Dyzio niechciany już w domu. Marzenie się spełniło. Za TM:(

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lis 08, 2006 18:14

Cześć DYZIE :D Z tymi tapetami to Ty uważaj chłopie, bo kiedyś się przykleisz i tak Ci zostanie :lol: Ja ostatnio nosiłem kalkomanie na nosku , miałem piękną Amerykańską gwiazdę i ponoć wyglądałem jak myśliwiec :twisted: Dyziu powiedz Dużemu ,ze jak chce to kiedyś możemy pogadać o samolotach ( pracowałem na lotnisku wojskowym jako technik przy naddzwiękowych , samoloty to moje hobby). Huuuuura ,w sobotę jadę znowu do KRAKOWA :lol: . Duża w piątek będzie w domku , to poproszę ją ,aby puściła jakieś fotki.Niuniuś też ja na blacie w kuchni, bo chce mi wyjeść z mojej miseczki -on jast taki wielki , myślę sobie nieraz, że on wcina jakieś kocie sterydy :evil: . Ale co mi tam i tak go doganiam , jestem lepszy w sprincie ,- ratują go tylko szafki w kuchni , bo ja tam JESZCZE :twisted: ,nie wskakuje , to z powodu starej kontuzji,ale to już niedługo- pracuje nad tym :D Pozdrawiam Was DYZIO :piwa:

Bettie

Od: Pon sie 21, 2006 18:12

Post » Śro lis 08, 2006 20:36

Cześć! Mój Duży chętnie porozmawia o samolotach, ale w normalne dni jest strasznie zmęczony jak wraca wieczorem z pracy. Z Dużą o samolotach nie ma co gadać, ona zwraca uwagę na wielkość i kolory, no i pilotów każe Dużemu wkładać do kabin. Chciała, by Duży zrobił wielki model do postawienia w ogrodzie, ale jak usłyszała, ile to kosztuje, to powiedziala, że już nie chce, bo na jedzonko dla mnie nie starczy, a nas jest tu przecież cała gromada :(
Dyziu, my znamy twoją historię od poczatku. Duża mówi, że jest pełna podziwu, jak cię poskładali. Nacierpiałeś się, brachu, ale warto było, nie?

jupo2

Od: Pt mar 10, 2006 18:31

Post » Śro lis 08, 2006 21:39

Oj ,nacirpiałem się - nacierpiałem :( . Tylko dzięki Iwci, jestem zdrowy i nowym Dużym , bo dali mi tyle ciepła i radosci, teraz mogę się wylegiwać, psocić i robić wszystko a oni i tak mnie miziają i mówią ,że bardzo mnie kochają i nikomu już mnie nie oddadzą :P -bo i nigdzie się nie wybieram ,jest mi tu bardzo dobrze . Niewiem czy się nie przesłyszałem , ale Duża ostatnio gada coś o jakinś MAINKUNIE 8O (co to jest - ? ) ------------------- NIE !!!!!!!!! Niuniuś mi właśnie powiedział , że to jest WIELKIIIIIIIIIIIIIIIIIIII KOTTTTTTTTTTTTTT . No to będzie jazda , pokazemy temu KOTECKOWI kto tu jest szefami- ja się załamie . .Idę z Niuniusiem na naradę wojenną . :regulamin:

Bettie

Post » Czw lis 09, 2006 20:10

Łoj, to będzie sie działo! Moi Duzi też marzą o "Miaukunie", ale na razie my im musimy wystarczyć. To dostarczamy tyle rozrywki, by nie mieli ochoty na więcej :D Dziś Milusia zwaliła z szafy model samolotu. Duża nie wie, czy sie coś nie zniszczyło, a Duzego jeszcze nie ma. Strach się bać :oops: Na szczęście to taki stary... Dużemu też już spadal w trawę, a ta szafa nie jest aż taka znów wysoka...
A ja dziś w nocy zrobilem w sypialni pułapkę na intruzów i rozsypałem szpilki z przybornika na długopisy i takie tam :twisted: Ale Duża wszystko wyzbierała :(

jupo2

Post » Czw lis 09, 2006 21:59

Cześć Dyziu :D . Samoloyem się nie martw-po to są, żeby spadać ,ale nie koniecznie z szafy , Milusi będzie to wybaczone. Szpilki , pineski i inne ostre ,są niebezpieczne uważaj bo mogą wbić Ci się w łapkę i będzie bolało 8O . Narzie kończe bo wołają Niuniusia i mnie na kolację . Pa DYZIU

Bettie

Post » Pt lis 10, 2006 22:33

Witajcie!
Duży powiedział, że skrzydło samolotu połamane, ale sklei, więc się Milusi upiekło.
Dzisiaj zająłem na jakiś czas drapak Milusi :D Z góry wszystko lepiej widać :twisted:
W niedzielę mają przyjechać goście- oj, będzie mizianie i podziwianie :dance: Zawsze wtedy przechadzam się z ogonem do góry i udaję wiewiórkę :D
Trzymajcie się chłopaki!

jupo2

Post » Wto lis 14, 2006 18:42

Hej, Dyzie! Dlaczego nikt się nie odzywa? Ja tu zawieram w końcu przyjaźnie, a wy się nie odzywacie :(

jupo2

Post » Wto lis 14, 2006 19:26

Nie zabrali mnie do Krakowa! Jestem ŚMIERTELNIE na nich obrażony! Śmiertelnie. zraniony jestem na wskroś! :crying:

W tej chwili tymczasowo nie mieszkamy w swoim domku, tylko poza wrocławiem. dobrze, ze Niuniuś jest ze mną - we dwoch zawsze rażniej. Niestety nie mamy tam komputera, więc będziemy pisac, gdy nadarzy sie okazja.

Pozdrawiam klub Dyziów i inne kotecki :D

Bettie

Post » Śro lis 15, 2006 12:23

Dyziu, nie zamartwiaj się. Duzi czasami muszą odpocząć od odkurzania sierści i sprzątania kuwet, ale za to będą pewnie miziać podwójnie, bo będą mieli poczucie winy :?

jupo2

Post » Śro lis 15, 2006 12:34

no cześć chłopaki, jestem, jestem i melduję się :-)
jakoś mnie ta jesień usypia aaa ...
tylko bym spał i spał...

Kicia też uwielbia zakopać się w kocyku i drzemiać i tylko ten głupek Rudzio ciągle by biegał, gonił się i boksował... ja sobie wczoraj spokojnie śpię na moim fotelu a ten siada pod fotelem i mnie woła do zabawy
no wydziera się jak poparzony
udawałem, że nie słyszę, myślałem, że się zniechęci pójdzie do Kici, która drzemała z panią na kanapie, ale nie ! ten głupek uparcie się wydzierał, nawet wskoczył na fotel, stanął nade mną i miaukolił mi nad uchem
ja dalej udaję, że śpię i nie słyszę, więc ten mały rudy, bezczelny chudzielec pacnął mnie łapą w nos
no jak ja się w końcu wkurzyłem wrrr, no mówi Wam, no tak go pogoniłem, no co za wychowanie wrrr
dzisiaj sobie wkładam zatyczki do uszu i cześć :-)

miłych snów chłopaki
zaspany jesienno-zimowym snem Dyyyyyziooooooooo.... oooooo...
Obrazek

pisiokot

Od: Śro maja 03, 2006 15:37

Post » Czw lis 16, 2006 17:22

Witajcie!
Co wy takie stare dziadki jesteście? Ja tam sobie lubię za Milusią pobiegać, a czasami to ona mnie goni :D Chowam się za zasłonki i mnie nie widać :twisted: Potem wyskakuję i...tylko puch leci :smiech3: Wcale nie jestem senny. Kiedyś łazikowałem po nocach, ale Duża mnie teraz nie wypuszcza :cry: No to się przyzwyczajam do spania, ale trudno wytrzymać do 5.30, kiedy zaczyna grać w domu muzyczka :( Dobrze, że miseczka zawsze pełna, to sobie chrupię już od 5.00 :D
A teraz trochę poprzeszkadzam w pisaniu. Mam ochotę na mizianki.
Cześć!

jupo2

Post » Pon lis 20, 2006 20:34

Hej, Dyzie! Też tak macie, że jak wejdziecie na "miau", to czas wam mija lotem błyskawicy?
Narozrabialiście coś? Moja Duża mówi, ze robię się coraz grzeczniejszy i czeka, kiedy zacznę spać na jej łóżku :D Tego ostatniego nie robię, bo najlepsze miejsca zajęli Fuks i Milusia, ale poczekamy-zobaczymy.
Pozdrowionka :1luvu:

jupo2

Post » Czw lis 23, 2006 22:33

Cześć chłopaki :D . Wreszcie jestem w domku, po 2 tygodniach banicji. Siedzieliśmy z Niuniem w takim dużżżżżżżym domku , gdzie mogliśmy się ganiać do woli i ile kocia dusza zapragnie :twisted: Jutro Duża przyjeżdza do nas i jak będę grzeczny to prześle na forum moje nowe zdjęcia -- ponoć się zaokrągliłem---- wielkie halo , idzie zima -wielkie mrozy to i ja jestem większy .Trzymajcie się DYZIACZKI 8)

Bettie

Post » Pt lis 24, 2006 8:19

Fajnie, że się odezwałeś. Ja też lubię biegać po całym dużym domu. Urządzamy sobie z Milusią takie galopady rano i wieczorem. Ostatnio takze Fuks się do nas dołączył :D
Duża kupiła mi drapaczek-falę, żebym nie zjadał kawałków plastiku z mojej ulubionej podkładki z IKEI, ale jakoś nie mogę się do tej nowości przekonać :(
A Duży jest fajny, bo rano zawsze mnie podkarmia szyneczką :dance:
W ogóle fajnie jest, czego i wam, Dyzie, życzę.

jupo2

Post » Pon lis 27, 2006 11:48

Cześć Chłopaki !!!

Zgodnie z obietnicą duża wkleja MOJE nowe fotki.

P.S. Campina. Jogurt waniliowy. Pyyyyszny!

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Duża kupiła sobie nowy sweter. Fajny :twisted:
Obrazek

Złapali mnie na goracym uczynku :oops:
Obrazek

Wiewiórka? 8O
Obrazek

Bettie

[poprzednia][następna]