Jeszcze nie jest super, ale widać, że jest lepiej Dziś rano Kitka wylizała dokładnie Hestii łepek (leżąc na mojej poduszce )
A ja mam kolejne ogłoszenie
Dziś Hestia alias kurczak, mała szalona devonka, kończy ROK!!! Dużo zdrówka, szczęścia, smakołyków, żeby rudy za bardzo nie dusił i żeby Kitka coraz bardziej cię lubiła
Sto lat,sto lat niech żyje, żyje nam
Sto lat,sto lat niech żyje, żyje nam
Jeszcze raz, jeszcze raz niech żyje, żyje nam
Niech żyje nam!!!!!!!!!!
Serdeczne życzonka dla chudziaczka od grubasa Rademenesa i małej Hathor z rodziną.
Kurczaczku mój ukochany, życzymy Ci kolektywnie zdrówka, pociechy z Cyrylka i Dużej też . Dopasowanych kubraczków, pięknej biżuterii i sukcesów na pokazie kotów .
Wszystkiego dobrego Kurczaczku. Żeby Cię Kiteczka kochała, a Rudy nie męczył tak bardzo. I żebyś duża urosła i dała burakowi popalić. Smacznego papu i dobrej pańci.
Dziękujemy bardzo za miłe słowa Między Kitką a Hestią jest niemal dokładnie 10 lat różnicy (a dokładnie 10 lat i 4 dni). Mimo to doskonale się dogadują, a im dłużej są ze sobą, tym jest lepiej. Hestia jest chyba jedynym kotem, którego Kitka naprawdę lubi, z własnej i nieprzymuszonej woli
Tak wygląda dorosły kurczak, khem... chciałam powiedzieć - kot , w zabawie z niespełna półrocznym kociakiem:
Ojej, spóźniłam się z życzeniami na urodziny Hrabiny... Dlatego skorzystam z okazji urodzin Hestii i obu paniom złożę najserdeczniejsze życzenia zdrówka, mizianek, samych smakołyków od pańci, leniwych popołudni i szalonych wieczorów, a także niesłabnącego zainteresowania ich wspólnego, jedynego mężczyzny - Cyryla!