Fredzia za TM, Tumcia w Domku, Miziut ma Dom :))))))))))))))

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Nie lis 05, 2006 23:21

Uschi
spokojnie przywyczai sie do nas na spokojnie...
a my kiedys meilismy paskudna przygode z grzybkami u Asi i pomół nam dopiero pevaryl po kilku mies leczenia..
Obrazek
Gandalf['], Lilcia['] oraz TUMCIA i ENTER

sylvia1

Od: Nie cze 05, 2005 18:31

Post » Nie lis 05, 2006 23:39

[quote="Uschi"]Tylko troszkę na pysiach (Mizio więcej). No i Tumisia ma podejrzaną łysinkę na łapce, chalira wi, co to jest, ale profilaktycznie też smarujemy.[quote="Uschi"]

Cholibka!!
T. ma na kolanku, na łapce przy paluszkach i za uszkiem(ta ost całkiem spora) :x
Jutro do weta i też będziemy smarowac...
Naprawdę jak nie urok to sr..., a jak nie sr..., to przemarsz wojsk radzieckich....
Ostatnio edytowano Nie lis 05, 2006 23:41 przez czarna_agis, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek

czarna_agis

Od: Czw wrz 07, 2006 23:14

Post » Nie lis 05, 2006 23:39

Obrazek

sylvia1

Post » Pon lis 06, 2006 10:26

i jak tam maluchy dziś?
Obrazek

sylvia1

Post » Pon lis 06, 2006 11:21

Cześć wszystkim, to my biedne małe dręczone szkraby...

Wiecie, czy wy wiecie, czy sobie wyobrażacie, co dziś w nocy zrobiły nam Duże? Zamknęły na całą noc w łazience! Fakt, że trochę wieczorem szaleliśmy,no i marudziły, że i poprzedniej nocy się nie wyspały, i wcześniejszej też, bo podobno czwarta rano to nie jest pora, kiedy one lubią wstawać, a dziś jedna musi od rana pracować i mówiła, że nie może być niewyspana...
:roll:
No i zamknęły!!! Cóż, siedzieliśmy sobie cichutko, głównie to spaliśmy, jedzonko na szczęście zostawiły (to okropne suche, no ale skubnęliśmy trochę), a rano ta druga Duża, co dziś nie pracuje, wypuściła nas wcześnie, nie zważając na burczenie pierwszej :twisted: . To tej pierwszej poskakaliśmy trochę po głowie, niech ma za swoje! :twisted:

A teraz grożą, że zaraz znów będą łapać i smarować pysie i łapki tym obrzydliwym mazistym 8O . I potem tak długo trzymają na rękach, żadne awantury nie pomagają, a kot chciałby sobie to paskudztwo wreszcie zmyć...

Ratuuunkuuu! Niech ktoś uratuje dręczone kocięta!!!

No, jeść rano chociaż dały...

Ale i tak RAAAATUUUUNKUUUUUU!!!

Dręczeni Mizio i Tumcia vel Mela
Ostatnio edytowano Pon lis 06, 2006 19:24 przez Uschi, łącznie edytowano 1 raz

Uschi

Od: Śro kwi 12, 2006 16:17

Post » Pon lis 06, 2006 11:26

maluchy to one was w łazience zamknęły? obrzydlistwo... nasi Duzi tez próbowali ale tak skutecznie płakalismy z Lilcią, że nas wypuścili... przecież to normalne że każdy porządny kot chce jeśc o 4 rano?! :roll: ja tez tak robię i tylko śmiesznie sie patrzy na Dużą jak po omacku próbuje nałozyć mięsko na talerzyk... nie wiem coś mi tłumaczyła że przecież ona nie ma takiego wzroku jak ja.. akurat uwierze a kto od razu wie jak rozarabiam?! :wink:a za to lubie słuchać jak mniejsza Duża gra ponoć to sie pianino nazywa a z tego pianina to się fajnie skacze na łózko :lol: :lol: :lol: :lol:

dopisek :
no dobra to co kupić ta Rc babykitten 34? do 4 mies?
Obrazek

sylvia1

Post » Pon lis 06, 2006 11:46

sylvia1 pisze:no dobra to co kupić ta Rc babykitten 34? do 4 mies?

Powiem Ci tak, nie wiem, czy jest sens - może od razu ten RC od 4 m-ca? Nie umrą przeca - one tam, gdzie się urodziły, jadły surowe nereczki w wieku 1,5 m-ca - bo panie karmicielki są zdania, że to dla kotów najlepsze :roll:
Ostatnio edytowano Pon lis 06, 2006 12:05 przez Uschi, łącznie edytowano 1 raz

Uschi

Post » Pon lis 06, 2006 11:50

nie chorować mi łobuzy! już naprawdę wystarczy!
Obrazek

jopop

Od: Pt maja 20, 2005 20:05

Post » Pon lis 06, 2006 12:00

Uschi pisze:
sylvia1 pisze:no dobra to co kupić ta Rc babykitten 34? do 4 mies?

Powiem Ci tak, nie wiem, czy jest sens - może od razu ten RC od 4 m-ca? Nie umrą przeca - one tam, gdzie się urodziły , jadły surowe nereczki w wieku 1,5 m-ca - bo panie karmicielki są zdania, że to dla kotów najlepsze :roll:

ależ Uschi ja tam chcę dla niej jak najlepiej :lol:
Obrazek

sylvia1

Post » Pon lis 06, 2006 19:20

No tak :roll: ... Jak nie zagląda do nas ciocia Sylvia1, to już nikt nas nie odwiedza :(.

A my mamy newsy! Z racji konieczności przejścia na leki dopyszczne (cholerny sezon grzybowy :evil: ) diablątka zostały dziś zważone - no i, moi mili Państwo, okrągły kilogram każde! (no, Tumisia bez 20 dkg, Mizio 4 dkg więcej, ale to można złożyć na karb wiercenia się na wadze ;) )

Słodkie grubaski chciałoby się napisać, ale one zaczynają już rosnąć na długośc i wysokość, nie w kuleczkę. Mizio na przykłas ma piękne długie łapy - będzie z niego ładny, duży kocur...

Dziś sesja Mizia, bo się jakoś tak artystycznie do zdjęć układał, robiąc słupki ;). Można zobaczyć, jaki to dłuuugi kot ;)

Obrazek Obrazek

Uschi

Post » Pon lis 06, 2006 20:32

super! a zdjęcia Tumci? :roll: czyli co grzybki nie chca pójśc won? :evil:
Obrazek

sylvia1

Post » Pon lis 06, 2006 20:42

Uschi pisze:No tak :roll: ... Jak nie zagląda do nas ciocia Sylvia1, to już nikt nas nie odwiedza :(.]

Nieprawda :oops:

Uschi pisze:A my mamy newsy! Z racji konieczności przejścia na leki dopyszczne (cholerny sezon grzybowy :evil: ) diablątka zostały dziś zważone - no i, moi mili Państwo, okrągły kilogram każde! (no, Tumisia bez 20 dkg, Mizio 4 dkg więcej, ale to można złożyć na karb wiercenia się na wadze ;) )

Słodkie grubaski chciałoby się napisać, ale one zaczynają już rosnąć na długośc i wysokość, nie w kuleczkę. Mizio na przykłas ma piękne długie łapy - będzie z niego ładny, duży kocur...]

O tak, piękne i długie, tu widać, jak składa te piękne łapy błagalnie, żebyście już się nie znęcały nad biednymi koteckami :wink: :

Uschi pisze:Obrazek
smil
[Obrazek

smil

Od: Czw lip 14, 2005 20:48

Post » Wto lis 07, 2006 0:30

ja wbrew pozorom bywam regularnie 8)
Obrazek
http://www.forastero.pl hodowla kotów brytyjskich

Mysza

Od: Pon cze 02, 2003 10:17

Post » Wto lis 07, 2006 0:37

no juz dobrze dobrze ;)
zdjec Tumisia nie ma (pisze bez pliterkow bo jedna reka, jem), bo dzis bardzo zajeeety dzien nasz, a bardzo senny koci. i Tumcia nie chciala pozowac :twisted: . zreszta, zrobic czarnemu kotu dobre zdjecie... :roll: . beda jeszcze, obiecuje.
grzyb walczy, wiec my walczymy tez.

a na jutro wieczor prosze o superkciuki...

Uschi

Post » Wto lis 07, 2006 1:23

ja zagladam codziennie :twisted: (no prawie, jak bylam chora to nie zagladalam :oops: )
ale nie pisze zawsze
i BARDZO prosze o zdjecia reszty, czyli drugiego biednego glodzonego kotecka :twisted:

Beata

Od: Nie lis 03, 2002 18:58

[poprzednia][następna]