/Mis oczywiscie "debesciak" - Mis,

a zdjecie od "zadka" hmmmm - interesujace

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MariaD pisze:Taaa... Kicorka to się żałuje, a pracze dwa to co? Fotograf robił zdjęcia na duuuużym zoomie, tak z odległości 2 m minimum, zwłaszcza od Felusia w akcji...![]()
aamms pisze:MariaD pisze:Taaa... Kicorka to się żałuje, a pracze dwa to co? Fotograf robił zdjęcia na duuuużym zoomie, tak z odległości 2 m minimum, zwłaszcza od Felusia w akcji...![]()
No.. I jeszcze kazał się odsuwać, bo mu było za blisko..
smil pisze:Anka pisze:Fotoreportaż bossssski
o tak, bossski i wstrząsający![]()
![]()
I pragnę oddać hołd praczom, którzy nie ulegli pogróżkom Wściekłego Szpica![]()
aamms pisze:smil pisze:Anka pisze:Fotoreportaż bossssski
o tak, bossski i wstrząsający![]()
![]()
I pragnę oddać hołd praczom, którzy nie ulegli pogróżkom Wściekłego Szpica![]()
Wszystkie zasługi dla Marii..![]()
Ja tylko trzymałam..
MariaD pisze: (...) Taaa... Kicorka to się żałuje, a pracze dwa to co? Fotograf robił zdjęcia na duuuużym zoomie, tak z odległości 2 m minimum, zwłaszcza od Felusia w akcji...![]()
Majszczur pisze:Kicorku i tak czoła chylę, też lubię pstrykać, ale chyba wybrałabym konflikty w Czeczenii lub Izraelu...
Majszczur pisze:MariaD pisze: (...) Taaa... Kicorka to się żałuje, a pracze dwa to co? Fotograf robił zdjęcia na duuuużym zoomie, tak z odległości 2 m minimum, zwłaszcza od Felusia w akcji...![]()
Powiem tak.
Na temat praczek się nie wypowiadam, bo niewątpliwie na jakichś nielegalnych niezłych prochach albo napojach wyskokowych były skoro się w ogóle odważyły brać za pranie tych bestyj (których wprawdzie osobiście nie miałam przyjemności ale na razie fotki mi wystarczą w zupełności)
Majszczur pisze:I jeszcze jedno.
Oświećcie mnie proszę, bo ja nie znam programu prania futer. W reportażu stoi jak byk: "uprany Nikuś obciekał w wannie" 8O podejrzewam, że czesanie wściekniętego szpica nie trwało pięciu minut, więc rzeczony Nikuś obciekał tak sobie spokojnie bez większej demolki w łazienceJak długo ? Moja zdolność precepcyjna jest zbyt wątła żeby to pojąć .
Majszczur pisze:Kicorku i tak czoła chylę, też lubię pstrykać, ale chyba wybrałabym konflikty w Czeczenii lub Izraelu...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 86 gości