Ale może więcej osób poprosi Szefową i może sie uda, a domek wszystko ładnie opiszę i wogóle - dziewczyny wymyślcie coś pllisss
Moderator: Estraven
agnes_czy pisze:No cóż....... Obawiam sie, że po przypadku Skarpeta nie tak łatwo będzie przekonać Szefową do oddania Biedroneczki przez osoby trzecie, bez osobistego kontaktu, umowy i znajomości domku
Wielbłądzio pisze:Agnes, może mogę pomóc? wybrać się do Domku Biedroneczki i pogadać, jeśli to Wawa? jestem zabiegana, teraz jeszcze na dobry tydzień chora - ale przynajmniej tyle mogę zrobić
![]()
musiałabyś mi tylko wszystko dokładnie napisać, czego muszę się dowiedzieć
agnes_czy pisze:Wielbłądzio pisze:Agnes, może mogę pomóc? wybrać się do Domku Biedroneczki i pogadać, jeśli to Wawa? jestem zabiegana, teraz jeszcze na dobry tydzień chora - ale przynajmniej tyle mogę zrobić
![]()
musiałabyś mi tylko wszystko dokładnie napisać, czego muszę się dowiedzieć
Jeśli by się Asca zgodziła, a Ty byś znalazła czas, to byłaby już jakaś gwarancja i jakiś argument.
Asca- sorki, nie bierz tego osobiście, ale my też nie mamy możliwości odwieźć kotki i poznać jej nowej rodziny. Jestes stosunkowo nowa na forum, więc gdybyś nie miała nic przeciw wizycie Wielbłądzia, to by nas bardzo uspokoiło![]()
![]()
Biedroneczka dziś była tak spragniona kontaktuz ludźmi, że praktycznie nie dała mi możliwości "pogadać" z innymi kotami: tak się tuliła, wspinała, zaglądała w oczy, dawała buziaczki, że nie miałam siły wyjść... najchętniej wzięłabym ją pod pachę i zabrała ze sobą
Asca pisze:Uffffff to mamy jakiś postęp w sprawie.Agnes napisałam ,że jestem nowa naq forum ,bo to prawda dowiedziałam się o tej stronie stosunkowo niedawno i jestem tu codziennie czytając o bidach kochanych ich smutkach i radościach.Nie macie do mnie zaufania.........cóż bywa.Zapraszam więc wizytację do mnie przzywitamy serdecznie i ciepłomożeznajdzie się jakieś ciasteczko nawet
.Czekam.Uściski dla Damy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Silverblue i 218 gości