na wczasach jesteś równie piękna jak w domku. Bądź bardzo grzeczna dla cioci Kingi
i szybciutko wracaj bo bardzo tęsknimy.
Wielbłądziu![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Evilus, kasiek1510, Meteorolog1 i 151 gości