SŁODKA KROPECZKA już znalazła swoich dużych :)

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt lis 10, 2006 12:29 komu słodka Kropka??????

Witamy wszystkich zaglądających :lol: no może nie z rana ale ,spacerki i śniadanko dla dziadka czyli kierowcy osobistego Kropci :wink: Na spacerki Kropcia wybiera się z psami i musze bardzo uważac aby jej nie przyciąć drzwiami albo nie zostawić na schodach :evil: bo potrafi skutecznie zakamu-
flować się w futra i wyjść ,niestety jak widać uczy się ciągle pisać na klawiaturze :evil: ,bez niej nie robie kroku :lol: no chyba że wychodze z domu ,bo jak jestem to nawet spać kładzie się na kolana :lol: Komu słodka Kropka :?: :?: :?: :?: :?:
Obrazek

dorcia44

Od: Pt maja 19, 2006 20:20

Post » Pt lis 10, 2006 18:00

Widze poprawe -tak dziś usłyszałam :lol: no ja też widze ale to jeszcze za mało aby Kropuleca nazwać kociakiem zdrowym ,jest brzuchata i taka lśniaca jak tylko czarne moga być :D no i czeka na poważne oferty :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Pt lis 10, 2006 18:07

To cudnie :ok: domki mogą się już ustawiać w kolejce :D
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

Post » Pt lis 10, 2006 22:34

Tak po mału możemy szukać domciu ,ale wolałabym szybciej bo ten głąb niunia ja pod swetrem i jeczy - no zobacz jak ją można oddać i dalej coś mamrocze a ja udaje że głucha jestem :evil: Ludziska pomocy chłop mi zwariował :evil: Kto chce kropcie :?: :?: :?: :?:Kropci mija katar ,boje sie cieszyć ale poczuła otwieraną puszeczke i aż miałczała żeby jej dać ,nie musialam na smaczek do ryjka tylko sama cap i mnia,mnia :wink:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lis 11, 2006 1:12

Była u mnie koleżank ,popatrzyła na moje koty i pyta - wręcz sugerujeTY DOROTA TO JAKIEŚ STERYDY IM DAJESZ - takie wielkie i potęzne , o a co Kocie wisi na dole - no to mówie zże kota ma tam schowek na zime :wink: obejrzała moje malusie kotunie i zabrała się za Kropcie,dałam jej nawet pomacać ,ale Kropcia miałczała ,a do Gosi poszła bez problemu :roll: :wink: dodała tez że jej koleżanka myśli o dokoceniu ,nastawiłam ucha dwa i słucham ,jedno już ma z adopcji i z umowa ,myśli o drugim ,może o Kropci :?: No rozwód wisi w powietrzu...... :evil: jak nic rzuci mnie dla Kropci :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lis 11, 2006 8:12

Trzeba się szykować do weta,wcale nie chce nam się wstać :cry:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lis 11, 2006 12:39

Kropcia już po zastrzykach,dziś był pan wet. obejrzał fachowym okiem ,pomacał ,zajrzał do gardziołka i do ucha bo coś trzepie lewym ,nic nie zobaczył 8O zobaczył za to pełen brzuszek i stwierdził że ona taki grubasek jest ,ale mnie to ucieszyło ,mam tego swiadomość , ale jak je to ok :lol: gorzej gdyby nie jadła :cry: no i powiedział że chyba w poniedziałek konczymy znęcanie się nad koteczką ale na kontrol przyjeżdzać będziemy :wink:
KOMU ŚLICZNĄ KROPECZKE :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?: :?:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lis 11, 2006 16:34 DOMKU GDZIE JESTEŚ???????????

Kropusia dziś oszalała :evil: tak szalała że wszystko wkoło fruwało :evil: jak oszołom ,tłukła rezydentki ,podgryzała ,normalnie zaczepiała do szalenstw i nwet z dwoma jej sie udało,mały grzdyl robi z nimi (z nami też) co chce :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Sob lis 11, 2006 19:35

Słodka jest łobuziarka, rośnie i pięknieje. Trzymam wielkie kciuki za najwspanialszy domek - choć trudno o konkurencję z tym, w którym jest teraz :lol:
Mały żywiołek, niech szybciutko wraca do zdrowia :!:
Pozdrawiamy i przesyłamy głaski :)

Lisabeth

Od: Śro wrz 21, 2005 20:24

Post » Sob lis 11, 2006 22:24

dziękuje :lol: a co tam u twojego towarzystwa :?: jak przebiegło dokocenie :?: kiedy zobacze zdjęcia :?: no Kropcia to mały szatan ,będzie trudno ,pal licho z odgrażaniem TŻ i jego fochami ale mi samej :cry: patrze jak bryka po tym miniaturowym mieszkanku i widze kota szczęśliwego ,ufnego i kochającego ,zero chamulców,uwiodła wszystkich mała ladacznica. :D
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lis 12, 2006 12:33

Wizyta u weta to juz chyba reguła :cry: Kropcia nawet fajnie sie zachowywała,nie darła się i nie chcila zjeść swej wetki :wink: W aucie siedziała na rekach a najchetniej siedziałaby na fotelu lub oknie,jak widać kot uniwersalny nie boi sie odkurzacza ,kocha psy ,i koty,ludzi ,lubi jezdzić samochodem same atuty :lol: Zap[oznała się dziś z sąsiadami którzy chcieli miec kociaka ale białego,jednak kropcia ich zauroczyła ,mają już jednego pupilka ,myśle że Ona wzieła by Kropcie ale ON nie :cry: a to byłby super domek i w tej kamienicy co ja .....
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lis 12, 2006 14:27

A on jej nie chce tylko dlatego, ze mu kolorystycznie nie odpowiada???

nongie

Od: Nie wrz 26, 2004 14:39

Post » Nie lis 12, 2006 15:38

nie ,ja myśle że to względy materjalne , no i obawa że tamtemu będzie przykro ,Niuniek jest chowany na zasadzie dziecka ,tym bardziej że ONA nie miala dzieci i całe uczacie przelali na NIunka,im dałabym w ciemno :cry: Kropcia wystawiła łapki z transporterka i ją zaczepiała to tamta aż łzy miała w oczach ,była już dla niej najpiękniejszym kotem... :lol: Bo Kropcia jest zwykłym kotkiem o zwykłym umaszczeniu ale w tej zwykłości jest NIEZWYKŁA :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Nie lis 12, 2006 21:47

Jutro ma ktoś do Kropci zajrzeć ,mam nadzieje że pod nieobecność TŻ :wink: oczywiście Kropcia sie leczy i tak nie można jej zabrać,kurcze jak ja ją oddam :cry: eeee co się martwie to nie Miś ,kolejka sie nie ustawia :lol:
Obrazek

dorcia44

Post » Pon lis 13, 2006 0:08

Trzymam kciuki za słodką Kropeczkę i kochający ją domek :ok:
Spróbuj trochę z siebie dać tym, co mają gorszy świat...
Obrazek ->tu nasz wątek-> a tu album :)

Fraszka

Od: Wto lip 27, 2004 9:04

[poprzednia][następna]