Chciałam się tylko odnieść do wcześniejszego postu i napisać po raz kolejny, że nazwa PURINA nie jest wyznacznikiem jakości

Purina produkuje i Darlingi i Pro Plany, a są to karmy, które dzieli przepaść. Nie łapmy się na to, że Purina to od razu cool- bo to nieprawda. To samo jest z Gourmetami- są polecane, bo Puriny. Mają ładne nazwy i fajne kotki na opakowaniach- a poza tym nic fajnego nie mają, bo stoją na półce z badziewiakami typu W lub KK.
Co do RC to moje jadły ją bardzo długo, od tej firmy zaczęliśmy zdrowe jedzenie bo wcześniej były Whiskasy, KiteKaty etc. Moje wszamały jakieś 10kg Outdoora i dopiero poczęłam się interesować innymi karmami. RC jest polecane, bo jest powszechne i ma dobrą reklamę. Pomimo tego nie uważam, zeby to była karma tragicznie zła. Teraz karmie Biomillem, ale parę dni temu zamówiłam RC Beauty & Care, bo to karma w sam raz dla moich sierściuszków- są wychodzące i przechodzą teraz okres linienia. Biomill nie ma wersji typowo odkłaczającej, takze na razie od niego odejdę na korzyśc RC i Mastery, później pewnie wrócimy do niego i do PPP Young & Active
Zuza- Figa, ja już to mówiłam dużo razy i wszyscy mówili ale powtórzę: Jak nie masz dojścia do sklepu z dobrymi karmami to zamów przez internet, ja jestem od Ciebie rok starsza, mieszkam w mieście z 5 tysiącami mieszkańców i zoologicznego tu nie ma żadnego. Od paru lat (jak zmądrzałam i zaprzestałam karmić badziewiem) zamawiam tylko przez internet, nie tylko karmy ale praktycznie wszystko co potrzebne kotom. Jestem bardzo zadowolona, koty też

Polecamy taki sposób kupowania
A o tej włoskiej karmie nikt Ci nic nie powie, dopóki nie podasz nazwy- nie wierze, ze nie ma jej na opakowaniu