Maciuś Burasek - już rok jestem u siebie :).

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon lis 06, 2006 17:14

Olinko, a może powinnaś wszystkie swoje "tymczasowe" koty dawać mi na przechowanie? :wink:
Co tylko do mnie trafią, to zaraz pojawiają się chętni z fajnym domem dla kociaka :lol:

A Maciek jest wyjątkowy - fakt :)

Justyno, mam nadzieję, że Twój dom będzie dla Maćka już końcową i najlepszą z możliwych przystanią :) Pozdrawiam i witam na miau.
"Idiotów jest niewielu, ale są tak sprytnie rozstawieni, że trafiasz na nich na każdym kroku."

mircea

Od: Śro lip 13, 2005 0:59

Post » Wto lis 07, 2006 13:40

Justyna wczoraj pisała, że chłopaki ustaliły wstępnie hierarchię - Maciuś górą :oops: :wink:.
Mam nadzieję, że to wszystko się ułoży dobrze.
To cud, że Maciek trafił na tak wspaniałą osobę jak Justyna.
Teraz właściwie wszystko zależy od niego, od jego zachowania, od jego zdolności przystosowawczych, od tego czy pokaże jaki jest przekochany...

:D

Można by chyba przenieść wątek na Koty - oby tylko nie zapeszyć.

Olinka

Od: Pt wrz 24, 2004 16:21

Post » Wto lis 07, 2006 20:49

Mysle ze mozna przenieśc :D jestem dobrej mysli co do przyszlosci maciusia :D
Żegnaj Budusiu......tęsknimy

moś

Od: Wto lip 06, 2004 16:48

Post » Śro lis 08, 2006 15:20

no może, tak ostrożnie, przenieść wątek Maćka na Koty... :-)
wszystkiego najlepszego w nowym domku Bure Słoneczko :-)
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Śro lis 08, 2006 21:31

witajcie :) Maciuś z dnia na dzień czuje się tutaj coraz bardziej swobodnie. Misza już wie,że Maciek jest szefem i nawet za bardzo się nie sprzeciwia :)
cieszę się,że kociaki doszły do porozumienia, bo na początku wyglądało to groźnie i prawdę powiedziawszy miałam lekkie obawy, czy się "dotrą". ale jak widać, wszystko jest na jak najlepszej drodze. cieszy mnie również fakt,że rytm snu im się stabilizuje-potrafia już przespać od 23 do 5 z przerwą na głaskanie ok. 3 :)
Olinko-Maciuś zaczyna sie tulić :) i dziękuję za wszystkie ciepłe słowa pod moim adresem.
cudnie jest mieć dwa tak przekochane kociaki w domu :)
pozdrawiamy Was serdecznie :):):)[/img]

justyna_m

Od: Pt lis 03, 2006 23:52

Post » Śro lis 08, 2006 21:42

Justynko, to moze załóż twoim rozrabiakom osobny watek na "kotach" i zdawaj nam relacje i opowiadaj o swoich pociechach, wklejaj zdjęcia.. hm? bede czytać - przysiegam :)

moś

Post » Śro lis 08, 2006 22:27

justyna_m pisze:Olinko-Maciuś zaczyna sie tulić :)

Normalnie jestem zazdrosna... :wink:, jak mi brakuje tego zimnego nochala Maciusiowego przytkniętego gdzieś do mojego ramienia albo szyi... Brakuje mi Maciusia na poduszcze, Maciusia pod kocem, Maciusia na stole kuchennym, kiedy wchodziłam do domu.
A mój TŻ mówi dziś - "To kiedy Maciuś wraca, już czas chyba na niego..." :wink: :lol:.
Justyna - cieszę się, że się sytuacja już stabilizuje, bo ten szał po dokoceniu może trwac o wiele dłużej, zanim się kociaki na dobre dopasują.
Mam nadzieję, że będzie coraz lepiej i coraz spokojniej.

Olinka

Post » Pt lis 10, 2006 10:12

A co u Maciusia i może by tak jakieś zdjęcia - bo ciocie tęsknią ...
"Gdzieś na dnie, to tu gdzie jestem ... nie ma słońca ..."

Gdy na świat przychodzi dziecko ...
Nowiny ze Mchów

pupus

Od: Czw lut 23, 2006 9:47

Post » Sob lis 11, 2006 0:19

no i gdzie przeniesienie na "koty"?musialam tutaj prowadzic wykopaliska 8)

moś

Post » Sob lis 11, 2006 0:51

Ja jutro idę do Maciusia w odwiedziny :D .
A Maciuś odwiedził wczoraj z Justyną i Miszą weterynarza i, ponieważ jest okazem zdrowia, został powtórnie zaszczepiony.

Olinka

Post » Sob lis 11, 2006 20:03

Odwiedziłam dziś Maciusia.
Mogę napisac tylko jedno: Maciuś znalazł swój dom.
Czuje się tam świetnie, przytył nawet trochę w ciągu ostatnich dziesięciu dni, tuli się do Justyny i żyje w pełnej symbiozie z Miszką.
Miszka ma niewielkie problemy z uszkami (Justyna przepraszam jeszcze raz za tę wpadkę z wetką), ale wydaje się, że jest całkowicie zadowolony z obecności Maciejka.
Tacy ludzie jak Justyna i takie domy przywracają wiarę w człowieka w ogóle, i jeszcze w to, że na każdego kota gdzieś czeka ten jego jedyny, wymarzony dom.
Maciuś wiele doświadczył od ludzi, niekoniecznie dobrego i cieszę się, bo pomimo mojego wrodzonego pesymizmu :wink:, wreszcie mogę byc o niego spokojna.

Proszę o przeniesienie Maciejka na "Koty", jeśli Justyna zechce, będzie tam pisała w jego wątku, ale na pewno Maciuś Burasek może już zniknąc z Kociarni, on już nie szuka domu.

:D

Olinka

Post » Nie lis 12, 2006 9:07

hej:) Olinko-bardzo dziękuję za odwiedziny. zapraszamy zawsze, kiedy tylko będziesz chciała wytulić Maćka. zgadzam się,żeby temat Maciusia przenieść na "koty". w tym tygodniu postaram się zamieścić zdjęcia chłopaków (może uda mi się uchwycić ich podczas turlania, chociaż Miszka przez te uszy jest bardziej ospały). pozdrawiamy :)

justyna_m

Od: Pt lis 03, 2006 23:52

Post » Nie lis 12, 2006 11:51

Cieszę się bardzo, że taki CUD dom Maciek znalazł :D :D
Czekamy na fotki.
moja trójka ObrazekObrazekObrazek

Punto [*] 03.08.2013.

dzioby125

Od: Pt paź 21, 2005 20:03

Post » Nie lis 12, 2006 12:49

Bardzo się cieszę, że Maciuś trafił do super domku. Czekamy na zdjęcia urwisów.

Hannah12

Od: Czw sie 11, 2005 11:57

Post » Nie lis 12, 2006 13:00

Podczytywałam ze smutkiem losy Maciusia. Bardzo się cieszę, że los się odmienił i że Maciuś znalazł swych cudownych dużych :D

Może ja też w końcu znajdę jakiś fajny domek, który zechce obie moje dziewczynki razem :roll: powoli trace nadzieję..
Obrazek Obrazek
z nami także 4kocie ogony i jeden psi

Klaudia

Od: Wto cze 01, 2004 21:30

[poprzednia][następna]